Sağlık İltihap mı kapmış? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 bugün bütün gün yeni aldığım topukluyla gezmek zorunda kaldım sürekli ayakta koşturmacalı bir işti eve geldiğimde ayağımın arkası böyle olmuş iltihap mı bu ne yapmam lazım yarın da işe gideceğim:( İltihap mı kapmış? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Sorusormayın Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl hayır iltihap değil çok gezmekten ayakkabıda sıkınca suluk olmuş bende de oluyor sıcak suya sok ayaklarını sabaha geçer 0 0 Yorumla
Mjeande Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 39% +1 yıl kız o ne topuk öyle içinde şehir var sanki :D nasıl bir ayakkabıdır o 0 0 Yorumla
DelliDivvane Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 79% +1 yıl ayakkabi vurmuş orasi patlayinca fena canin yaniyor yarin rahat bisiler giy geçer 0 0 Yorumla
canceliks Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl İğneyi ocakta az kızdır batır akan suyu sil. Basit su toplamış. Ama ben doktor değilim dediğimi yapma :D 0 0 Yorumla
mertbirkann Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Evet toplu iğne al ucunu yak sonra batır o suyu çıkar 0 0 Yorumla
OuzAlim Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Sağlık konusunda 332 cevap paylaştı. su toplamış yanmış daha önce 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Sağlık konusunda 2,9b cevap paylaştı. Su toplamış 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Sağlık konusunda 3,6b cevap paylaştı. Patlat orayı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
hayır iltihap değil çok gezmekten ayakkabıda sıkınca suluk olmuş bende de oluyor sıcak suya sok ayaklarını sabaha geçer
kız o ne topuk öyle içinde şehir var sanki :D nasıl bir ayakkabıdır o
ayakkabi vurmuş orasi patlayinca fena canin yaniyor yarin rahat bisiler giy geçer
İğneyi ocakta az kızdır batır akan suyu sil. Basit su toplamış. Ama ben doktor değilim dediğimi yapma :D
Evet toplu iğne al ucunu yak sonra batır o suyu çıkar
Abowww ne olmus öyle bacim
su toplamış yanmış daha önce
su toplamış...
Su toplamış gibi
Su toplamış
Patlat orayı
Su toplamış
su toplamış