KPSS sınavından sonra ne olur ne olmaz diye kendimi odama kapattım ama günler geçmek bilmiyor. Bu mapus hayatı beni mahfetti 😂🙈
Daha ne kadar beklemeliyim?
Daha ne kadar beklemeliyim?
normalde kural 14 gün içinde belirti gösteriyor, ama doktorlar ilk 4-5 gün de kendini gösterir diyorlar.
Biliyorsun Çinli Ölen doktor kendi teşhisini 12. günde koyabildi ancak sanırım kendine bulaştığını düşünmek istememiştir diye düşünüyorum
Hiç belli olmuyor ki bazen hç belirti vermiyor en erken 3 gün en gec sınır yok
Cevap
10Cevap
Hemen çık o odadan..! Çık ve hayatını yaşa. Şimsiye kadar zaten anlar dın.
Sanki semptomlarını gösterir gibi oluyorum bazen. Evhamdan mııı? Yoksa cidden kaptım mı bilmiyorum 🙈

80 milyon da 200 bin ıhtimal matematiğim çok kötü, yüzde kaç ihtimal sanırım yüzde 0.26 kapma ihtimalin tabi böyle bakarsak. İnsanlar ne kadar korkar, tedirgin olursa, o kadar hisseder. Zaten maske kullanıyorsan, mesafege dikkat ediyorsan sıkıntı yaşamaz, yaşatmazsın. İllaki süreyi bekleyeyim diyorsan 10 gün. Yine de tedirginsen test yaptır.
Bu tabloya hâlâ inanıyor musunuz abi ya 🙈
İnanmayın, inandırmayın 😅 Çünkü artık kimse inanmadığı için haberlerde bile yayınlanmıyor.
Ayrıca ateşi ve şiddetli öksürüğü olmayana test yapmıyorlar.
O belli olmuyormuş maalesef.3-4 günde de belli olur,2 haftada da. Ne olur ne olmaz diye, en az 1 hafta vakit geçirmekte fayda var.
Sanirim vucudun direncine gore ilk 45 gunde belirti cikmaya basliyor ama en saglami 14 gun
sınavdan önce de insan içine karışmıyor dünüz?
Sınava kadar market alışverişi harici neredeyse hiç dışarı çıkmadım şu 7 aydır.
Ailemde risk grubu var.
Yedi ay çok uzun bir süreç fakat markette de kapma ihtimaliniz oldukça yüksek tedbirinizi alıp rutin hayata dönün derim
Odamdan dışarı maskesiz çıkmıyorum. Malesef normal hayata da dönemem. Vicdan azabı çekeceğime sıkıntıdan patlamayı tercih ederim.
Sınavınız nasıldı onu da sormuş olayım :d
Rezalet =/
Amaç neydi anlamdım hiç. Normalde çalışan ile çalışmayanı ayırt etmek için sınav yapılır ama burada amaç kesinlikle bu değildi
Siz de mi girdiniz?
Evet ama çok fena geçti
Herkesin fenadır İnşallah 😂😂
😂😂😂 yok ya yapan yapmıştır yine bence
3 gün içinde kendini belli ediyor.
1 hafta içerisinde gösterebilir.
14 gün kapan belirtilere hep farklılıklar oluyor
En fazla 14 gün
2 günde belli eder.
Kuluçka süresi 5 gün
4 5 ...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?