Sağlık Böyle bir şey yaşayan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 ellerim 3-4 gündür bu halde. doktora gidicem ama randevuyu çok geç tarihe verdi. parmak uçlarım soyuluyor ve elimin içinde nokta nokta kızarıklar var çok kaşınıyor. sizce neden olmuş olabilir? Böyle bir şey yaşayan var mı? Cevapla Tarih Soruları Randevu Soruları Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Merakli_man6776 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Sabah acile git ellerim açıyor yanıyor felan de aynı günde doktora sevkettir kendini acilden sevk edilen hastalar pokinlikte onceliklidir 0 0 Yorumla
Uykumvardidim Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl El ayak hastalığı olabilir kanks kardeşime de olmuştu 0 0 Yorumla
İyi1i Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Mantar olabilir ya da farklı bir durum bir cildiyeye gözük ihmale gelmez koluna falan da sekebilir 0 0 Yorumla
pale100 Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Evet metalik boyaya dokunmuştum geçen gün buna benzer bişey oldu ellerime geçti şimdi 0 0 Yorumla
Ignacia Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Aynısı kardeşimde de oldu bugün akşam farkettik kırmızı nokta nokta avuç içi 0 1 Yorumla Ignacia +1 yıl Egzama kremi sürdük Yorumla
nonstop Takip Et Guru Yaş: 52 +1 yıl Sağlık konusunda 391 cevap paylaştı. Acile git ne bekliyorsun 0 6 Yorumla Soran +1 yıl çalışıyordum gidemedim yarın gidicem neden kızıyosun abi Yorumla nonstop +1 yıl Kızarım tabi baksana eline Yorumla Soran +1 yıl napim abi bugün bu kadar kötüleşti Yorumla nonstop +1 yıl Yarın mutlaka git olur mu Yorumla Soran +1 yıl tamam abim sana da haber vereceğim hatta Yorumla nonstop +1 yıl Anlaştık Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Derin yenileniyor 0 7 Yorumla Soran +1 yıl yılan mıyım ben derim niye yenilensin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yılan değil geri*ekalısın insanın ara ara derisi yenilenir. Cahil boş boş konuşma. Yorumla Soran +1 yıl deri yenilenmez hücreler yenilenir biz de bunu fark etmeyiz. bana cahil diyene bak 19 yaşında velet Yorumla Garfieldınlazanyası +1 yıl Arkadaş her ay deri atıyo sanırım. Bizi de öyle sanmış. Yorumla Soran +1 yıl ahahahhahah harbiden bir de ara ara yenilenir yazmış Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siz kimsiniz lan sen de boş bol konuşuyorsun velet senden velet yapar haddini bil uza. Yorumla Garfieldınlazanyası +1 yıl Jxkslcldzşöcödmmds bide velet diyo Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Sağlık konusunda 3,6b cevap paylaştı. Su iç biraz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sabah acile git ellerim açıyor yanıyor felan de aynı günde doktora sevkettir kendini acilden sevk edilen hastalar pokinlikte onceliklidir
El ayak hastalığı olabilir kanks kardeşime de olmuştu
Mantar olabilir ya da farklı bir durum bir cildiyeye gözük ihmale gelmez koluna falan da sekebilir
Evet metalik boyaya dokunmuştum geçen gün buna benzer bişey oldu ellerime geçti şimdi
Aynısı kardeşimde de oldu bugün akşam farkettik kırmızı nokta nokta avuç içi
Egzama kremi sürdük
Acile git ne bekliyorsun
çalışıyordum gidemedim yarın gidicem neden kızıyosun abi
Kızarım tabi baksana eline
napim abi bugün bu kadar kötüleşti
Yarın mutlaka git olur mu
tamam abim sana da haber vereceğim hatta
Anlaştık
Bu ne lan mk
Kizim ne yaptin sen.
Özele git elinde alerji olabilir
Derin yenileniyor
yılan mıyım ben derim niye yenilensin
Yılan değil geri*ekalısın insanın ara ara derisi yenilenir. Cahil boş boş konuşma.
deri yenilenmez hücreler yenilenir biz de bunu fark etmeyiz. bana cahil diyene bak 19 yaşında velet
Arkadaş her ay deri atıyo sanırım. Bizi de öyle sanmış.
ahahahhahah harbiden bir de ara ara yenilenir yazmış
Siz kimsiniz lan sen de boş bol konuşuyorsun velet senden velet yapar haddini bil uza.
Jxkslcldzşöcödmmds bide velet diyo
Su iç biraz
Egzama
Egzama çeşidi.