Yeme & İçme Zeytinyağı incir kürü yapan var mi? biradetmehmet Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Bunun icin fazladan bir dunya yol yaptım incirler ozel yag da gemlikten bakalim ise yarayacak mi.Deneyip fayda goren var miwww.google.com/.../inciri-zeytinyaginda-bekletip-yerseniz-bunlar-oluyor-yemek-1171682saracoglufaydalari.com/.../ Zeytinyağı incir kürü yapan var mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
adatavşanı Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 75% +1 yıl - Ben "meyve detoksu" yaptığım dönemde bu kürü de uyguluyorum.- Reflüden kaynaklı mide yanmalarımı kestiğini fark ettim.Ancak, "meyve detoksu" içinde uygulamamın da bunda payı var.En büyük etkense, detoks dışında da sağlıklı besleniyor olmam. 1 0 Yorumla
Yeşilsafran Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Annneannem yapıyordu benimde iyi geldiğini söylüyordu ayrıca tadı mükemnel ben çok sevdim benim ağzımada tıkıştırıyordu😂 1 0 Yorumla
coban56yildizi Takip Et Xper 6 Yaş: 57 , eic 91% +1 yıl Duymamiştim bayaği faydalari varmiş bir çok hastaliğa okudum emeğinize sağlik iyi gezmeler:) 1 0 Yorumla
ZarifÇiçek Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Mutasyona uğramış gibi görünüyor. Yapmadım bu gidişle yapmam da. 3 0 Yorumla
Muallime__ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yapmadım ama çok sağlıklı olduğunu duymuştum. Zaten incir de, soğuk sıkım süzme zeytin yağı da ayrı ayrı şifa. 1 2 Yorumla Crew1120 +1 yıl Süzme değil sızma 😊 Yorumla Muallime__ +1 yıl @Crew1120 Hahahah doğru 😂 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. İnanılmaz şekilde fayda gireceğinizi temin ederim. Şimdiden afiyet olsun. 1 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 865 cevap paylaştı. Sürekli yapıyorum sperm kalitesini acayip artiriyor 1 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. Lan bu ölüme care olsa icmem. 1 3 Yorumla coban56yildizi +1 yıl :)))) bende içemem galiba Yorumla biradetmehmet +1 yıl İcmiyorsun inciri yiyorsun Yorumla coban56yildizi +1 yıl İnciride yiyemem kesin:( Yorumla
SuряемеGOD Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Hiç denemedim fakat inciri çok severim.. 1 0 Yorumla
Bilgilikız58 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 45% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 354 cevap paylaştı. Yapmadım 1 0 Yorumla