Sabah akşam nemlendirme şeklinde, bütün vücuduma çok az olmak kaydıyla sürüyorum. Yüze zeytinyağı sürmek tüylenme yapar mı? Böyle şeyler duydum da bir korku oluştu içimde açıkçası. Var mı sizin bir fikriniz?yüze zeytinyağı sürmek tüylenme yapar mı
Birçok yüz maskesinin içinde zeytinyağı bulunur. Zeytinyağı yüzde tüylenme yapmaz aksine, cildimiz için çok önemli yere sahiptir. Ben de arada yüzüme uyguluyorum tüylenme sorunu yaşamadım.
Zeytinyağınım cildimiz için yararları oldukça fazla. 1. Sivilcelenmeyi önler 2. E vitamini içerir 3. Cilt kanserinden korur 4. Cildi ışıl ışıl yapar, nemlendirir 5. Cildin yaşlanmasını geciktirir.
Sadece yüze değil, saçlara da uygulanabilir. Zeytinyağını yüzünüze rahatlıkla uygulayabilirsiniz.
Zeytinyağı doğal yoldan çok güzel bir nemlendiricidir. Zeytinyağı yüzde tüylenme yapmaz. Cildi yumuşatır ve parlatır. Çoğu yüz maskesinin ana maddesi de zeytinyağıdır.
Zeytinyağı cildi yumuşattığı gibi, yaşlanmayı da öneriler. Cildi güneş ışınları gibi dış etkenlerden korur. Sivilceleri de önler. Zeytinyağını cildimiz için oldukça önemli yere sahip.
Zeytinyağı cilt için tam bir yaşlanma karşıtı mucizevi besindir. Saf zeytinyağının cilde faydaları arasında antioksidan özellikleri yanında güneşin zararlı UV ışınlarının etkisini önlemesi dahil onlarca fayda sayılabilir. Zeytinyağının ciltte tüylenme yaptığına dair bilimsel bir bilgi bulunmuyor.
Hayır gadası zaten bir çok yüz maskesi ve yüz kreminin içerisinde zeytinyağı bulunur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Zeytinyağı, tüylenme yapmaz. Ama daha kompleks karışımlara sahip nemlendiriciler kullanabilirsin. Yani birden çok faydasını görebileceğin. Ya da kendi karışımını hazırlayabilirsin.
Mesela shea yağı ve çay ağacı yağı da cilt için çok faydalıdır. Bu yağlar da zeytinyağı gibi sivilce oluşumunu önler, yeni hücre oluşumunu destekler. Yaşlanma belirtilerini en aza indirger ve kırışıklıkları önler.
Evet cildi beslediği gibi kıl köklerini de beslediği için yapar. Hafta da ya da on günde bir maske olarak kullanmanı tavsiye ederim. Bunun yanında jojoba yağını gündelik kullanabilirsin. Ben kullandım bir küçük şişe sorun yaşamadım. Zeytinyağında göre daha hafif bir yağ. Ve cildin ürettiği sebumla benzer ham madde içeriyor.
zeytinyağı kıl köklerini besleyebilir. bunun yerine kıl köklerini beslemeyen salatalık özlü nemlendirici kullanabilirsin. ayrıca parfüm, paraben, alerji oluşturabilecek hiçbir şey içermiyor.
Ayıptır söylemesi , dayımın zeytin ağaçları var. Kendileri yetiştiriyorlar. Olan zeytini de bir kısmını satıp , bir kısmıyla da yağ yapıyorlar. Onlardan aldım ben
Tabiki. Cok hafif , nemlendirecek şekilde sürüyorum. Ona rağmen sabahtan aksama kadar ciltte yumuşaklık yapıyor. Sürekli nemli oluyor. Ki ciltte hemen emiyor. Yağlılık hissi vermiyor
En İyi Cevaplar