Bilgisayara çok bakmak göz altı morluğu yapar mı?
Gözlerimin altı morardı birden nete takıldığımda mıı acaba cevap bekliyorum, nedenleri ne olabilir?
Gözlerimin altı morardı birden nete takıldığımda mıı acaba cevap bekliyorum, nedenleri ne olabilir?
@beyb radyasyon yayan ürünlerin bir çoğunun gözle görülmeyecek zararı vardır.Şöyle ki gözaltı morluğu yapan etkenler nelerdir bunu bilmek gerekli
uzağı görememeye başladım bende yedi bizi bu meretler
bağımlıyım da bırakamıyom:)
bünye ye bağlı ben bazen 13 saat e yakın oturuyorum ( arasıra wc yemek bağlama falan ) birşey olmuyor gözlerin hassas olabilir
hangi daktıra gideyim:)
doktorluk birşey yok ki teninin hassaslığına bağlı işte bende yazın güneşte birkaç gün üstüste 2 şer üçer saat durdum mu alerji yapar beyaz lekeler cıkar cildimde birşey yapmıyacaksın fazla oturmiyacaksın pc de
4 aydır böle
eğer oyle olduysa hastaneye gitcen cildiyeye anlatıcan doktora o bulur derdinin çaresini , sonucta tıp okumuyorm :D
cildiye ok
pc kilo verdiriyo bana yemeği falan unutyorum diyet liseteesine eklenmeli=)
:D walla verdiriyorsa ne mutlu sana bende pek bir işe yaradğı soylenemez de
Göz altı morlukları neden oluşur link
teşekkür
Cevap
14Cevap
EEEE CANIM DOSTUM NE ISIN VAR BILGISAYARDA ... HEP BEDAVA ISLER BIR DEFA YALNIS ANALMAYIN BU SITEYE TAKILANDAN NE HAYIR BEKLERSIN OZELINI ACIYOR ... TAMAM BELKI KIM OLDUGUNU BILMIYORUZ AMA HAYRET EDIYORUM BEN YAA NE KIZLAR VAR SOKAKTA BOYLE RASTLAMAZ BOYEL KAFAYI YIYORUM... BURASI AGLAMA DUVARI GIBI OLMUS
Hayırdır yumruk yedinde nasıl mazaret bulurum diye mi düşünüyosun
Soranlara vermen gereken tek cevap "sen birde karşıdakinin gözünü gör"
hıı karşımdaki boksördü ben kuzey o güneydi :)))
Pek olacağını sanmıyorum.Öyle bir şey olsa benim mosmor olmam.lazım...
Uykusuzluk baş unsur..
hangi daktıra gideyim:)
miyopum ben zati gözlük kullanyom o mu yapyo
Hiç alakası yok eğer monitörün eski yazılar iş içe girmiş okunmicak bir haldeyken zorlamıyorsan kendini
ekran ayarını biraz karartıp öyle kullan. Çok rahat eder gözlerin..
yok onun sebeplerı arasında alkol sgara yatar.bılgısayarla alakası yok.
Ben çok uyuyan ve bilgisayar başında 6 saat kadar duran biriydim ve göz altlarım simsiyah hapçı felan sanıyorlar :)
hangi daktıra gideyim:)Şikayet Et
bilmem hiç gitmedm ben daktıra :)
yav benimde öyle
1999 yılından bu yana pc başında ortalama 6 saat geçiriyorum. şimdiye dek öyle bi şey olmadı.
sigara bilgisayar gibi göze zarar veren şeyler sonucu olur. dikkat et biraz
kafayı allak bullak ettıgı kesın ama
kafam şuan tavanda abisi:)
garanti oyumdurr:))kim o abisii konu neydi
yapar az dur o yüzden :D
Ömrümün 4de 1i pcde geçdi korkma birşey olmaz
karanlık ortamlarda uzun süre kullanırsan yapar
yapabilir
yapmaz
Olabilitesi var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar