Merhaba arkadaşlar. Erkek kardesimin boyu 165-166 cm falan. 15 yasına girmesine az kaldı. Ergenlik döneminde henuz peki ergenlikte yilda kac cm uzama olur. Seneye bu aylarda 172-173 cm olur mu?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
evet 162 olabilir ama yüzme, kalsiyum ağırlıklı gıdalara ağırlık verilirse dahada uzaya bilir ailede kısa yoksa tabi
Ailede fazla kisa yok ben 176 cm mesela
Sanirim 172 demek istediniz 😀
aynen 172 ve dediğim gibi az daha fazla olabilir :)
Sesi 1.5aydir kalinlasmaya basladi soylentilere gore sesi kalın olduktan sonra fazla uzama olmuyormuş ama zamanla gorecez sesi kalinlastiktan sonra 2 cm daha uzamis. Inşallah 170 i gecer +170olsa bile yeter ona
sporda yapsın rahat 172 olur garanti veriyom :)
Merhaba
Büyüme hızı ergenlik döneminde hızlanıyor ve kızlarda yılda 7 - 8 , erkeklerde ise 8-9 cm'e ulaşıyor.
Sesi 1.5 aydir kalinlaşmaya başladi. 8-9 cm uzar mi?
Kesin birşey diyemem ama ergenlik çağında ise hızlı uzar 8-9 cm diye kesin bir şey söylememiz yanlış olur.
En azından 1.75i bulur bence.
İnşallah yaa. Sesi kalınlaşmaya başlamis ondan endise ediyor. Sorun olmaz de mi sesin kalınlaşması?
O yaştayken ben ondan bile kısaydım diye hatırlıyorum. Şimdi boyum 174, allah bin bereket versin, yeter..
Amin
Abartısız ve ciddi söylüyorum , Erkek kardeşim 1.75 ken lise 3 te 10 cm uzadı. Merak etme uzar
7 ile 10 cm arası
Ergenlik belirtileri 13-14 yaş aralirinda cikmaya başladi. O kadar uzar mı?
Lise 2 den sonra 1-2 cm uzuyorsun ancak
50 cm falan
Yaa dalga geçme zamanı mı kardeşim yaa. 50 cm ne kardaş
1 metre de olabilir.
JDŞSPNFDÖFŞMFÇSŞS kırıcı 😡!!
Kırıcı mı komik mi karar ver 😀
yarı yarıya joker hakkı
Doğru cevapla barajı geçtiniz
Kardeşim ciddi cevap vereceksen ver vermeyeceksen çarpı isareti sol üstte çıkabilirsin
Boş yapma
Sen yapma ergen çocuk paramparça ederim seni haberin olsun
Senin eğlenmen için soruyu sormadım tamam mı eyy malll
Yaşın kaç la senin?
Yaş 22 kardaş yer Ankara / mamak bekleriz kardaş mustafa karakaya kahve köşesinde takilirim sorsan tanirlar gelsen seni iki dakikada toz edeyim
La bir s*ktir git yaşın kadar konuş 😀
Ulan arkadaş bu ergenler nedem böyle mal ya, 😀
Gel sana ergen kim göstereyim kardaş. Adresi verdim korkun gizli üye olmandan belli. Sen ergen kime dediğini iyi düşün cesaretin varsa bekliyorum tamam mı korkak. Titreme acımayacak ahahahahhaa😀😂😂
Lan hahaha annenin elinden tutta gel ama tek gelme bak 😀
Ben tek başıma gelirim rahat ol sende arkadaşlarının arkasına sığınma unutma gece herkes eve tek girer 😉
Yav sen ne boş bir veletsin ya 😀
Gel velet kim göstereyim sana. Velet dediğin senden velet çıkarır haberin olsun yerimiz beli tamam mı adamsan gelirsin gelmezsen klavye erkeği sayılırsın. Zaten korkundan gizli üye yapmışsın kendini annen seni dövmesin diye haydi yol al yoksa bak benim hacker arkadaşim var seni iki dakikada buldurturum tek başıma gelip parça ederim seni
🤫🤫
İşte böyle adam ol telefon numaranı bulmam 2-3 dakikamı alır. Kimseyede terbiyesizlik yapma tamam mı aslanım