+1 yılbndede vardı aynı problem..seneler gectikce sikesike alışıosun ypıcak bişi yok..yasım 29, artık o kdr benimsedimki cüce boyumu, şu dk bi 10 cm müesseseden verioruz deseler istemicem..sende zmnla alışırsın..30 yasına kdr sabret, tasda aynı olucak hamamda, bi cm ne uzican ne kısalıcan, bi dolu 1.80lik kız yetisicek jenerasyondan veya etrafda görücen, hiçbişi degişmicek sen gene sik kdr boyunla dolanıcan etrafda...şu an bana cok kızıosun biliorum böle yazdıgım için ama bnde senle aynı oldugum için rahatca yazıorum saygısızlık etmeden, hani ben uzun olsam acaba kızı eziomuyuz die yazmazdım ama pozisyonlar aynı..ypıcak bişii yok güsel kardesim..bu ülkede 12 milyon sakat ve özürlü insan varmış, hep daha kötülere bkmak lazım mutlu olmak için yukarlara diil..erkek ark olayına gelince 2 tavsiyem var..ya cok para kazan jigolo tut 1.90, 2 mt artık paran kaca yetiosa yada duygusal istiorum diosan 1.55-60 boylarında bi herif senin için idealdir öyle bi sevgili bul, türkiye abazalar ülkesi milyonlarca bulursun güsel olmana veya uzun olmanada gerek yok..dedigim gibi bi kıvanc tatlıtug veya tolga sayışman istiorum diosan para durumunu düzelt yada cıtayı çok düşür...allah herkese herseyi tam vermio, bugün bi hıyar gördüm 1.90 vardı kız arkı 1.60 falan..böle embesilleri düşün hep..kısa olmak senin sucun diil..doğuşdan anket ypsalardı bütün erkekler 1.90ı, bütün kızlarda 1.80i işaretlerdi..ztn bu boyların ayırtedici olması nedenide herkesde olmaması..bak bana, sik kdr boyumla 1.85 lik bi karıylaydım dün, çok para gidio orası ayrı...
32 Yorumla- +1 yıl
dedigim gibi umarım bozulmamışsındır, dogrular bunlar ama...zmnla takmamayı ögrenirsin..hayatta sadece cinsellik seks ask flört yok..1.50 boyunlada antreman ypabilirsin, su kayagı, bungee jumping vs ypabilirsin, seyahat etmene, sinemaya gitmene, hertürlü adrenalin unsurunu ypmanada bi engel yok..görsel olarak çok boktan bi durum kabul ediorum ama ypıcak bişi yok, senin suçun diil yani...sakın topuklu falanda giyme o boyuna iice komik olur..90 cm bacak boyuna topuklu giyilmaz..palyaco gibi olursun.
En İyi Cevaplar
Boyun normal. Sorun yapacak birşey yok. Seni sevecek kişi seni böyle sevecektir. Boyu uzun veya kısa diye bir insan sevilemez. Seni kimsenin beğenmediği yok, sadece seni gerçekten sevebilecek adam gibi adam karşına çıkmadı. Zamanı gelince karşına çıkar ve evlenirsiniz, sen de dünyanın en mutlu insanlarından biri olursun, boyun o kadar uzar ki göklerin üzerine çıkarsın... Allah gönlüne göre versin...
32 Yorumla
+1 yılBak Sarah Jessice Parker'a, hatun senden biraz uzun ama ondaki hava çok az kadında var. Ama o Amerika'da ve ünlü. Onun gibi giyinirsen komik duruma düşersin. Ama niye onu örnek gösterdim; kendinden barışık ol diye. Kısasın diye kimseden eksik hissetme, özgüvenini kaybetme ;) Topuklu giy diycem de ben sokakta kimseye yakıştıramıyorum topukluyu hangi boyda olursa olsun. Dolgu topuk giy 5 cm falan bence, boyunu kompleks yapmış, uzun boylu olmak için yırtınıyor görünme. Mesela uzun tunikler giyme bacak boyunu kesme, bileği yüksek ayakkabı da bacak boyunu keser. İşte beli fazla yüksek falan da giyme olgun görünmeye çalışma saçın, yüzün doğal olsun, sade ol. Sakın abartılı giyinme küçük kadına dönme.
10 Yorumla
Aman be yavru kuş dert ettiğin şeye bak , yalnız bu konunun üzerine farkettim şu an bu hitap olmadı değiştiriyorum aman be güzelim dert ettiğin şeye bak bende 1,60 ım akıl yaşta değil başta devede de boy var ama devamını tahmin edersin ;) ben söylemeyerek bir klişeyi kırmış bulunuyorum ;) Bu arada artık çözümler basit topuklu giy çok dert ve takıntı yapıyorsan ayağın mı ağrıyor platform giy , sonraa yürüyemiyorsan mantar topuk giy hep genç kızlara daha çok yakışıyor şirin duruyor elbise altında yapma gözünü seviyim dert etme böyle şeyleri kendini sevvv , kendinle barışık ol hatta kendine aşık ol yahuuu :)
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılOhaoha yorumlar seni intihara sürükleyecek kadar kötü. Sana tavsiyem Avrupaya açıl. Ben de 155im. Burda (İsveç) erkek boy ortalaması 185 olmasına rağmen kimseden red almadım, aksine kısaları sevimli bulanı bile var. Aklını çelebildiysem ne mutlu bana.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence uzulme senı sadece fızıgın ıcın sevecek bırı yerıne ksılıgın için seven biri ıle tanısma sansın daha yuksek :)) 1.50 kısa bır boy ama 1.55 ve 1.60 olan cok fazla erkek var merak etme senı seven bırı asla bunu takıntı yapmaz :)) bnce sende yapma :))
00 Yorumlatopuklu giyebilirsin istersen..ama yine de boyuna o kadar takilma..uzun boylu olunca hersey güzel olacak diye bisey de yok ayrica..yasin kac bilmiyorum ama 18 olmadiysan uzama ihtimalin de var hala..beslenmene dikkat edip,spor yapmanin da faydasi olabilir..
00 YorumlaSağlık konusunda 575 cevap paylaştı. boyunda sorun edecek bişey yok kilon fazlaysa kilo ver o zaman çok hoş görünürsün zaten 45 kiloda fıstık gibi görünürsün
boyunu sorun etmeyi bodur tavuk her zaman piliç kalır02 Yorumlabence sorun etmemlisin benim arkadasimda 150 ama cok sevimli, sevgilisi 170 ve hic sorun etmiyo minyon kizlardan hoslanan erkekler de var :) yinede topuklu giy bence ve uzun kot pantolon giy ayakkabin gozukmesin fazla :P
01 Yorumlabenımde 1.55 canım bunu tek dert eden kısı sevgılım ama ben sevıyorum kıloluda degılım 48 kılo falanım yanı bence kendını sev canım bazı erkekler mınyon sevıyomus :)
03 Yorumla- Sağlık konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılbenim liseden arkadaşımda sen gibiydi kız günde 1 lt süt içti basket oynadı mesela yüksek yerlere tutunup asılı kaldı falan uzadı vallaha:D:D
33 Yorumla- +1 yıl
ahahaha:)) azme bak:)))
- +1 yıl
aynen:))))
+1 yılÖncelikle kendinle barışık ol buna bağlı olarak özgüvenin gelir. Minyon tipli kişiler erkekler tarafından beğeniliyor çoğu zaman. Çok sorun edersen yüksek topuklu ayakkabılar giyebilirsin ama dert etme yüzün güzelse boyunun kısalığı sorun olmaz.
01 YorumlaBoyun kisa degil. Ayrica bodur tavuk her daim pilic derler, en azindan benim 1.50 lik annem oyle diyor. Sen bakma elalem lafina, cekemiyorlardir... Boy uzatmak icin pilates yapabilirsin bu arada...
00 Yorumla
+1 yılkısaymış dikine çizgili giysiler ve yüksek bel pant boyunu uzun gösterir
"V" yaka bluzlar boynunu uzun gösterir
ufak tefek hileler ve topuklularla idare etceksin yapcak bişe yok02 Yorumla- +1 yıl
çaktırma*-*
- 12 Yorumla
- 00 Yorumla
insanların beğenmemesinin boyla alakalı olduunu sanmıorm çünkü ztn türkiye ortalaması çok kısa.
10 Yorumla
+1 yılkendinle barışık ol ve diğer kızların giyemediği ne kadar elbise varsa giy.yani demek istediğim bunu avantaja dönüştür.ayak numaran normal ise apartman topuk üstüne uzun pantolon giyebilirsin. :)
02 Yorumla- +1 yıl
ee güzel apartman topuk giy
Benim de boyum 191 uzun olmakta çok sıkıcı herkese tepeden bakıyorsun
00 Yorumlakısa degıl bosver takma kafana vucudun boyuna gore orantılı olsun yeter
00 YorumlaKızım aha bende 1.71 im..
Kısa kızlar olamsa biz nepcez he minyon güzeldir minyon candır :)00 YorumlaBoyunun uzaması konusunda yapabileceğin hiç bir şey yok. O yüzden bunu kafanda sorun etmemeye odaklan.
00 Yorumlaal iste bir tane daha boy sorusu:D evet cok kisasin yapacak bisey yok boyun neyse öyle görunmeye devam edecek
00 YorumlaKylie Minogue'da kısa ;)
Önemli olan boy mu be kuzum dert etme :(02 YorumlaBodur piliç her daim piliç kalır ama ;)
Bir süre sonra bu durum senin artın olacak emin ol...02 Yorumlabenim boyumda ortalamalarda 172 falan ben de ne yapacağımı bilmiyorum.Daha doğrusu bu tür durumlarda bir şey yapmak lazım mı onu bilmiyorum.Galiba gereksiz bir takıntı boş ver gitsin :))
00 YorumlaÇok çok kısa evet ve çok çok da kötü bir durum... Hobbitsin sen :((((88
537 Yorumla- +1 yıl
nekadan da yapicisin.
- +1 yıl
noluyo lahn burda <fdjksdljlkdfsdfs
- +1 yıl
spagetti, bisey !11!1
- +1 yıl
fly galbimi girdin olm ):
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim aşkımın boyuseninkisindende kısa sıkıntı etme hiç
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılçok çok kısa
+1 yılSen hiç üzülme ben de uzunum diye kafama takıyorum 14 yaş boy 1.86 büyüyünce bu hızla uzarsam 1.96 olurum herkes benle sırık diye dalga geçiyor. Sen boş er takma kafana
00 Yorumla
+1 yıltakma kafana boşver ya benim kide uzun sayılır 1, 75 uzunda yararı ne hem bi laf vardır yanlış anlama kötü anlamında sölemiyom dötü yere yakın olandan korkacaksın diye :) salla sen hayatına bak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYerinde olsam üzülmezdim. 180 boyum var ama beğendiğim kız 150 boyunda ve çok şekerrrrr. henüz haberi yok :)
20 Yorumlatakma boşver devedede boy var ama eşşeğin peşinden gider.sana tavsiyem basketbol oyna bl bol...
10 Yorumlabence çok değil ya türk erkekleri de gayet kısa.tandoğana git bak gazi ve ankara üniversitesi öğrencilerine erkekler minik minik :)
00 Yorumlaboyun ortalama boy,kilo alma,platform ince topukla uzun olursun,dar giyinirsen tunik tayt mesela uzun görünürsün
00 Yorumla
+1 yılbiraz zayıflarsan çok erkeğin fantazisini süslersin
04 Yorumla- +1 yıl
ben bayılırım senin gibi kızlara zayıfsan..minyon tipli kızlar zayıfsa yatakta harika oluyorlar..benim gibi düşünen çok kişi var emin ol
- +1 yıl
ben sana olanı söyledim açık sözlülükle..ama şöyle diyeyim sizin gibi nacizene bir bayanı benim gibi düşünen beyefendiler müsait bir yerde buluşup aşklarını paylaşmaları mümkündür.moralinizi bozmayın..gülümseyin
seni azımsanmıcak sayıca erkek takip edebilir sen takıntı yapma sadece
00 YorumlaEvet kisa. Erkek arkadasinin boyu en fazla 170 olmali. Yoksa goruntu olarak hos durmazsiniz.
00 YorumlaHarbi kısaymış ama yapacak bir şey yok, kendinle barış..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl00 Yorumla
+1 yılbenım bı arkadasım 1.42 şükret haline
01 YorumlaBodur tavuk her zaman pilictir, sikma canini :))
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılplatin takılır kaval kemiklerine ameliyatla 20-25 cm uzama sağlanabiliyor.
00 Yorumlauzamax iç 40 yaşında bile uzatıyormuş maşallah
02 Yorumla- +1 yıl
hormon onlar kanserojen hepsi
+1 yılkısa boylu hatun hep iyidir yeş.
02 Yorumla- +1 yıl
benim düşüncem. yani genelleme yapmayalım. ama uzun boylu kızları gözüm kesmiyo kısa boylu hatun akar diyorum başka bişey demiyorum.
boyun normal kilo alma dikkat et
00 Yorumlatopuklu gıyın hayatım bu kadarda kafaya takma..
10 Yorumla
+1 yılTopuklu giyersinn 165 olursun..
00 Yorumlagiyersin topuklu olur biter yawww
00 Yorumlakısa kız seven bir sevgili bul
00 Yorumla
+1 yılminyon kız iyidir her pozisyonu yapabilirsin
00 YorumlaTopuklu ayakkabıdan başka çaren yok canıms.
00 Yorumlaevet kısa 1.65 olman lazım basket oyna
02 Yorumlatakıntı yapma topuklu kullan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGit Mahkeme Kararı İle Boyunu Uzat :D
00 Yorumlayaşın kaç? benim bildiğim 21 yaşa kadar boy uzar
00 YorumlaCidden kısaymış.
02 Yorumlatopuklu ayakkabı
00 Yorumlaminyon <3
04 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılboy uzatıcı ilaç kullan
00 Yorumla
Detaylı bilgi