Sağlık Numaralı gözlük camını sürekli kendi beziyle silmek camını çizer mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Numaralı gözlük camını sürekli kendi mikrofiber beziyle silmek camı çizer mi? Evet çizer Hayır çizmez Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Numaralı gözlük camını sürekli kendi beziyle silmek camını çizer mi? Cevapla Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et
séductrice Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Kumaş cama bişey yapmaz 😊 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Cama bazen kirpik falan bulaşıyor, o kirpiği parmağımızın ucuyla alsak olur mu? Yoksa bezmi kullanalım? 🙂 Yorumla séductrice +1 yıl Leke olmazsa alırsın neden olmasın ki? Yorumla Soran +1 yıl Kendi beziyle siliyorum mikrofiber. oda kumaş dimi? Yorumla séductrice +1 yıl Sen benle dalga geçiyosun galiba 😂 Yorumla séductrice +1 yıl Mikrofiber yani ip aşırı ince demek Yorumla Soran +1 yıl Haa şimdi anladım. Yok estafurullah dalga değilde, biraz fazla takıntılıyım diyelim 🙂Sizin burcunuz neydi bu arada 🙂 Yorumla séductrice +1 yıl Terazi 🤔 Yorumla Soran +1 yıl Oo gerçektenmi? kibar zarif uyumlu teraziler. Karşısındaki insan alınmasın gücenmesin tatsızlık çıkmasın kavga çıkmasın diye cümlesini yarım söyleyip karşısındaki insanın anlamasını bekleyen teraziler 🙂 Yorumla
Bulaşmayın_banaa Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hayır çizmez ben siliyordum hep 1 17 Yorumla Soran +1 yıl Sendemi gözlük takıyorsun Yorumla Bulaşmayın_banaa +1 yıl Aslında derecem de yüksek ama takmayı sevmiyorum mecburiyetten takıyorum bazenleri yoksa kör olacam. Lens düşünüyorum onada zararlı diyorlar ne yapacam bilmiyorum valla. Yorumla Soran +1 yıl Sıkıntı ne? Yorumla Bulaşmayın_banaa +1 yıl Miyopum uzağı göremiyorum. Derecem de beş buçuk. Siz peki? Yorumla Soran +1 yıl Astigmatım bende, her yer bulanık. Yorumla Bulaşmayın_banaa +1 yıl O da kötü. Allah yardımcimiz olsun. Yorumla Soran +1 yıl Amin. Sen filtre taktırdın mı camlara? Yorumla Bulaşmayın_banaa +1 yıl Evet taktırdım. Siz taktırdınizmi? Yorumla Soran +1 yıl Hangi filtre taktırdın? Yorumla Bulaşmayın_banaa +1 yıl Tam olarak hatırlamıyorum baya oldu çünkü. Ama antirefle kaplamaydi hatırladığım kadarıyla. Yorumla Soran +1 yıl Benimkide mavı filtre Yorumla Bulaşmayın_banaa +1 yıl Anladım iyimiş 😊. Yorumla Soran +1 yıl Kötü yönleri olsada idare ediyoruz 🙂 Yorumla Bulaşmayın_banaa +1 yıl Mecbur ama yapacak bir şey yok 😊 Yorumla Soran +1 yıl Evet, hayatı 360p video kalitesi gibicesine görnek yerine, gözlüğü takıp 760p kalitesiyle görmek daha cazip geliyor 🙂 Yorumla Bulaşmayın_banaa +1 yıl Hiç güleceğim yoktu ya Allah sizi de güldürsün 😊😃 Yorumla Soran +1 yıl Amin amin 🙂 Yorumla
KraliçemDeBana Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hayır pürüzsüz bir bez olması kafi. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kendi bezi var mikrofiber Yorumla
dilankayikcii Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Sürekli silme sende ama bir şey olmaz o kadar 1 1 Yorumla Soran +1 yıl En ufacık tozda silme gereği duyuyorum Yorumla
Hüseyin_33 Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Hayır çizmez kanka 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Anladım kanka Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kumaş cama bişey yapmaz 😊
Cama bazen kirpik falan bulaşıyor, o kirpiği parmağımızın ucuyla alsak olur mu?
Yoksa bezmi kullanalım? 🙂
Leke olmazsa alırsın neden olmasın ki?
Kendi beziyle siliyorum mikrofiber. oda kumaş dimi?
Sen benle dalga geçiyosun galiba 😂
Mikrofiber yani ip aşırı ince demek
Haa şimdi anladım. Yok estafurullah dalga değilde, biraz fazla takıntılıyım diyelim 🙂
Sizin burcunuz neydi bu arada 🙂
Terazi 🤔
Oo gerçektenmi? kibar zarif uyumlu teraziler.
Karşısındaki insan alınmasın gücenmesin tatsızlık çıkmasın kavga çıkmasın diye cümlesini yarım söyleyip karşısındaki insanın anlamasını bekleyen teraziler 🙂
Hayır çizmez ben siliyordum hep
Sendemi gözlük takıyorsun
Aslında derecem de yüksek ama takmayı sevmiyorum mecburiyetten takıyorum bazenleri yoksa kör olacam. Lens düşünüyorum onada zararlı diyorlar ne yapacam bilmiyorum valla.
Sıkıntı ne?
Miyopum uzağı göremiyorum. Derecem de beş buçuk. Siz peki?
Astigmatım bende, her yer bulanık.
O da kötü. Allah yardımcimiz olsun.
Amin. Sen filtre taktırdın mı camlara?
Evet taktırdım. Siz taktırdınizmi?
Hangi filtre taktırdın?
Tam olarak hatırlamıyorum baya oldu çünkü. Ama antirefle kaplamaydi hatırladığım kadarıyla.
Benimkide mavı filtre
Anladım iyimiş 😊.
Kötü yönleri olsada idare ediyoruz 🙂
Mecbur ama yapacak bir şey yok 😊
Evet, hayatı 360p video kalitesi gibicesine görnek yerine, gözlüğü takıp 760p kalitesiyle görmek daha cazip geliyor 🙂
Hiç güleceğim yoktu ya Allah sizi de güldürsün 😊😃
Amin amin 🙂
Hayır pürüzsüz bir bez olması kafi.
Kendi bezi var mikrofiber
Sürekli silme sende ama bir şey olmaz o kadar
En ufacık tozda silme gereği duyuyorum
Hayır neden çizsin ki
Hayır çizmez kanka
Anladım kanka