Cidden Chloe bir aşamadan sonra çok yoruyor. Ben de 2 gündür Emi'yi yapıyorum ve devam edecek istikrarımı koruyabiliyorum şu an (inşallah da öyle devam eder.) Chloe'de kendime 1-2 gün ara verdiğim de oluyordu yorgunluktan ya. Şu 2 haftalık challenge'ını bile 5. gün sonunda bırakmıştım
Gerçekten öyle sanırım. Emi'de de illa ki zorlandığım birkaç hareket oldu ama programa devam edip bitirebildim çok şükür ve bence günün sonunda bir şeyleri yapabildiğini, bitirebildiğini görmek en büyük motivasyon :)
Evet inceldim canım etkili ama çok yorucu... Emi Wong'a başladım iki gündür, onda da terliyorum ama daha fazla motive oluyor gibiyim. Bakalım 12 gün sonra neler olacak? :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ege fitness'ın karantinadayken "Spartacus idmanı"ni yapiyordum baya sonuc aldim, hatta spor salonundan daha iyi sonuc aldim nedense 😂
Dedikleri kadar var mı o adam ya ahshsjshdjsdhsd
Başkalarının dediklerini bilmiyorum ama ben o adamı 2017'den beri takip ediyorum, seviyorum.
Birkaç videosuna baktım da o azim yok şu an bende diyebilirim :D
Evett normal insanlara gore fazla azimli
Sana normal insan demedim yanlis anlama 😂😂😂😂
Realist olduğunu iddia edip bu kadar boş işle uğraşan birini ilk kez gördüm.
Ha ha ha. Çok komik.
Boş iş mi oluyor spor yapmak, sınırlarını zorlamak?
Boşa nutuk atma.
Nesi komik? Gerçekçi bir insan niye sınırları zorlamak istesin ki? Adam gibi yaşar gider.
Emi wongun 30 dklık hiit cardiosunu yapıyorum chloe ting çok yoruyor ve çoğu hareketi yapamıyorum
Cidden Chloe bir aşamadan sonra çok yoruyor. Ben de 2 gündür Emi'yi yapıyorum ve devam edecek istikrarımı koruyabiliyorum şu an (inşallah da öyle devam eder.) Chloe'de kendime 1-2 gün ara verdiğim de oluyordu yorgunluktan ya. Şu 2 haftalık challenge'ını bile 5. gün sonunda bırakmıştım
Çok yorduğu için insanın hevesi kırılıyor yapamıyorum diyip pes ediyorsun ama eminin videoları iyi tam dozunda :)
Gerçekten öyle sanırım. Emi'de de illa ki zorlandığım birkaç hareket oldu ama programa devam edip bitirebildim çok şükür ve bence günün sonunda bir şeyleri yapabildiğini, bitirebildiğini görmek en büyük motivasyon :)
Evet kesinlikle :)
Yürümek bile benim için büyük challenge.
Genellikle bir tarafımı büyütüyorum...
Chloe tingden sonra vücudunda değişme incelme oldu mu ben çok abarttıklarını düşünüyorum da
Evet inceldim canım etkili ama çok yorucu... Emi Wong'a başladım iki gündür, onda da terliyorum ama daha fazla motive oluyor gibiyim. Bakalım 12 gün sonra neler olacak? :)
Ya bende yaptım ama 3-5 gün sonra kalıyor hiçbişey beni bu kadar terletmemişti
Emi Wong'u deneyebilirsin, denemekten zarar gelmez. Chloe beni de hala çok yoruyor :/
Tek sorunum yarım kalması malesef
Chloe'de benim de yarım bırakmalarım oluyordu zaman zaman ama Emi Wong'da öyle bir şey yaşamadım şu ana dek
Aşırı zorları uzun süre yapamıyorum ya. Ama karın çalıştım biraz baya şekillend
Werkout challange yaptiydim etkili dene