LANET OLASI BURUN ESTETİĞİ?

arkadaslar merhaba ben burun ameliyatı oldum. Burnumun uc kısmından cok şikayetciydim küçükken yüzüstü sert bir sekilde düşmemden dolayı burun ucum cok düşmüş ve gitgide aşağıya doğru uzamıştı. Doktordan tek beklentim ucunu kaldırmasıydı baska hicbir sey istememiştim. Milyonlarca kez belirttim tek isteğim ucunun belirgin bir sekilde kaldırılması diye. Ancak bunu bile becerememiş canım.. İlk haliyle son hali arasında zerre kadar bile fark göremiyorum annem babam sırf geçiştirmek icin iyi diyorlar ama göz var izan var bosu bosuna 4 saat ameliyata girip para verdim.. 2. ameliyatı ol demeyin ne psikolojim ne de bünyem kaldırabilir ki zaten en az 1 yıl gecmesi lazım onun icin. Cok cok kötüyüm son zamanlarda evden hic cıkmıyorum hatta intiharı bile düşünüyorum 4 yıldır bu anı bekliyordum uzun zamandır para biriktirdim ve milim bir değişiklik görememek beni kahrediyor. Tüm heveslerim kursağımda kaldı 1 haftada 4 kilo verdim stresten iştahım kapandı ne tavsiye edersiniz bana, ne önerirsiniz çünkü ben ya aklımı yitireceğim ya da kendime zarar vereceğim bu gidişle.