arkadaslar merhaba ben burun ameliyatı oldum. Burnumun uc kısmından cok şikayetciydim küçükken yüzüstü sert bir sekilde düşmemden dolayı burun ucum cok düşmüş ve gitgide aşağıya doğru uzamıştı. Doktordan tek beklentim ucunu kaldırmasıydı baska hicbir sey istememiştim. Milyonlarca kez belirttim tek isteğim ucunun belirgin bir sekilde kaldırılması diye. Ancak bunu bile becerememiş canım.. İlk haliyle son hali arasında zerre kadar bile fark göremiyorum annem babam sırf geçiştirmek icin iyi diyorlar ama göz var izan var bosu bosuna 4 saat ameliyata girip para verdim.. 2. ameliyatı ol demeyin ne psikolojim ne de bünyem kaldırabilir ki zaten en az 1 yıl gecmesi lazım onun icin. Cok cok kötüyüm son zamanlarda evden hic cıkmıyorum hatta intiharı bile düşünüyorum 4 yıldır bu anı bekliyordum uzun zamandır para biriktirdim ve milim bir değişiklik görememek beni kahrediyor. Tüm heveslerim kursağımda kaldı 1 haftada 4 kilo verdim stresten iştahım kapandı ne tavsiye edersiniz bana, ne önerirsiniz çünkü ben ya aklımı yitireceğim ya da kendime zarar vereceğim bu gidişle.
Yani bunu sana demediler mi? Çünkü bu işte bir sorun var. Sanırım iyi ellerde gerçekleşmedi bu operasyon ya da sen tam olarak ne istediğini belirtmedin. Açık konuşmak gerekirse, burnun fena sayılmaz ama arada ki fark konusuna gelirsek dalga geçmişler resmen, parana yazık ya, üzüldüm.
canım benim. Şöyle bir durum var. Sen bunu göz önüne almadan konusuyorsun. Bende burun ameliyatı oldum. Burnunun istediğin şekli (doktorun gercek yaptığı) alması min 1 sene. Öyle hemen ameliyattan cıkınca şekil almaz. Burnunu biraz daha kaldırsa eğer bu daha kötü. Cünkü bu seferde burnunun icine kadar gözükebilir. Doktor bence yüzüne oranla düzgün bir burun yapmis. Hee sen kendin belki beğenmiyorsun, istediğim gibi değil diyorsun. Ama bu burun sana yakısmısta üzülme diye demiyorum. Sonucta tanımam etmem seni kendi fikrim böyle ama daha şekle girmis ve düzgün şu an. Ve inan daha coook şekil alacak kendiliğinden zamanla.
0
3 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
burnunu biraz daha kaldırması, burun bitimi dudak baslangici arasinda cok bosluk olmasına, hos durmamasına yol acardi zaten. Hee baktın ki 1 sene gecti. Hala daha beğenmedin değişen şekle rağmen. O zaman 2. kere yaptirirsin ama inan gerek yok
Burnun daha önceden biraz daha yayvanmis toparlamis , önceki halinden daha yukarıda, doktor dogru söylemiş burnunu biraz daha kaldırırsa estetik olduğun bir bakışta anlaşılır. Doğal görünüyor şu haliyle.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama kadın burnu dediğin kalkık olmalı ve ucunda gram değişiklik yok ben adama o kadar parayı ucunu kaldırsın diye vermiştim resmen dalga gecti benimle :( doğal olmasını istemiyorum cunku doğal haliyle berbat duruyor zaten doğallık arasam estetik olmazdım 4 saat bıcak altına yattım ve bir değişiklik bekledim ama olmadı yine de yorumun icin cok tesekkür ederim sağol
Ameliyat olmak için çok uzun zaman beklemissin fakat doktor görüşmesi biraz aceleye gelmiş sanırım. Genelde burun estetiği olmak için gidilen ilk görüşmede doktor fotoğrafını çeker ve üzerinde oynama yapar. Hasta ve doktor Ortak bir karara vardığı zaman doktor o resime en uygun şekilde yapmaya çalışır burnu.
Senin gozun kor heralde burun ucu dusuk cok etli etini almislar hafifde kaldirmis ufak dokunus yapmislar bence basarili olmus sen yapmacik bir burun istedigin icin sana hitap etmemis
Başka bir doktora görün anlat böyle böyle oldu değişmedi bu normal mi de. O da sana hak verirse kendi doktoruna elinde delillerle mahkemeye vereceğini söyle. Vaadettiklerini yapmadığı için boşuna paranı aldığı için şikayet edeceğini söyle
Rica ederim canım öyle intihar düşüncelerine falan girme sakın. Burnunda büyütülecek bir şey yok kötü değil. Sadece paranın karşılığını alamamışsın o da halledilemeyecek bir şey değil. Canını sıkma.
Burun bir şekilde düzelir basarsın parayı en iyi doktorları bulursun düzeltirler.:) Ama karakter düzelmez senin karakterin iğrenç. Ve ömür boyu bunu taşıyacaksın işte en cok buna acıyorum