Sağlık IQ'undan egona atlasam ölür müyüm ne demek? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Iyi bir şey mi kötü bir şey mi Güncellemeler+1 yıl Ben de dedim ki kucaktan kucağa atlayıp ölmediysen ölmezsin IQ'undan egona atlasam ölür müyüm ne demek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
séductrice Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Kısaca aşırı egolusun ama gerizekalıdan demiş:- Ego-----------IQ Görsel anlatım 😂 0 0 Yorumla
Basitüye Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 37% +1 yıl İq'un çok yüksek egon çok alçak yüksekten alçak bir yere atlarsam ölür müyüm diye soruyor muhtemelen. Abim sana bir atlarsa görürsün ölmeyi de 0 0 Yorumla
Mr_Right_idea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 451 cevap paylaştı. bana iyi bir şey gibi geldi. IQ'un yüksek egon düşük gibi algıladım. 0 0 Yorumla
Ahmetcann1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Gerizekalisin ama cok kendini begenmissin diyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kısaca aşırı egolusun ama gerizekalıdan demiş:
- Ego
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
IQ
Görsel anlatım 😂
İq'un çok yüksek egon çok alçak yüksekten alçak bir yere atlarsam ölür müyüm diye soruyor muhtemelen. Abim sana bir atlarsa görürsün ölmeyi de
bana iyi bir şey gibi geldi. IQ'un yüksek egon düşük gibi algıladım.
Bendeki İQ senin egonu ezer demiş
Gerizekalisin ama cok kendini begenmissin diyor
Beyni kısa egosu uzun gibi bişi dksksl