Yaşıtlarıma ve boyuma göre kilom çok fazla ortalama bir 15 kilo fazlam var fiziğim düzgün ama bazı ilaçlardan dolayı çok fazla kilo aldım erkek arkadaşım var 1.5 senedir. kilo vermek istediğimi ve artık bunun için bişeyler yapacağımı söyledim ama o istemiyor böyle daha tatlı ve daha güzelsin ihtiyacın yok gibi şeyler söylüyor sebebi ne olabilir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sağlık açısından zayıf olmak daha iyi tabi buna ben değil sen karar verebilirsin ve erkek arkadaşın değil yine sen karar verirsin bazı erkekler. Sırf cinsellik için dolgun seviyor büyük ihtimal ondan ya da çok nadirde olsa seni olduğun gibi kabulde ediyor olabilir
Bazı kişiler kiloluyken daha tatlı duruyor zayıflayınca yakısmadığıda oluyor33 Yorumla- +1 yıl
Ben kadınları ayırmak istemem ama zayıf daha hoş duruyor fizik bacak boyu her şey daha ortaya çıkıyor ve kıyafetler daha çok yakışıyor ben genetik olarak zayıfım ama spor yapmayïda çok seviyorum tabi herkes zayıf olacak diye bir kuralda yok bence nasıl. mutlularsa öyle olsunlar ama işin içinde sağlıkta söz konusu
- +1 yıl
@MrYurtman teşşekür ederim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunun birden fazla nedeni olabilir aslında.
1- Özgüven problemi olabilir, zayıfladığınız zaman artık onu beğenmeyeceğinizi düşünüyor olabilir. Bu nedenle de bu şekilde olmanız işine geçiyordur.
2- Balık etli kız seviyordur, bu nedenle de değişmenizi istemiyordur.
3- Moralinizi bozmamak için bu şekilde de hoş olduğunuzu size inandırmak istiyordur.
Sebebi her üç durumdan hangisi olursa olsun, kendi iyiliğiniz için zayıflamalısınız.10 Yorumla
+1 yılKıskanclık bile olabilir çünkü fiziksel anlamda biraz dhaa zayıfladığı da erkeklere göre genel de daha çekici bir kadın olabiliyorsun. Bu genel yargı tabi. O da bunun korkusuyla baş etmek istememiştir. Tabi sen kendimni nasıl iyi hissediyorsan o olmalısın.
10 Yorumla
+1 yılYani birkaç sebep olabilir öncelikle zayiflayinca güzel olacağın için yani daha çok kıskandığı için istemiyordur ya da böyle kilolu daha çok sevdiği içindir ona direkt sor neden istemiyorsun açıkla de ama ne olursa olsun zayiflamalisin sağlık icin
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
74
Cevap
71Cevap
+1 yılBir kere erkek arkadaşın için falan değil sağlığın için kilo vermeye bak. Çünkü 30-40 yaşlarında metabolizma hızın değişecek vs vs, 40-50 de menopoz vs derken kilo vermek gitgide zorlaşacak. 20'li yaşlardayken fazla kilolarını ver ki geleceğinde sana yük olmasınlar.
Üstelik güzellik değil sağlık önemli olmalı.81 Yorumla- +1 yıl
Evet kesinlikle haklısınız efendim doğru söylediniz.
+1 yılBüyük ihtimal çok güzel bir kadınsın erkek arkadaşın da sana göre bir alt ligde. Sen beğenmişsin onu o beğenmiş seni ilişkiniz mutlu Mesut devam ediyor. Şimdi sen kilo verince veeeee 15 kilo gibi büyük bir rakamı verebilirsen eğer sen direk şampiyonlar ligine çakacaksın o PTT 1. Ligde kalacak sıkıntı onun İçin. Kaybetme korkusu sarmış uşağı anla daaaa :)
43 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar orjinal anlatılamazdi😂😂
- +1 yıl
🙂🙏
+1 yılO istemiyor diye zayıflamayacak mısın?
Önemli olan senin sağlığın. Zayıflamak istiyorsan zayıfla.
Boy-kilo oranını bilemiyorum da, 60 kilonun altına düşme.
60 kilonun altındaki yetişkin bir kadın, çocuk gibi duruyor.
60 kilo, normal bence.20 Yorumla- Sağlık konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılGüzellik için değil sağlık için zayıflamalisin. Birisi ya da başkası için zayıflamaman gerekir sağlığın için yapmalısın seni olduğun gibi kabul edecek birisi bulmalısiniz. Eğer size zayıflama demiyorsa size sizi olduğunuz gibi sevdiği için öyle demiyor herhalde. Ama siz genede bir sorun ona daha kesin cevap alırsınız eğer merak ediyorsanız neden zayıflamam gerektiğini söylemiyon diye.
12 Yorumla- +1 yıl
@48382727 dedim herhalde sizi olduğunuz gibi kabul ediyor. Size zayıflamaniz gerekir demedigine göre. Ama siz genede zayıflamaya çalışın sağlık için. Sizi kabul edecek kişi olduğunuz gibi kabul etsin.
Size neden zayıflamaniz gerekir demiyor bunu öğrenmek için ona sormalısiniz kesin 1 cevap almanız için. Ben bunları demeye çalıştım.
+1 yılMerhaba,
O istemiyor diye vermemezlik yapma bence sağlığın için ver, verebildiğin kadar mühim olan sen nasıl kendini mutlu hissedersin?
Bu soruyu sor kendine kilo vermek mutluluğuna katkı sağlayacaksa ver, üstelik sağlık açısından önemli umarım bu hayatta tek sorunun bu olur.
Sağlıcakla kalın, sizi emanetleri kaybolmayan Allah'a emanet ediyorum.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirkaç ihtimal var: ilişkiye giriyorsanız ya dokunmayı şaplak atmayı falan seviyor ya sen zayıflarsan başkasına bakarsın diye seni başkalarına kaptırmak istemiyor kıskanıyor ya sen zayıflarsan kendisinden güzel olacağın için ego yapıyor ya da kilolu kadınları seviyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl156 cm 70 kilo biri isen umarım spor yapmışsındır geçmişinde işte o zaman dolgun güzel olursun zaten sporcuysan 60 kilo gibi biri durursun ve bu da bence gayet dolgun ve çekici fakat fotoğraf olsa daha iyi yorum yapılabilirdi ama şu an için kum saati ya da armut tipi isen bence sevgilim haklı ben olsam bende kilo verme derim yani çünkü kısa balıklar oldukça çekici zannımca
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKilolu kadin seven erkekler de var az oranla da olsa, balik etliyi kastetmiyorum bayagi kilolu sevenler. Bu bir zevk ve tercih meselesi. Fakat saglik ve goruntu onemli bana kalirsa. Eger o cok kilolu partner seven kategoride degilse (ve senin kilonu da bilmiyorum) zayifladiginda cokecegini ve o seksi halini kaybedecegini dusunmustur muhtemelen. Popo gogus kalca kalca gidiyor ya bazen, kimisi bunu sevmez. Onemli olan senin ne istedigin ama kuzum ;)
00 Yorumla
+1 yılSimdi sana kilo ver boyle kotusun dese alinir ve kirilirsin. O seni her halinde guzrl buldugunu ifade etmeye calismis bence. Kilo verme dedi diye de vermemezlik yapma kilo verirken bari izin alacak degiliz
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın teşekkürler
+1 yılYani belkide seni her halinle seviyorum kafasına fazlasıyla giriyo da olabilir, ya da hani bu bildiğimiz onun bir isteğide olabilir...
Ama yinede bunun seni etkilememesi lazım, sen kendi sağlığını düşünüceksin elbet bu doğru olan bişi.04 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim, Geceniz güzel geçsin
Soran+1 yılSizindee
- +1 yıl
:)
+1 yılBen de boyleyim. Zayifken kimse bakmiyordu; kiloluyum oysa simdi ve 70lik dedeler bile laf atiyor. Ben zayiflayayim diye ugrastikca anlayamiyorum bu isi?
21 Yorumla- +1 yıl
Eksileyen eski erkek arkadasim olan kar. t ho. roz 😂
Öncelikle kilo konusu sizin tercihiniz olmalıdır. Fakat şunu belirtmek isterim. Sağlıklı ve uzun yaşamak için boy uzunluğuna uygun, vücut kitlesini dengede tutmak gerekir. Bunu yaparken de uzman desteği almak lazım.
00 Yorumla
+1 yılÖnemli olan senin ne hissettiğin, sonuçta senin bedenin senin duyguların.
Erkek arkadaşın fikirleri önemli belki ama sen kendi fikrine daha çok önem ver bence.
Zayıflamak istiyorsan zayıfla00 Yorumlasağlığın içinse zayıfla ben de kilolu değilim ama biz kadınları bilirsin illa incecik olcaz bende zayıflamayı isteyince erkek arkadaşım istmedi ve bunu açıkça belirtti ama ben yinede zayıfladım ve o şu an da hayatımda yok :)
01 YorumlaSağlık konusunda 351 cevap paylaştı. bu gün ihtiyacın yok daha güzelsin der yarın kilolarınla dalga geçer kilo olayı sağlık işidir kimseyi dinleme verebiliyorsan verebildiğin kadar ver
70 Yorumla
+1 yılKendine güvenmiyor olabilir. Zayıfladığın zaman yanında daha iyi görüneceğin için endişeleniyordur belki. Ya da zayıf kadın sevmiyor. Ama bence sen onun isteğine göre hareket etmeden kendi sağlığın ve iyiliğin için zayıflamalısın.
00 Yorumla
+1 yılYa gerçekten böyle seviyordur ya da zayıflarsan daha dikkat çekici olup onu terkedersin gibi düşünüp kıskanıyordur.. Ama hep kilolu bayanları zayıf bayanlara kıyasla daha güzel bulmuşumdur..
10 YorumlaLan yok yok yem atıyorsun sanıyor büyük ihtimalle yani benim için yapıyorsan yapma mantığı çünkü seni her ihtimali ile seviyor gerek yok diyor sen şimdi açıkça belirt , Aa bak şey de olabilir haa zayıflayınca daha güzel olur beni terk eder yani intimaller içerisinde 🤷♀️
00 Yorumla
+1 yılKendisinden cevap alman daha doğru olur. Sor yani sadece tatlı olmak mı de? Belki dolgun beğeniyor bilemeyiz. Ama sağlığın için fazlalıklardan kurtulman gerekiyor👍
00 Yorumlaİki nedeni olabilir. 1.'si eger sen zayıflarsan erkek arkadasin senin onu terk edeceğini düşünmesi 2. Olarak ise erkek arkadasinin kilolu kızlardan hoslanmasi
00 Yorumla
+1 yılAllahın dpmbilisi o cirkin yağlı vücudunla sevgili bulduğuna dua et
117 Yorumla
Soran+1 yılhayatım boyunca hiç kilolu biri olmadım sporcuydum yüzme ve voleybol alanlarında bir çok madalyam var. Bu soruyu sorarken ilaçlardan dolayı aldığımı da söylemişim zaten. Durum bu şekilde olmasa bile birinin vücudunda ki yağ oranına göre yargılaman çok kırıcı. fazla kiloların olduğu belli zayıflaman daha iyi olur şeklinde bir yorum yapsan senin üslubun için daha iyi olabilir. Umarım kendini hiçbir konuda eksik hissetmezsin ve sen ve senin gibiler yüzünden vücudundaki bir kusuru geceleri kafanı yastığa koyduğunda içine dert etmezsin yine de yorumun için teşekkürler iyi geceler :)
- +1 yıl
Sus ve dombililesmeye devam et yağ tulumu
Soran+1 yılGerçekten yazık Allah islah etsin
- +1 yıl
sen bu kıza ne hakla böyle şeyler diyorsun. kendine gel.
- +1 yıl
@SonsuzlukKraliçesi sen kimsin bajım
- +1 yıl
kimsem oyum ama şöyle bir şey varki bu kıza böyle demeye hakkın yok tamam mı kim olursan ol tanrı bile olsan karışırım tamam mı kardeşim :)
- +1 yıl
@SonsuzlukKraliçesi gel vs atalım o zaman :Dd özele gelsene askm
- +1 yıl
saçmalık neyse bu kızdan özür dilemelisin. empati kur.
- +1 yıl
@SonsuzlukKraliçesi Come with my message box 😛😛😛😈 gelsene dm
- +1 yıl
yok saol
- +1 yıl
@SonsuzlukKraliçesi utanma be gel hadi
- +1 yıl
yok diyom ya allahım sana geliyorum
- +1 yıl
@SonsuzlukKraliçesi gel bisi olmaz
- +1 yıl
yok saol.
- +1 yıl
@Berivann6 ben demiyorum ki adam diyo fark ettiysen ben kızı koruyordum.
Soran+1 yıl@SonsuzlukKraliçesi ❤️❤️ Teşekkür ederim savunduğun için :)
- Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen gibi kilolu seviyordur. Kilolu seven erkek çok.
21 Yorumla- +1 yıl
Bende kilolu seviyorum
+1 yılÖyle diyorsa sende kendini beğeniyorsan ne ala
Ben benimkine derdim yok ben halimden memnunum derdi, Bende iyi keyfin bilir dedim10 Yorumla
+1 yılBalık etli seviyo ama öyle daha mutlu ve sağlıklı olcağından bahset
20 YorumlaSen neyi istiyorsan oyle ol, kocan degil ki sevgilinmis birileri dedi diye kendi isteklerinden vazgecme
00 YorumlaKardeşim seni öyle sevmiştir, kiloluyum deme ama hoşlanmıyorsan, ya bana yakışmıyor sanki de, oda istiyorsan zayıfla der tabi, laf at yani😉😂
00 Yorumla
+1 yılKilolu seviyordur ya da seni avutuyordur evet kilolusun diycek hali yok ya sen içinden geçeni yap vermek istiyorsan ver
00 Yorumla
+1 yılCinsel olarak çekici buluyor olabilir. Ama sen yinede zayıfla. Kahvaltı yapma. Akşam yemeği yeme.
10 Yorumla
+1 yılBende olsam istemem yani kadın dediğin balık etli olacak
10 YorumlaÖyle gözüne daha çok hitap ediyorsundur. Ama bence senin bedenin onu ve hiç kimseyi ilgilendirmiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen ona zayıflamak istediğini söyleme ve zayıfla gerisi önemli değil. Zayıflamanı istememesinin nedeni de öyle sevmesindendir.
20 YorumlaSağlık konusunda 3,2b cevap paylaştı. Balık etli seviyor
Sen ona bakma istiyorsan ver kiloyu20 YorumlaArkadaş balık etli hanımlardan hoşlanıyor olabilir herkes sıfır beden sevmek zorunda mi
00 Yorumla- Sağlık konusunda 783 cevap paylaştı.
+1 yılInandın yâni sende buna. Bu sosu gerçek olamaz ya da sen safsın...
00 Yorumla Belki kilo vermeni o da istiyordur ama seni üzmemek için evet ver demek yerine tatlı bir şekilde tatlı olduğunu söylemiştir
30 Yorumla
+1 yılSeni kıskanıyor olabilir, ya da daha güzel görüyordur bu şekilde
011 Yorumla- +1 yıl
Eselinay mı ilginç ama güzel
- +1 yıl
@FeederMAN99 evet kısaltma yok direk eselinay teşekkürler 😊
- +1 yıl
Bu güzel isminize güzel soyadimi eklememi ister misiniz hanimefendi
- +1 yıl
@FeederMAN99 teşekkürler çok paylaşımcı ve kibarsınız 🤣
- +1 yıl
Rica ederim küçük hanım
- +1 yıl
@FeederMAN99 😊😊
- +1 yıl
Özelden yazsana benim levelim yetmiyor :((
- +1 yıl
@FeederMAN99 yürümemiş koşmuşsun sen:))
- +1 yıl
Yürümeyi de koşmayı da severim hayat güzel gençler koşuyor
- +1 yıl
@Nazlihilalcetinnnn görüyorsun nazlicim değer bilinmiyor 3 çocukla ortada kalmış gibi kaldım kızdan cevap gelmedi
- +1 yıl
@FeederMAN99 😭😭😭
Şanslısın
Seni gerçekten seven her halinle sever
Ben zayıflamadım diye terkedildim00 YorumlaDemek ki kilolar sana yakışmıyor erkek arkadaşında zayıflamamı istiyor biraz diyet yap sen de
02 Yorumla- +1 yıl
Okuduguna emin misin ya
+1 yılKilolu daha guzelsen ondan zayiflamani istemez kilolu kadinlari ben daha cok severim
00 Yorumla- Sağlık konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılNeden bütün erkekler böyle ona göremi yaşıcan zayıfla
00 Yorumla
+1 yılKilo verince bırakacağını düşünebilir sağlıklı kilona in seven her halini sever
00 Yorumlabazen böyle kilosu fazla olan kişiler nedense daha sempatik geliyor. ondan olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHem gerçekten böyle de beğeniyordur hem de biraz kıskanıyor bence, kilo verirsen ona olan ilgin azalacak diye düşünüyor olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım sağol :)
+1 yılBazı hatunlara kilo yakışıyor,
tontişimm diye sevesi geliyor insanın00 Yorumla
+1 yılZayiflarsan güzelleşirsin onu terk edersin saniyordur belki. Belki de sadece tombiş seviyordur herkes zayıf kız sevmez sonuçta.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe güzel işte şekilci biri değilmiş. elalemin sevgilisi terkediyor kilolu diye hemde ortada başka sorunlar yokken
00 YorumlaHer ne olursa olsun bu senin kararın ayrıca sağlığın içinde önemli olabilir ve kendini nasıl beğendiğinle de ilgili. Sevgiline bakmaman gerek kendi kararını sağlığını da göz önünde bulundurarak kendini nasıl mutlu hissedeceksen öyle..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek arkadaşın seni gerçekten seviyor beğeniyor. Çoğu erkek kilo verilmesini fit olunmasını ister, biraz kilo alsan takar kısaca şanslısın.. ♥️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende seninle aynı boya ve kiloya sahibim bende vermek istiyorum kimse beğenmiyor beni çok üzülüyorum
00 Yorumla
+1 yılKilolu kız terler, sevisemez, yağ ficisidir, büyük konusmuyorum ama Allah dese kilolu biriyle evlencen ya da öleceksin ben ölmeyi tercih ederim, kusucam.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcinsel nedenlerden olur çekicilik olur her açıdan olur kas yapın daha ağırdır o yüzdendir çıtı pıtı ince bende hiç sevmem
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Berivann6 yaşadınmı biliyormusun
Cevap sahibi+1 yıl@Berivann6 yaşamadan bilemessin videolarda göründüğü gibi olmaz ve değil zaten
Cevap sahibi+1 yıl@Berivann6 önemli olan hareket değil
Cevap sahibi+1 yıl@Berivann6 pozisyon önemli zevk önemli yaşamamışsın bilmiyorsun videolarda öyle diyorsun seks ne kadar uzun sürerse o kadar iyidir zayıf olunca her harekete girer çok zevk verir die birşey yok hızlı olmasıda gerekmez
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşim bana yalvarıyor kilo ver diye 10 kg fazlam var
00 YorumlaSeni kimsenin begenmesini istemiyodur sadece kendisi sevmek istiyodur ama bence zayıfla hem sağlık açısından hem de o halini bence daha çok begenicektir
00 Yorumla
+1 yılBelki de istiyor ve sen kötü hissetme diye öyle soylüyordur. Bence vermeek istiyorsan kendin için ver. Sevgilin seni her halinle kabul etmeli eger seviyorsa.
00 YorumlaKeşke boyunu kilonu da yazsaydın
Çok aşırı kilolu değilsen öyle seviyodur00 Yorumla
+1 yılFiziki olarak onun gözüne daha hoş geliyor olabilirsin
30 Yorumla1. Herif kilolu seviyordur.
2. Zayıflayıp millete güzel görünmeni istemiyordur.
Kaldı ki güzellik göreceli adam bence kilolu seviyor.10 YorumlaMuhtemelen kilo verince onu bırakacağını düşünüyordur ama sen sağlığına dikkat et kimseyi dinleme.
20 Yorumla
+1 yılherşeyin başı sağlık, kilo kime yaramış ki sana yarasın sen bırak onu bunu zayıfla sağlıklı kilona gel
00 Yorumla
+1 yılZayıfla dese de soracaktin bunu zaten boşversene :D
10 Yorumla- Devamını Gör (85)
Devamını Gör(130)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri