Hiç bişeyin kokusunu alamıyorum kolanya kokluyorum burnumu yakıyor ama koku alamıyorum.
Tat olarak hiç birşeyin tadını alamıyorum. Dün biber yedim biberin acısını hissettim ama tat yok.
Bildiğiniz bir tedavi yöntemi var mı bugün 4. Günüm
Tat olarak hiç birşeyin tadını alamıyorum. Dün biber yedim biberin acısını hissettim ama tat yok.
Bildiğiniz bir tedavi yöntemi var mı bugün 4. Günüm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Haydaa geçmiş olsun. Umarım corona semptomları çok yoğun olmaz ve kurtulursun
Corona olmuşsun geçmiş olsun. Sadece sende koku ve tat kaybı mı var? ÖKSürük ateş falan yok mu
Öksürük yok denecek kadar az öyle gün de 2 3 kere kuru öksürük. Ateşim yok. Az halsizlik var bu kdr
Iyi bari hafif atlatıyorsun. Geçmiş olsun tekrardan
Evet çok şükğr teşekkür ederim
Rica ederim
korona olmuş olabilirsin tat ve koku kaybı korona bulgusu çünkü
Evet pozitif çıktı test
geçmiş olsun. bu durum geçiyor ama korkma bir kaç güne toparlarsın
İnşallah teşekkür ederm
rica ederim. nasıl kaptın peki kaynağı biliyor musun?
Hiç belli değil çünkü nereye gitsem yakın arkadaşımla beraber giderim birbirimizden ayrılmayız onun negatif benim pozitif
anladım umarım etrafında kimseye bulaşmamıştır
İnşallah Yok ben maskesiz de dolaşmam ama bağışıklık sistemim düşük olunca olmş işte
Yeminle bu ben ya bende bu durumdayım kışın olmuyo deme sendede yazın oluyo bu
Ben pozitif çıktım sende git test yaptır
Ne pozitifi?
Covid testi
Vur dedik hayatımızı kararttın tövbe de lan evlerden uzak
Sende blki öylesin git test yptr
Doktora görünmekte fayda olabilir bu aralar sıkıntılı
merhabalar şu an aynı sorunu yaşıyorum eski haline geldi mi nasıl geçti ne önerirsin?
Merabaaa seninki geçti mi nasıl geçti
@Mirayyxks merhaba arkadaşlar şu an aynı durumdayım 8 gün oldu. TAT VE KOKU DUYUM yok. Ne zaman geri geldi sizde
Benim yok 5. Gunum
Grip mi oldun kanka ne hastalığın var
Pozitif çıktı test sonucum
Yaa çok geçmiş olsun özelden yazar mısın
Teşekkür ederim
Koronada oluyor bu diye biliyorum dikkat et
Evet öyleyim zatn
Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim
iyi misin? korona belirtisi bu
Evet öyleyim zatn ama tedavisi yok doğal bir tedavi yöntemi vr mı bildiğinz
Korona olmuş olabilirsin aynı bu belirti vardı
Evet pozitif çıktı ama ilacı yok napıcam doğal bir tedavi yöntemi var mı
Korona
Evet öyle oldm
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Sarimsak filan yemek bunyeye hastalik esnasında destek oluyor diye duydum.. covid geçiren birinden
Evet yiyorum sarımsak doğru bilgi
Faydasi var mi? Baska ilac kullanmiyorsan..
Bol su içiyorum günde 4.5 5 litreye yakın. Hergün adaçayı ve zerdaçal demleyip içiyorum. Ayrıca adaçayıyla gargara yapıyorum çok faydasını gördüm. Sabah aç karnına doğal yoğurt yiyorum probiyotik açısından kahvaltı da kesin 1 haşlanmış Yumurta ve dereotu maydonoz nane yiyorum pekmez yiyorum aç karnına. Gece yatmadan öncede 1 kase yoğurda sarımsak rendeleyip yiyorum. Ben tat ve koku duyumu kaybettiğim için sarımsaktan rahatsız olmuyorum. D bazen de 1 sarımsağı su yardımıyla yutuyor. 5 günlük bir ilaç vermişlerdi. Kullandım bitti ama bunları yapmasaydım şu an öncesinden kötü olurdum. En çokta adaçayı ve sarımsağın faydasını gördüm. şu an da tat alamıyorum ama koku alma duyum birazcık var
Yani cidden bravo... inşallah hemen geçer.. peki evde daha yasi büyük olan var mi? Onlara faydasi oldu mu?
Benim bugün 9. Günüm bide koku egzersizi yapmakta da fayda var o nasıl oluyor dersen. Bütün herşeyi koklicaksn mesela bir yumurtayı ya da nane yi yemeği ve daha birsürü şeyi koklayarak koku duyulrını çalıştırıp beynine sinyal göndermiş oluyorsun ve böylece koku almaya başlıyorsun zaten burnunu tutup yediğin bişeyin tadını almazsın yani alsanda normalden daha az alırsın bu yüzden önce koklamamz lazım herşeyi.. Benden başka pozitif olan yok evde ben ayrı odada kalıyorum