Arkadaşlar yaklaşık 2-3 yıldır kuyruk sokumumda bir şişlik ve ağrı var. Ama çok nadir şiş olan bölge büyüyordu. Genelde sıkıntı yaşamadım. Şuanda sanırım ilerledi çünkü oturamaz yatamaz oldum. Ameliyattan da aşırı korkuyorum. Kızlarda nadir görüldüğü için başıma geleceklerden korkuyorum. Lütfen beni aydınlatın..😬
Güncellemeler
+1 yıl
Iyi geceler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Var ben oldum azönce yorum yaptım ama senmiydin benim doktor çok iyidi 5 sinüs vardı akıntı vs ameliyattan 1 saat sonra arabama binip eve gittim yer 900 tl verdim hiç dikiş mikiş ığraşma hatta tek delikse 15 dakka süryor fenol tedavsi
Hayır ben değildim sinüs ne oluyor ve hangi hastanede oldunuz
Sinüs demek yani akıntı deliğine deniyor senn ki ne durumda bilmiyorum ama kesinlikle tavsiye ederim İstanbul'da çapa medical diye bir özel hastanede oldum çapanın karşısı zaten fındıkzadede faithte kesin git yani hani çok iyi
15 dakka sonra çık evine git film izle öyle söliyim sana
Anladım fenol tedavisi kesin çözüm olmuyo diye duydum yani orada yine kıl kökü kaliyomus
Hayır bunu doktorla konuştım ben benim diğer 2 kuzende orda oldu fenol ama hiç öyle bişey yok sadece o bölgeyi lazerle alman daha iyi olır temiz tutman kuzen olalı 5 sene oldu sıkıntı yok bende aralıkta lldum iyi şu an
Yani oradaki kıl hücreleri tamamen alınıyo. Peki hangi doktora gittiniz ve muayene oldunuz mu tekrar
Evet alınıyır tabi içine kristal konuyor oda oradaki kökü yok ediyor doktor size ayrıntı verir. Tabi oldum muayene doktor çapamedical de adı oral başhekim zaten
Tamam çok teşekkür ediyorum fiyatı da güzel ama nüksederse param yanar 😬🙇♀️
Pardon ismi orçun oral rica ederim ben çok yer gezdim hani ankarada götçü mevlüt var meşhur prof falan ama bu adam hem çok iyi ilgili hemde sana ne olcağını söler işinin arkasında nüksedrse git bidaha ücretsiz ki etmez sen bide kızsın hani bizde kıl çok malum valla sana tavsiyem hiç bekleme git ol fenol geçmiş olsun ☺
Ay çok teşekkür ederim biraz araştırdım kendisini herkes baya memnun Allah razı olsun içim rahatladı🤗🎉
İçin rahat olsun biz ailecek olduk 😊 gönül rahatlığıyla git orçun beye ve hiç korkma 15 dakka sürer yara yok dikiş yok bende şahsen memnunum çokta iyi biri tekrar geçmiş olsun
Çok sağolun birşey daha sorucam siz ne zaman oldunuz ameliyatı ve muayene ücreti ne kadardı
Ben aralık ayında oldum 70 tl muayene verdim sigortalı olduğum için 900 tl verdim ameliyata da
Tamamdır çok sağolun☺
Sizde sağolun iyi geceler
Tanıdığım oldu basit bişey korkulcak bişey yok doktora gitmen lazım acil çunkü içine doğru büyüyor ve başka hastalıklara sebep oluyor
Ben oldum ameliyat öncesi/ameliyat anı/sonrası aklında takılan her şeyi sorabilirsin.
Çok geçmiş olsun evet oldum
Teşekkürler neler yaşadın peki
Amilyat kısa sürüyor da utanç verici sadece arkadan 10 kişi senin popona bakıyor hahs🙈😀
Of ya önlük oluyo üstünde ama dimi
😀😀 Sen göremiyorsun onları onlar arkada piknik yapıyor sanki şerefsizler
Of ya çok sıkıntılı
😀😀 İnan bana amilyat umrumda olmaz küçük bir şey zaten de o utanç amaneyy
Iyi de kıl dönmesi kuyruk sokumunda neden o kadar utanç duydun😬
O göt. Açılacak jsjsj 😀
Altın çıplak oluyor
Bu kadar açık konuşmasan keşke
Vallaha aklıma cinsellik gelemiyor bu konu açılınca rahatsızlık vermek değildi niyetim ama yine de olanları bil
Benim için önemli olan iyileşme süreci nasıl dikişler vs
7 8 gün sonra dikişler alınır ama artık kendi düşen dikiş atıyorlar gerek kalmaya bilir
İz kalacak
Kuru gıda falan tüketme sebze ağırlıklı beslen çünkü wc de kendini sıkarsan dikiş atar
Sen memnun kaldın mı ameliyattan bana da tavsiye eder misin kaldıysan
Memnuniyet değil de mecbursun yapmaya yoksa çok ciddi sonuçları olur ama evet menun kaldım rahatladım
Evet mecbur olucam sen nerede oldun peki
Özel hastane de
Anal fissur oldumm
O nasıl birşey
Tuvalete çıkarken kanama oluyordu darlıktan dolayı biraz genişletme ameliyatı
Kıl dönmesi değil yani anladım geçmiş olsun
Yok degill