Sağlık Ayaklarımı yukarı kaldırdığımda vajinamdan hava çıkıyor, sizce bu normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Bacaklarımı yukarı doğru kaldırğımda vajimdan hava çıkıyor sizce bu normal mi Güncellemeler+1 yıl Ben sadece sordum ama bazı arkadaşlar sorunlu sanırım ben ne cinsel şeyler yapıyorum ya da ilgi duyorum lütfen saçma sapan ithamlarda bulunmayınız Ayaklarımı yukarı kaldırdığımda vajinamdan hava çıkıyor, sizce bu normal mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Bombolokok Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl İlişkide olur, normalde oluyorsa hava kaçırıyorsun sjsjs 2 0 Yorumla
YavuzSky Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Damarlarının içinden de kan geçiyor mesela. 0 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Sağlık konusunda 637 cevap paylaştı. Normal 1 0 Yorumla
aysemifasulyemi Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Muhtemelen bakiresin değil mi? 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Evet bakireyim aysemifasulyemi +1 yıl Tahmin ettiğim gibi. Bu arada ben aile hekimiyim bu ciddi bir sorun da olabilir dikkatli olmalısın canım Soran +1 yıl Ne tür bir sorun olabilir aysemifasulyemi +1 yıl şimdi buradan anlatmam çokta uygun olmaz Soran +1 yıl Teşekkürler peki sizce doktora gitmeme gerek var mı aysemifasulyemi +1 yıl Aslında yok, hele bu pandemide gitmeni tavsiye etmem evde bir kaç yöntemle bunun üstesinden gelirsin. İstersen gizliden çıkabilirim Soran +1 yıl Tamam olur aysemifasulyemi +1 yıl çıktım
Alp3460 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Hava basmış biri sana bebeğim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl boş yapma Yorumla Alp3460 +1 yıl Sen yaptın aldın. Cevabını Yorumla Soran +1 yıl Ben mi yaptım kafasız mısın acaba sıkıntın ne ben burda saçma sapan cinsellel bişey mi yazdım ben sadece olan sorumunu yazdım sende geliyorsun çok normal miş gibi boş yapıyorsun üstüne üstlükle bana boş yaptın diyorsun Yorumla Alp3460 +1 yıl Sakin ol 🤙 lütfen Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl O nasıl oluyor video atma şansın var mı 2 4 Yorumla Semihh98 +1 yıl Ajajsjajsjjs bu nasıl bir abazalık mk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Semihh98 işte senin gibi ergenler çyle düşünür, bilmiyorsan söyleyim ürolog jinekolog nw bir araştırn Yorumla Semihh98 +1 yıl Kesin öyledir bilader dediğine kendin bile inanmıyorsundur bile sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Semihh98 98 li ergen devam et sen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
İlişkide olur, normalde oluyorsa hava kaçırıyorsun sjsjs
Damarlarının içinden de kan geçiyor mesela.
Hiç yasamadigim ve yasayamayacagim bir duygu
Normal
Çok geniş demek mi folloş olmuşsun
Muhtemelen bakiresin değil mi?
Evet bakireyim
Tahmin ettiğim gibi. Bu arada ben aile hekimiyim bu ciddi bir sorun da olabilir dikkatli olmalısın canım
Ne tür bir sorun olabilir
şimdi buradan anlatmam çokta uygun olmaz
Teşekkürler peki sizce doktora gitmeme gerek var mı
Aslında yok, hele bu pandemide gitmeni tavsiye etmem evde bir kaç yöntemle bunun üstesinden gelirsin. İstersen gizliden çıkabilirim
Tamam olur
çıktım
Hava basmış biri sana bebeğim
boş yapma
Sen yaptın aldın. Cevabını
Ben mi yaptım kafasız mısın acaba sıkıntın ne ben burda saçma sapan cinsellel bişey mi yazdım ben sadece olan sorumunu yazdım sende geliyorsun çok normal miş gibi boş yapıyorsun üstüne üstlükle bana boş yaptın diyorsun
Sakin ol 🤙 lütfen
Piston aşağııı
İndirdiğinde de doluyordur
Normal patlak seni
Normal askim ya hava yapmış gelsene sanayiye ohhh
O nasıl oluyor video atma şansın var mı
Ajajsjajsjjs bu nasıl bir abazalık mk
@Semihh98 işte senin gibi ergenler çyle düşünür, bilmiyorsan söyleyim ürolog jinekolog nw bir araştırn
Kesin öyledir bilader dediğine kendin bile inanmıyorsundur bile sen
@Semihh98 98 li ergen devam et sen
stepne yok mu
Cokmu yedin
Oha çok garip
İlişki esnasında mı