Kol altında kıl dönmeleri var sinir oluyorum yaraa oldu sivilce gibi ne yapabilirim oof?
Kısa kollu ve askılı da giyemiyorum bu yüzden cok sinir oldummm :(((
Kısa kollu ve askılı da giyemiyorum bu yüzden cok sinir oldummm :(((
Geçmiş olsun öncelikle.. Tam olarak nasıl aldığını bilmiyorum ama jilet ile alıyorsun sanırım kolaylık olsun diye. Hiç belli olmaması için de bastıra bastıra alıyorsundur. Kılları tam kökünden alma derim. Bende de olmuştu ve bu şekilde yapınca düzeldi. Yani bastırmadan al ;)
Epilasyon cihazıyla alıyorum jiletle almamıyorum..
Yine aynı şeye çıkıyor.. Kıl kökünden gidiyor çünkü..
kökünden almassam gürlesir
O da doğru tabiki ama kıl yolunu bulamıyor, o yüzden bu hale geliyor. Doktora görün istersen?
onların sıkılması lazım... kılların çıkarılması lazım... ağdayla mı alıyorsun bilmiyorum ama kıl dönmesini engelleyen kremler var... epilasyon sonrası onları kullanmanı tavsiye ederim...
epilayon yaparken kılların yönüne dikkat et mümkünse epilasyon aleti yerine ağda kullan ilk aldığın bir kaç gün temiz tut deodarant rollon tarzı şeyleri çok kullanma gözenekler açılınca kolay mikrop kapıyorlar kendin patlatma sıkma.
kese yap kıl köklerini yumuşatır çıkmalarını sağlar yada al eline cımbız temizle( gizliden sorup gizli cevabı engelleyen uyanık)
gizlimi cevap vercektiin :)
Cevap
2Cevap
Fito krem kıl dönmelerine iyi geliyor, (eğer kullanıyorsan) epilasyon aleti kullanmak yerine lazer ya da sir yaptır
iyi kesele , deodorantını değiştir , ayda bir tersten jiletle al
igneyle patlat sonra cimbizla yol :/
sendede oluyomuu
Kolunu omuzlardan itibaren kesmeyi denedinmi? '+V+'
kafanın icine beyin koymayı denedin mii ?
hahaha sunaa bak yaa kendine yedirememis 2 tane cevapp vermiisss puuuuffff hehehe :))))
Dişilerde kıl dönüyor mu ?.. :D
ben sölim mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar