Güncellemeler
+1 yıl
1 kez de kustum
Güncellemeler
+1 yıl
Görüşleriniz için teşekkür ederim kesinlikle maden suyu limon iyi geldi ayran tuzlu krakerde mideme iyi geldi başım için ne olursa olsun yürüyüş yaptım ve ağrı kesici aldım ama alkol sonrası tavsiye etmem ağrı kesiciyi şu an iyiyim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
karbonat bir çay kaşıgı koy çay bardana yarısına kadar su koy dık
Baş ağrım geçer mi öyle ya mideyi geçtim artık
onun tek çaresı karanlık da uyumak oda kesmese bunu herkes bılmez kesme şekerı at zına ustune yarım çay bardagı lımon iç
Yaaa uyuyamıyorum baş ağrısından bir marketler falan açılsın denicem teşekkürler
ya onu 2 dakada kesecek ılaç varda bunyen kaldırırmı kaldırmazmı gider alırsın eczaneden bırşey olur korkuyorum :)
Şu an açık eczane arıyorum bu ağrıdansa kaldırmasın bünye daha iyi
ben senın arını keseyım ama eczacına danış çocuk deilsin zaten gaviscon şurup alıyorsun birtanede aprol ford
hooo iyimisin
Ben geçmiş zamanlarda çok şarap içmişimdir öncelikle şarabı birayla katışyırma baş ağrısı yapıyo.
Çözümü biliyorsan lütfenn dee baş ağrısından ölücemm
Valla bizdede çok baş ağrısı olduu zamanlar oldu ama hiç aklımda çözüm falan kalmamış limonlu tuzlu soda gibi gibi bişiy anımsayacak gibi oluyorum ama net bişiy değil yani çünkü 8 yıl oldu şarap içmeyeli
Daha yeni limon +soda yaptım şimdi ayran içiyorum ama bu ağrı geçmiyorr
O zaamn katlancan mecbur bir daha karıştırma içkiyi
Bir daha tövbee bitti şarap devrii
Ben 8 yıldır içmiyorum en iyisini edersin şarap diyince otomayik mide bulantısı baş ağrısı ile güncelleniyorum ayrı tadıda bok gibi
Leşş bişey yaa ilk ve sondu
Birde 20 30 liralıklardan aldıysan artık onlar şarap bile değil bildiğin aroma
Eskiden iyiydi yaren falan vardı köpek öldüren derlerdi çok içerdik şimdikiler bok neyse sen biraz iç bira
Kavaklıdere angora almışlar 40 tl vermişler bende hiç bilmiyorum ama üstünde köpek öldüren demiyor ama şimdi fark ettim sek kırmızı şarap diyor
Hahahah yahu taa eski zamanların en eski şarabına lakap olarak köpek öldüren derlerdi tabiki yazmaz öyle 😅
Ama bir öküz gözü diye vardı onu çok beğenirdim dengelirse iç yani
Yok aman kalsın daha kendime gelemedim şarap devri bitti 😂
Nihahahah ilk şarap içyiğimde 14 yaşındaydım hatırlamak istemedüm o günü şuvan dkdkdk
Hemde ilk içişte o yaşta arkadaşla birer 70 lik köpek öldüren içmiştik bişiy yapmıyo bu diye hızlı hızlı sonra işte 1 saat sonra bir çarptı skmsm
Biz şoke
Ahahhahaha evet bide öyle bişeyi var ilk içişte noo belirti sıfır sonra off fecii yaa
Aynen 😅
Alkol sana iyi gelmiyor belli ki başka içkiler dene ya da
Kus İçindekileri Dışarı Çıkar İlk Öncelikle
Kustum zaten ama başım fecii
Hap İç Dexday Tavsiyem Suda Eritiliyor
Baş ağrısına iyi gelir mi
Benim Ağrımı Direk Geçiriyo Direk Ağrıyı Keser Ama Bünyeden Bünyeye Değişirmi Bilemem
Çook teşekkür ederim
Rica Ederim
Baş ağrısı olmaz sana anlatıcam nasil olmiyacagini 😊
Çay iç kahve yalan hiçbir işe yaramıyor.
Çorba olmuş
Kusman lazım
Su iç bol bol
İyi gelir mi baş ağrısına
Çözüm beyaz şarap
Çözüm hiç içmemek
Su iç sadece su iç
İçmemek
içmeseydin
Yaa sağol yaa ben nerden biliyim böyle olucağını