Sağlık Kızımın ayağını cam kesti ciddi bişey var mıdır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 1 gün oldu ayağına biraz zor basıyor. Hastahaneye götürmekten korkuyorum virüs var. Güncellemeler+1 yıl Türkiyede değilim ve buradaki durumları bilmiyorsunuz hastahaneye gitmek olmaz. Kızımın ayağını cam kesti ciddi bişey var mıdır? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Basınca kanıyorsa cam vardır eğer camın olmadığından eminseniz düzelir 0 0 Yorumla
qkinkk Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl İçinde birmşey kalmadıysa sorun. Yok gibi görünüyor içerde kan birikmiş geçer çok basmasın üstüne 0 2 Yorumla qkinkk +1 yıl Antibiyotik bazlı kremler sürebilirsiniz Yorumla Soran +1 yıl Evet yok. Teşekkürler Yorumla
Dartanyani_ Takip Et Xper 2 Yaş: 42 +1 yıl Baticonla biraz bastırarak pansuman yapın. Günde 2 kez Bactroban krem sürün. Salı kontrole getirin. 1 0 Yorumla
gullmeervee Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Hastaneye götürmelisiniz ama 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok ciddi olmadıkça hastahaneye gitmiyoruzda Yorumla
Malamadre8 Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Sağlık konusunda 543 cevap paylaştı. Tentürdiyot sürün ve temiz bir bezle bağlayın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler öyle yapıyoruz. Yorumla
zayıflamaeditoru Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl ayağında cam parçası kalmadıysa sorun yok geçer 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ya kardeşim manyak mısın götür çocuğunu hastaneye 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Manyak olmadığım için götürmüyorum Yorumla
sevgilisizkalancocuk Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 62% +1 yıl Kaç gün oldu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bir gün Yorumla sevgilisizkalancocuk +1 yıl Çocuk Kaç yaşında? Yorumla Soran +1 yıl Üç yaşında Yorumla sevgilisizkalancocuk +1 yıl Derdini anlatacak yaşta değil ama dokunduğunda batma oluyor mü sorarsan daha iyi olur. Batma var ise hastaneye gidiniz Yorumla
bunaldımbee Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl İçinde cam falan kalmamışsa birsey olmuyor heralde 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet cam yok Yorumla bunaldımbee +1 yıl Tamam canim benim fikrimce cam varsa icinde tehlikeli icinde hicbirsey yoksa benim bildigim gerek yok gitmene ama birsey olursa sorumlu degilim benim fikrim dedim cunkuu Yorumla Soran +1 yıl Tabi ki tatlım teşekkür ediyorum Yorumla
Korayss1 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 30% +1 yıl içinde birşey var mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sanırım yok Yorumla Korayss1 +1 yıl dert etme o zaman Yorumla
KayıpPsikopat Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl camı çıkardınız mı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Cam hiç girmemiş içine Yorumla KayıpPsikopat +1 yıl haa tamam o zaman korkulacak bişey yok cam kesiği kötü oluyo düzelir Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkür ediyorum Yorumla KayıpPsikopat +1 yıl rica ederim Yorumla
Muratçakı67 Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Camı çıkardın mi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Cam yoktu Yorumla Muratçakı67 +1 yıl Yere basınca kanama oluyor mu Yorumla Soran +1 yıl Kanama öyle olmuyor ama yere basamıyor acıyormuş Yorumla Muratçakı67 +1 yıl Yarayı elinle ayır baj bakım derin mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Basınca kanıyorsa cam vardır eğer camın olmadığından eminseniz düzelir
İçinde birmşey kalmadıysa sorun. Yok gibi görünüyor içerde kan birikmiş geçer çok basmasın üstüne
Antibiyotik bazlı kremler sürebilirsiniz
Evet yok. Teşekkürler
Baticonla biraz bastırarak pansuman yapın. Günde 2 kez Bactroban krem sürün. Salı kontrole getirin.
Hastaneye götürmelisiniz ama
Çok ciddi olmadıkça hastahaneye gitmiyoruzda
Tentürdiyot sürün ve temiz bir bezle bağlayın
Teşekkürler öyle yapıyoruz.
ayağında cam parçası kalmadıysa sorun yok geçer
Ya kardeşim manyak mısın götür çocuğunu hastaneye
Manyak olmadığım için götürmüyorum
Kaç gün oldu
Bir gün
Çocuk Kaç yaşında?
Üç yaşında
Derdini anlatacak yaşta değil ama dokunduğunda batma oluyor mü sorarsan daha iyi olur. Batma var ise hastaneye gidiniz
İçinde cam falan kalmamışsa birsey olmuyor heralde
Evet cam yok
Tamam canim benim fikrimce cam varsa icinde tehlikeli icinde hicbirsey yoksa benim bildigim gerek yok gitmene ama birsey olursa sorumlu degilim benim fikrim dedim cunkuu
Tabi ki tatlım teşekkür ediyorum
içinde birşey var mı
Sanırım yok
dert etme o zaman
Tetanoz vursunlar
camı çıkardınız mı
Cam hiç girmemiş içine
haa tamam o zaman korkulacak bişey yok cam kesiği kötü oluyo düzelir
Tamam teşekkür ediyorum
rica ederim
Camı çıkardın mi
Cam yoktu