Sağlık İyi bir masaj hoşunuza gider mi? ArananAdam1985 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Hiç masaj yaptırdınız mi?Fırsat buldukça yaptirilmisiniz?Sizi ve vücudunuzu rahatlatıp zinde tuttuğunu dusunuyormusunuz? Güncellemeler+1 yıl @sinem1427@gizem1427 Güncellemeler+1 yıl @sinem1724@gizem1724@serap1724 İyi bir masaj hoşunuza gider mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
delimidirne Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 81% +1 yıl hiç öyle yerlere gitmedim, gitmemde... yeğenimi üstümde çiğnetiyorum, hem huzur buluyorum yavrucakla, hemde iyi geliyor, aga beee tam evlencek adamımda, adam gibi adamların değerini bilmiyolar... 0 0 Yorumla
40DenizMavisi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 70% +1 yıl Hiç yaptırmadım ama yapılsa efsane olur ya şu vakte kadar en fazla annem sırtımı çiğnedi arkadaşlarda kütletti o kadar :D 0 0 Yorumla
franciskonunhanimi Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ben kendime yapıyorum. Ayak mesajı omuz masajı falan cidden güzel. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yaptırmayı çok istiyorum ama asla zamanım fırsatım olmadı. Boynum ağrıdıkça babama masaj yaotırıyorum. Esnetiyo kütletiyo. O kadar 😅😅 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Hanımların hepsine zıplamışsın bişeyler çıkar mı diye. Erkekleri sallamamışsın bile ataaazlı seni 😂😂😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yaptırmak istiyorum hiç yapan olmadı , ama yapan yerler var mı bilmiyorum 0 0 Yorumla
zehradimi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 81% +1 yıl gider tabi 1 1 Yorumla ArananAdam1985 +1 yıl Yaptırdın yani. Yorumla
Lovess_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yapana bağlı 0 4 Yorumla ArananAdam1985 +1 yıl Profesyonel biri yapacak. Yorumla Lovess_ +1 yıl Istemez Yorumla ArananAdam1985 +1 yıl O manada demedim yapana bağlı dedinya pro biri yapincami iyi manasında dedim çok fesatsiniz 🤣 Yorumla Lovess_ +1 yıl 😅😅😅 Yorumla
pekoip Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Evet 0 1 Yorumla ArananAdam1985 +1 yıl Profesyonel birinemi ysptirdin? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
hiç öyle yerlere gitmedim, gitmemde... yeğenimi üstümde çiğnetiyorum, hem huzur buluyorum yavrucakla, hemde iyi geliyor, aga beee tam evlencek adamımda, adam gibi adamların değerini bilmiyolar...
Hiç yaptırmadım ama yapılsa efsane olur ya şu vakte kadar en fazla annem sırtımı çiğnedi arkadaşlarda kütletti o kadar :D
Ben kendime yapıyorum. Ayak mesajı omuz masajı falan cidden güzel.
Yaptırmayı çok istiyorum ama asla zamanım fırsatım olmadı. Boynum ağrıdıkça babama masaj yaotırıyorum. Esnetiyo kütletiyo. O kadar 😅😅
Hanımların hepsine zıplamışsın bişeyler çıkar mı diye. Erkekleri sallamamışsın bile ataaazlı seni 😂😂😂😂
Yaptırmak istiyorum hiç yapan olmadı , ama yapan yerler var mı bilmiyorum
Her hafta yaptırırım gayet güzel
gider tabi
Yaptırdın yani.
Yapana bağlı
Profesyonel biri yapacak.
Istemez
O manada demedim yapana bağlı dedinya pro biri yapincami iyi manasında dedim çok fesatsiniz 🤣
😅😅😅
Evet
Profesyonel birinemi ysptirdin?
Hemde nasıl?