Öncelikle merhaba arkadaşlar sorum aciiillll !!!
Korunmasız ilişki oldu sabaha karşı 3 4 gibi aynı günün sabahı 10 gibi ertesi gün hapı içtim ertesi tekrar ilişki ve kahverengi lekelnme oldu aradan 3
4 gün geçti ve hafif kanama oldu adetim şu an da 4 gün var acaba gebelik mi oldu yoksa düşük falan mı yaptım anlamadım. Adet belirtin yok hafif miğde bulantısı var o kadar
Korunmasız ilişki oldu sabaha karşı 3 4 gibi aynı günün sabahı 10 gibi ertesi gün hapı içtim ertesi tekrar ilişki ve kahverengi lekelnme oldu aradan 3
4 gün geçti ve hafif kanama oldu adetim şu an da 4 gün var acaba gebelik mi oldu yoksa düşük falan mı yaptım anlamadım. Adet belirtin yok hafif miğde bulantısı var o kadar
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ertesi gün hapını içtikten sonra ilişkiye girersen ona etkisi olmaz. Ilişki sonrası içilmesi gerekir. Hapı içip peşine ilişkiye girersen yine hamile kalabilirsin
Hayır ilişkiden sonra yani gece 3 4 gibi ilişki oldu sabah 10 gibi hemen hapı içtim ve ertesi gün lekelenmem oldu 3 4 gün sonra hafif kanama oldu
O ellanin yan etkileri o zaman olabilir o
Normal o zaman
Sonuc ne oldu lütfen cevap verin regl oldunuz mu lütfen cevap verin, hamilelik oldu mu
Adet olmuşsun. İçine boşalma olmuş muydu?
Evet oldu geri çekti hemen ama nafile
Tamam prezervatif kullanın bundan sonra hap adet düzenini bozar
Pazartesi hemen kadın doğuma gideceğim normalde iğne yaptırıyorum kızım var downlu 1 buçuk yaşında ve çok erken bizim için
hap etkiili olmuş test yaptır rahatlamak için istersen.
En iyisi kendi doktoruma gitmek kızacak ama yapacak bişey yok. Pazartesi gideceğim umarım bir şey yoktur. Bitane kızım var down sendromlu 1 buçuk yaşında daha çok küçük o yüzden istemiyoruz şu an da 🤦♀️
sorun çıkmaz bence.
Umarım. Teşekkür ederim bu arada 😊
rica ederim. Çok ince prezervatifler var ondan kullanabilirsiniz
Kullandık bir ara bir iki kere sorunlu çıkınca almadık artık 🤦♀️ ama olmadı öyle yapacağız artık
iyi markalarda sorun olmaz.
Bebek geliyo:)
Şaka mı?
Gercek
İnşallah yoktur ne diyelim kızım daha çok küçük
Kısmet:)
Bişey olmaz korkma çok düşük
Gebelik ihtimali mi çok düşük?
Evet hemde baya düşük korkma yani rahat ol
Off inşallah pazartesi kadın doğuma gideceğim hemen
Evlilik dışı bir ilişki mi
Hayır iğne yaptırıyodum normalde virüsden dolayı çıkamadım kızım çok küçük bırakacak kimse yoktu 😔🤦♀️
Çok stresliysen yazmak istersen yaz normalden
Baya stresliyim 🤦♀️ çünkü kızım down sendromlu ve daha 1 buçuk yaşında kıyamam şu an da çok küçük daha
Yazmak istersen yazabilirsin kafan dağılsın
Konuşmak istersen tabiki
Rahat ol bişey olmaz
Umarım 😔