Geçmiş olsun kırık falan olduğunu sanmam ama yine de bir düz grafi görülmesinde fayda var. Sadece yumuşak doku zedelenmesi gibi duruyo. Ağrı kesici devam et bu arada eğer seviyosan kelle paça içebilirsin. Kemikli et ilik gibi şeyler iyileşmeni hızlandırır. Tekrar geçmiş olsun.
14 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÜzerinden buldozer geçmiş olmasın sakın? İmam's buldozer.
10 Yorumla
bir ara bir feyk ayak ezme furyası vardı o zannettim bir an
06 Yorumla
+1 yılMotor ezdi niye yazıyosun mezar yazısı gibi :D geçmiş olsun
014 Yorumla- +1 yıl
Ay öyle deme ya geçer bende bundan küçük çaplı bir şey yaşadım düzeldi, iz bile kalmadı :) üzerine basabiliyor musun?
- +1 yıl
Keşke fotosunu atmasaymışsın malum fetişlerimize malzeme olmak var :))
- +1 yıl
Tekrar geçmiş olsun, çabuk geçer umarım. :(
- +1 yıl
Yazmışlar bile baksana ( ̄. ̄)
- +1 yıl
Ayak yüzü göremesinler de daha acı olur onlar için :))
- +1 yıl
Ooo kör olmaları geçmedi aklımdan :)) yazık :P
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
+1 yılbenim ayağımıda biçerdöver ezdi bak bu hale geldi
25.media.tumblr.com/...cdnu3O0sJ1rt0j3vo1_1280.jpg32 Yorumla- +1 yıl
:(:(:(
+1 yılmuhtemelen doku zedelenmesi var morartı olduğuna kılcal damarların ezilmiş o kadar önemli değil kılcal damarların ezilmesi ama proteine yüklen bence bu ara çünkü hepimizin bildiği gibi insandaki yapı maddesi protein
02 Yorumla- +1 yıl
yumurta , et genelde proteinin bolca olduğu şeyler bunları yemenizi öneririm
Oncelikle gecmis olsun :/ seninki yine iyimis benimkinden otomobil gecmisti :D ezilme durumu oldugu icin doktora gitme geregi bile duymamistim :) seninkine nazaran benim morluklar tum ayagi kaplamisti. Yaklasik 2 hafta uzerine basamadim. Tedavi icinse sadece soguk su ve agri kesici merhemler kullandim (zaten baska hicbir sey fayda etmiyor :D)
04 Yorumla
+1 yılSağ ayağımı 4 senede iki kere kırdım, bir defada yan bağ kopması yaşadım.
Acını çok iyi anlıyorum, birde bayansın tabi ayaklarınız çok önemli.
Geç yazdım ama geçmiş olsun arkadaşım...05 Yorumla- +1 yıl
Üçünde de burkularak oldu. Birde bir kez kırıldıktan sonra ardından fizik tedavi yapman gerekiyor ben onuda yapmamıştım.
Üstelik bir kez kırarsan sonra orası yalama oluyor. :) tabi artık akıllandım üçüncü olduğundan fizik tedavi yapıyorum.
Ayağının durum nasıl şuan? Geçti mi morartı veya şişkinlik? - +1 yıl
Kırık çıkık olmadıktan sonra sıkıntı olmaz zaten.
Tekrardan geçmiş olsun dostum, ben yatıyım iyi geceler...
- Sağlık konusunda 497 cevap paylaştı.
+1 yılYazık olmuş canım patiye :D geçmiş olsun.
Düzelir kısa sürede..24 Yorumla- +1 yıl
Evet, buz torbasıyla biraz daha hızlandırabilirsin. Dikkat et ama bu sefer dondurma bu güzellikleri ;)
- +1 yıl
Sevgi de göstermek şart :p
:) arkadasım çözüm bende
https://vocaroo.com/i/s1Yahdp5p6en01 Yorumlaiyileşir yahu. benim ayağımdan kamyon geçti kemiklerime birşey olmadı ama kasım fena ezilmişti. şimdi hiçbir şey yok iyiyim
06 Yorumla- +1 yıl
evet hemde marketlere yük taşıyan kamyonlardan. önce üstünden geçti. Bağırınca zannetti ayağımın üstünde duruyor. Bu defa geri yaptı yani aynı ayaktan iki defa geçti. Bir ay yürüyemedim. Sonra iyileşti. Bir daha geçseydi belki ayağım kopabilirmiş. Neyse çok şükür birşey olmadı
geçmiş olsun doktora gittiniz mi kırık çatlak var mıymış. Bir de üstüne motor ezdi yazmasan da üsttekini okur anlardık biz paintte uğraşmana gerek yoktu :)
05 Yorumlamaşallah ojelerinde gitmemiş motor bile silememiş :D
15 Yorumla- +1 yıl
tapınırım ayaklarınıza çook güzeller
Geçmiş olsun din kardeşim. Dayimin ayağını bir tonluk iş makinesi ezmisti ama hiç bir şey olmamıştı. Bol bol soğuk uygula ve dua et şüphesiz ki iyileşecektir.
02 Yorumla- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=7JDnKS1vyjc
bu havuza mı girdin nasıl bir kemiktir onlar :D
Sağlık konusunda 634 cevap paylaştı. gecmıs olsun bende kaza gecırmıstım su an nasıl sın nazar vardır nazar boncugu halhal yuzuk kullan bence
00 Yorumla
+1 yılBir, iki haftaya hiç birşey kalmaz sadece biraz ezilmiş o kadar. :)
02 Yorumla- +1 yıl
Önemli değil bro aldırma yakında geçer daha güzel olur vücut sürekli kendini yeniler. :D
+1 yılMide motor ezdi diye yazmış ya :))) İyiki araba ezmemiş lastik çapı büyük oldugu ıcın dırek bılegın kırılırdı
02 Yorumla- +1 yıl
şanslısın geçmiş olsun
hatun üşenmemiş motor ezdi yazmış mk fdssd
bu enerji bende olsa dünyayı ele geçiririm la02 YorumlaGeçmiş olsun kötü olmuş. Ne kadar sürer iyileşmesi bilemiyorum inan
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok kötü görünmüyor yani sorun sadece morluksa kolay geçer ama kemiklerde sorun varsa doktora bir görün. yalnız çok bakımlı ayakların var tebrik ederim hep böyle güzel bak.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılolsun bakımlı sonuçta ne bir tüy var, ne pürüz, ne damar, ne çatlak yani çoğu kızın ayakları erkeklerinkinden çirkin.
Cevap sahibi+1 yılrica ederim çok geçmiş olsun üzülme çabuk geçer :/
bende nie site engelli diyor :D bana özel muamelemi yapıyorlar
04 Yorumlabünye ve fiziki yapılardan değişir iyileşme süresi.
00 YorumlaNe biçim ayak lan öyle. D lkadşlad üzüldüm geçer yani kötü gibi durmuyor.
04 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılöncelıkle gecmıs olsun 1 buz tedavısı uygula 2 agrı varsa agrı kesıcı ıc 3 lasnıl dıye bır krem var onu sur 4 sıcak suyla sabunla masaj yap kaslar gevsesın ve en onemlısı 5 su ıgrenc kedıyı ordan kaldır
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsenın ayakların ondan daha tatlı kaldır sunu ne olursun ıkı gundur duruyo orda
Cevap sahibi+1 yılhem o kadar sey yazdım bı teşekkür bıle etmedın kdıyemı takıldın
Cevap sahibi+1 yıl:))
Cevap sahibi+1 yılseksi mi öğğğğ ıstemıyorum kalsın seksi kelimesinden sogutma benı
Cevap sahibi+1 yılhoslanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılbeddua etmek ıstemıyorum gece gece
Resım calısması şekil olmuş assdsffd ama geçmiş olsun degısık bı soru daha once karsılasmamıstım.
Doktora gıtmıssın hemde fotografa yazıda yazmıssın.
Burnuma pis bı koku geldı ama ayak kokusu degıl00 YorumlaBenim sağ ayağım arkada tekere sıkışmıştı şu an gayet iyi basıyor :D
00 Yorumlageçmiş olsun. motor nasıl ezdi, ışıklarda falan mı?
01 Yorumlaiyileşiceksin evladım doktor amcaların hemencecik iyi olcaını söyledi
04 Yorumladoktora git ilaçlarla felan çabuk iyileşrisn galliaa
01 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun buz tutsaydın merak emte geçer sabret az
01 YorumlaGeçmiş olsun. Bir an hiç ayağınızı araba ezdi mi sorularını soran adam sanıp çitayı düşürmüş diye aklımdan geçirmedim değil.
00 Yorumlaarada sağada bakacaksın atlama öyle yola :) geçmiş olsun o kadar kötü durmuyor ucuz atlatmışsın...
04 Yorumlageçmiş olsunda hafif bir kızarıklıktan başka bişey yok bence. kuruntu ediyrsun gibime geldi..
011 YorumlaSanki bizi yiyormussun gibime geldi ama neyse gecmis olsun zalım kız
09 YorumlaGeçmii olsun krem sür 10 güne bişey kalmaz
Ayakların oje ile çekici geldi
Nasıl oldu olay01 Yorumla- Sağlık konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılPek birşeyin yok, basit ezilmeler var. 2 haftaya birşeyin kalmaz. Geçmiş olsun.
01 Yorumla
+1 yılGeçer canım bir şey değil daha kotü sünü de gördüm
01 Yorumlakızcağızın ezilmiş ayağı bile oyşşşş al işte yine fetiş zihniyetim eyleme geçti
00 Yorumla
+1 yılEzik vardır. Kırık gibi ağrı yapar. En az bir ay randıman bekleme o ayaktan.
00 Yorumlaburada ayak takıntısı olan biri var şimdi gelir ya da gelmiştir :D
00 YorumlaKötü olmuş :S Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşir.
00 Yorumla
+1 yılŞişme morarma olursa hemen doktora git. Benzer bir olay gördük peşinden emboli haberi geldi.
02 Yorumla- +1 yıl
Sıkıntı yok o zaman.
+1 yılbana motor carpti 1 ay yattim kalca kemigim ccatlamis
02 Yorumla- +1 yıl
3 hAfta yurumedim ben ya o derece ayagin 15 gune iyilesir kic 1 aya zormus iyilesmesi :)
bence ayaklarin gayet iyi mesela 2. parmaginin bas parmagindan buyuk olmamasi gayet hos yani umarim kisa surede duzelir :)
00 Yorumla
+1 yılkıyamam ya bu kadar güzel bir ayak nasıl olurda dikkatten kaçar:( kim o ezen söyle
03 Yorumla- +1 yıl
valla sevgilin olsan sabaha kadar öperdim belki geçerdi :(
- +1 yıl
heey soran bana bir mesaj atsana sana bişey söylemem gerekiyor :D
"Doktora gittik" dediğine göre ne zaman iyileşeceğinide biliyor olman gerekir.
01 Yorumlaöncelikle geçmiş olsun. da, çıplak ayak dışarıda ne işin var ya?
19 Yorumla
+1 yılecz gıt hırıdoıd fort krem al gunde ıkı defa yedıre yedıre sur morluklarını odemını alsın
00 YorumlaGeçmiş olsun diyecemde geçmiştir çoktan :D bu arada ayağın mutasyona uğramış resmen ak
00 Yorumlaayağında doku kaybı yok, kırık çıkık ta yoksa kısa zamanda iyileşir.
00 Yorumlao guzellıkleri bu şekilde görmek beni çok üzdü gerçekten umarım ne size nede ayaklarınıza tekrardan bir zarar gelmez
00 Yorumla
+1 yılmilletle kafa yapıyorsun ya sürekli ondandır :D şaka bir yana geçmiş olsun:)
09 Yorumla- +1 yıl
sende haklısın aslında :)
- +1 yıl
hatırla sevgili o mesut günleri :D diyorsun
- +1 yıl
bana hiç kimse sevgili demedi :(
- +1 yıl
:D ama altını doldurmak gerek havada kalmasın :D tşkler sevindirik oldum :D
- +1 yıl
mesaj attım ama yollayamıyorum sana mesaj üzüldüm bak :(
+1 yılgeçmiş olsun morluğu engelleyici kremlerden kullanmalısın aykalrınd güzelmiş bu arada :)
06 Yorumla- +1 yıl
evet ama geçer hep oyle kalmıcak krem alman gerekli ama
- +1 yıl
ayakların güzel old için bir çok ayak fetişcisini şu an deli ediyor biliyorsun değil mi :)
- +1 yıl
seninki benım zevkime uyuyor :)
- +1 yıl
bide kırmızı oje sürüp çekemezmısın :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılResimler kaldırılmış neyse geçmiş olsun göremediğim için yorum yapmıyorum
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHm anladım canım kemikler zedelenmesiyse geçer
Cevap sahibi+1 yılKuzum seni görmedim bişey diyemem kimisi çabuk atlatır kimisi geç yapı meselesi
Cevap sahibi+1 yılHm şimdi baktımda ayağında siyanoz (morarma) oluşmuş darbeye bağlı çarpma sonrası hematom oluşabilir buz koyabilirsin ağır kompleks olan durumlar hariç normal olarak kan göllenmesi birkaç günde geçer
Cevap sahibi+1 yılHm geç olsun güç olmasın acısı geçsinde kan göllenmiş ayağında bünyen sağlamsa geçer umarım geçmiş olsun
çok gecmış olsun ya umarım gecmıstır ayaklarında mınıcıkmıs:)
00 Yorumla
+1 yılçok geçmiş olsun.. ayakların çok güzelmiş ama kıyamammm. s
10 Yorumlafetişcim allah belanı mı verdı l*n noldu yoksa :D
00 YorumlaÖpsem geçer mi diyen çok olmuştur ama, ben yine de sormak isterim. Öpsem geçer mi?
00 Yorumlabu ayak seninmi gerçekten?
01 Yorumla
+1 yılgecmis olsunda neden oralara yazdin anlamadim
01 Yorumla
+1 yılDua et araba geçmedi araba kırıyor kemikleri
03 Yorumla- +1 yıl
parmak ucundan geçmiştir
ayağın köple üstünden geçsin hele bir
+1 yılDost başa düşman ayağa bakar zaten takma kafaya.)
10 YorumlaGeçmiş olsun.. buz ve krem tedavisi iyi gelir..
00 Yorumla- Sağlık konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılözelden bir ulaşmalsin lütfen :)
06 Yorumla- +1 yıl
Geçiş olsun bu arad ageçmiştir de zaten :)) önemli bişe dicem
- +1 yıl
özelden ulaşmaya çaiştim ma ulaşamiorum :S
- +1 yıl
Gecmis olsun💐💐💐💐😔
Yinede ojelerden vaz gecmemissin foto atarkende🙏💐👍
Kadin her daim bakimli olmali, buna guzel bir ornek 👏 - +1 yıl
Biliyorumm takip ediyorum 😎👍
- Devamını Gör (63)
Detaylı bilgi