Bazı insanların osuruğu sanki bok yemişte osurmuş gibi kokuyor. Sizinki kokar mı?
Kokar, çok piss
Yok canım ne münasebet, parfum gibi benmki
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir keresinde arkadaşla markette dolanıyoruz, parfüm reyonuna geldik arkadaş deodorantları kokluyor bende o arada etrafta kimse yok diye osurdum sessizce ama nasıl kokuyor anlatamam, arkadaşta deodorant ın kokusu sanıp bana baksana ya osuruk gibi kokuyor ıyk dedi beni bir gülme aldı yerlere yatıyorum ama nasıl gülüyorum tipini görmeliydiniz bildiğin osuruğu kokluyor kokluyor deodorant ın kokusu sanıyor :D
ahahahahah :D çok iyi ya
ossuruğunuzun hiç lezzetli koktuğunu hissettiniz mi? ben çok hissettim. patatesli şeyleri çok yiyince ossuruk süper lezzetli kokuyor l*n . insanın karnını acıktıracak kadar hem de. ister inanın ister inamayın. bende durum böyle.
Kokar ama ses çeşidine göre koku durumu değişir. Fıss diye duyulmayan osuruk her zaman pis kokar. Zart diye olan ve kulakla duyulan genelde kokmaz ancak kulakla duyulan kesik kesik olan osurukta kokar. Ayrıca hiç bir osuruk parfüm gibi kokmaz.
o işin şakasıydı :) Bu arada bravo en iyi cevap seçiyorum çözmüşsün olayı çok güzel:)
https://www.uzmantv.com/bagirsak-gazi-nedir
alsana bilimsel cevabı
Cevap
33Cevap
Milletin işsizlikten sorduğu sorulara bak ya :D bu kesin osuruk gurmesi falan :D:D:D:D
ahaha :D
benimki genel olarak kokmaz. bir tnıdık var hepmi kokar ya. sınır dışına çıksa kimyasal silah diye savaş açarlar
ahaha :D
o parfüm gibi diyenlerin ta aklına... yahu organil bir gaz, enzimlerden geçmiş protein yağ karbonhidrat ve ölü bakteriler, neresi parfüm gibi olacak. ya sevgilim olsa gtünü bile koklarım diyenlere bir şey demiyorum :D
Yediklerimizle alakalı olmalı. Kokmayan yoktur yaa...
Kızlar neden bu kadar iğrençleşti, bide estetiklikten bahsedersiniz bla bla bla
Yok o kızlardan değilim ben
ben ne zaman osurursam iğrenç kokar ama bir oda olursa ve kimse olmasa içeri girerim osururum
çünkü osurduğum zaman etraf iğrenç kokuyo ama kalabalıkta osurulmayacağını hepimiz biliriz
çünkü kalabalığın dağılmasına sebep oluyo
Ne kadar gereksiz, boş ve saçma sorular sormaya başladınız ya.
Nıye kokacak kanks bokla aynı yerden gelıo ondandır benımkı kokmaz dıyende agır atıyo kanks
kokmayanda var gerçekten. Sabah akşam sesli osuran biri var ailemde ve kokmuyor :/
Erkeklerinki kokar normal ama kizlarinki cilek falan koksun tiksinmeyelim sozden ya :D
çilek mi ahaha:D istersen lavanta falan koksun:D
Yok ben cilek isterim valla cilek koksun ulu orta her yerde osurun ama masallah bizimkinden pis kokuyo sizinki :D
Sorma yaa babam çok osryyor sanki yırtılıyor gtu git başka yerde osr diyorum cart curt dışarda bile bıktım ya çok ps kokyr öyğğ
aynen benmki de öyle ama fil gibi osurmasına rağmen kokmuyor anlamadım gitti :D
Ama babamın ki çok fena kokuyor :D tabi kokarda gaz yani :) hemn erkeklerden biri eksilemiş demek ki babam tek değilmiş o da aynısı yapıyor galiba neyse :D
Yanan bile var. Bir yerde inekler havaya uçmuş. Ne yedirdilerse :(
osuruk bağırsakta dışkı ile karışmış gaz birikintisidir kokması normal.. hele bide kuru fasülye yediysen metan (CH4) gazına dönüşür :D asdaasd
peki neden bazısının kokmazken bir diğerinin çok fena kokuyor?
bu bağırsaktaki bakteriler ve yenilen gıdalarla ilgilidir..
gaz türü olduğu için kokar. sindirdiğin besinlerin posaları birikir ve gaz oluşur.
Yürüyüş yapın bağırsaklarınız çalışırsa fazla gaz olmaz, hayvansal gıdaları çok yiyenin ki çok kokar.
nıye kokar dıskıyla aynı yerden geldıgı ıcın kokar nıye kokar
bence sadece erkeklerinki kötü kokuyo kızların osuruğu parfüm gibi sanki çok hoşuma gidiyo
yok o mideden gelen rahatsızlıktır aslında :) bokunu fazla tutma geldimi git sıçmaya
kafa mı yapıyon kızım yaa :)
yep :D
can sıkıntısı kötü bir şey :)
Günün sorusu degil yılın sorusu olmalı :D
emeğe saygı di mi ama :D
heh :D
alalım bu arkadaşı buradan
benimki yumurtalı burnuna burnuna gönderim senin
bok yolundan geliyor ondan
Osur cek yorgani kafana ani yasa:)
yok benmki kokmuyor ama kimisi rahatsız olsa da olmasa da çok fena kokuyor ya
Osuruk icerde bokla karisinca kokar :) yani sinyali aldimi sicican:)
hahha:D
Fis osuruk pis osuruk zart osuruk mert osurukk:)
Osuruktan teyyare selam söyle o yare :)
şimdi osurup sorarım niye kokuyorsun diye.
bir zahmet :)
sürprizmisin ablacım gece gece sen? :D
maksat canımız sıkılmasn:D
daha iyi bir konu kulabilirdin. niye osuruk? :/
ben sesli osururum kokmaz :D
ne kadar iğrenç bir soru sormuşsun ya :/
yok bizimki kokusuz :D
Yok canım ne münasebet
yediklerin koktugu için
ne saçma soru
Parfüm gibi kokuyor.
Cok pis kokar