Bu ilacı kullanıyorum günde 2 kere yani 1 günde toplam 2000 mg alıyorum, kusma isteği oluşuyor mideme ağrı saplanıyor 2 haftadır hergün böyle. Kullananları bu tarafa alalım :)?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
2 haftada geçmediyse belirtiler ilacı değiştir
ınsulın dırencı tip2 ılaclarıyla tedavı edılmıyor doktorlar bu konuda buyuk yanılgı ıcersınde gunde 50 tanede ıcsen ınsulın dırencını kıramazsın ancak spor+dıyetle kırarsın
etken maddesi metformin olan ılaclar tip2 hastalar için
:( 30 kilo verdim daha ne vericem ya
Kullanıyorum bu ilacı yıllardır. Dediğin şeyler yok bende. Açlık kan şekerin kaç ki bu ilacı kullanıyorsun. Doktoruna söyle ilacı değiştirsin.
İnsülin direncinden dolayı yazdılar. Hipotiroid ve polikistik over da var
Geçmiş olsun. Doktoruna söyle. İlacını değiştirsin.
pekı teşekkürler
Rica ederim..
Prospektüsü okumaya tenezzül edersen merak ettiğin cevapları alabilirsin
Okudum ancak geçici olarak diyor. Ama geçmedi 2 haftadır
Geçici olması demek 15 dakkada geçicee anlamına gelmiyo
Du bakim ben de bakam prospektüse. Merak ettim neyin nesiymiş
Ornitorenk delirtme beni herşeye karşı çarşııııııı olma ya hu. Sorunum var işte bilenler var mı diye uğraşıyorum ters ters yazı yazıyosun
Taam len metformin bu biliyom. 1 gram fazla diil mi ya? 1 kilo almandan iydir. Doktorubla konuş. İlginç geldi he
peki
Karın ağrın var mı?
Ara ara geliyor ve böyle iki büklüm oluyorum sonra geçiyor 5 dk da bir geliyor.
Laktik asidoz belirtileri ( bir kusman eksik). Bunu doktora mutlaka söyle. Laktik asidoz varsa ölebiliyomuşun
ornitorenk evet dün gece ağladım ağrıdan midemi hissediyordum ağrıdan koşarak tuvalete gidiyordum ama kusamıyordum kussam rahatlayacağım. Hatta kedime bile vakit ayıramadım gece önüme yattı sev beni diye durr miniş çok kötüyüm dedim o da endişelendi klozetin başında beni bekledi o zaman kullanmiyim ya değil mi
Doktor amcaya sor o söylesin. Sonra şekerden ölme. Ya ben olsam dozu azaltırım ama tıbbi şeyini bilmiyom
Haklısın :(
Biliyom. Rabbilotam şifa versin. Ornitorenkleri ve evrimi konuşak mı?
:) evrim konusunda iyi değilim
Canım sıkılıyo ya napças?
hz ademin göbek deliği varmıydı onu araştır kardeşim
Kardeş diiliz. Adem dedeye inanmıyom ben
anlıyorum
Napim
Bende kullanıyorum ilk başlarda bende de bu belirtiler oluyordu sonra düzeldi
Çok uzun sürmedi mi ya içim dışıma çıktı çok kötü hissediyorum
Eğer belirtiler çok ağırsa doktora söyle yarım yarım iç öyle daha iyi olur. Ama bende de 2 haftaya kadar sürmüştü bu belirtiler sonra gittikçe azalıyor
hadi inşallah yarımı görünce bile içmeden kalkıyor ilacı görünce midem
Bende kullaiyorum 1 Ayı geçti sabah akşam kullaniyorum migde ağrısı yapiyo günde 1 mi dusursem diye dusunuyorum
ilaç filan içme bence, yazık vallahi
Doktor yazdı aslında bende ilaç karşıtıyım ama net gerek kan tahlilim yoluna girince bırakacağım
oky akıllı brisin zaten bilirsin sen
İnsülin direncin mi var :D
evet sizin de mi?
bir ara vardı bende metformin kullanmıştım
kas yapabildiniz mi?
kilo verdirir bu ilaçlar sadece
Aslında ben şişman bir bireydim 3 yıl önce bir doktora gitmiştim dedi ki böyle devam edersen insülin iğnesi veririm ömür boyu kullanırsın ben de korktum ertesi gün diyetisyene gittim spora başladım 30 kilo verdim. Geçmiştir diye düşündüm bir daha doktora gitmedim neticede zayıfladım ama aşırı su içmem şekere düşkünlüğüm her zaman devam etti. tekrar gittim ki geçmemiş nasıl oluyor anlamadım kilo verince geçer demişlerdi geçmemiş
hmm bşka doktora git
Diyabet ilaçi değilmi