Sağlıkçı var mı kalbime ağırlık çöküyor sol kolumdan kalp krizi riskim var mı yaş19 boy176 kg54 aşırı stresli bir haytm var?

Arkadaşlar 2 profesöre gittim 1i ekokardiyografi yaptı kalbinde bişey yok dedi efor testide istedi temiz çıktı ama 3. Etabı tamamlayamadım koşamadım... ben bt anjiyo yaptırmak istiyordum kalbe giden damarların tıkalı olup olmadığını görmek için çünkü kalp krizi kalbe giden damarların tıkanması sonucu kalbin oksijensiz kalarak kasılmasına ve bu durumdada kalp krizi gerçekleşiyor yani kalp krizi tanısı koyabilmek için kalbe giden damarları görüntülemek lazım buda birtek anjiyoyla oluyor korkuyorum. ama 2 profesörde yapılmasını istemedi ben ne yapıcam kalp krizi geçirmekten korkuyorum gerçekten sol kolumda karıncalanma ve aktivite yaparsam, ağırlık taşırsam sol kolum titriyor güçsüzleşiyor ağırlık çöküyor kalbime geliyor sonra bu ağırlık, ağırlık çökmesinden korkuyorum ne yapmalıyım bt anjiyo yaptırmak istiyorum ama ona yetecek paramda yok zaten kalbimde bişey varmıdır kalp krizi geçirirmiyim?
Sağlıkçı var mı kalbime ağırlık çöküyor sol kolumdan kalp krizi riskim var mı yaş19 boy176 kg54 aşırı stresli bir haytm var?