Beyin bilinçaltıni boşaltır uyku aninda bilinçaltındaki şeyler de gün boyu yaşadığın olaylar ve duygularla doludur. Bu yüzden atak geçirmiş olabilirsin. Hastalıği yensen bir şeyin kalmayacak mesele yenmekte;ölümü düşünmemeye çalış, sürekli mekan değiştir, cevreni kalabalık tut, uğraşacak bir şeyler bul ölüm aklına gelirse ölmeyeceğimi biliyorum beynim bana oyun oynuyor de.
Çoğu insanın hayalleri var. Mantıklı bir sebepten korktuğunu sanmıyorum. Ölümün korkutucu olduğuna dair kafan yıkanıyor sadece. Etrafındakiler için dehşet verici olabilir, evet ama çok olağanüstü bir durum olsaydı bütün canlılar eninde sonunda ölüyor olmazdı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Beyin bilinçaltıni boşaltır uyku aninda bilinçaltındaki şeyler de gün boyu yaşadığın olaylar ve duygularla doludur. Bu yüzden atak geçirmiş olabilirsin. Hastalıği yensen bir şeyin kalmayacak mesele yenmekte;ölümü düşünmemeye çalış, sürekli mekan değiştir, cevreni kalabalık tut, uğraşacak bir şeyler bul ölüm aklına gelirse ölmeyeceğimi biliyorum beynim bana oyun oynuyor de.
Tesekkur ederim aciklamaniz icin.🙏
Panik atakla uyanmışsın. Anksiyete de var gibi gözüküyor ölüm korkum var yazmışsın çünkü. Psikiyatriste git
Muhtemelen hatta net bir sekilde ilac vericek :( kullanma taraftarida degilim bilemedim, psikolog daha etkili olmaz mi sizce?
Psikolog ya da psikiyatrist farketmez ben öylesine yazdım fark etmiyor yani :) ilaç kullanmak istemiyorsan psikoloğa da gidebilirsin senin tercihin :)
Tesekkur ederim
Rica ederim :)
Kotu bir rüya gormus olabilirsin
Yok kuzum hic hatirlamiyorum birden bire rahatsizlandim uyandim zaten doktora gorunmek istedigim icin onun stresi vardi uzerimde
Stres sıkıntısı o klasik.
Nasil atlaticam mahvediyo beni bu ataklar. Surekli olum dusuncesi aklimdan cikmiyo siyiricam gercekten
Ölümden niye bu kadar korkuyorsun?
Korkuyorum iste hayallerim filan var ne bileyim
Çoğu insanın hayalleri var.
Mantıklı bir sebepten korktuğunu sanmıyorum. Ölümün korkutucu olduğuna dair kafan yıkanıyor sadece. Etrafındakiler için dehşet verici olabilir, evet ama çok olağanüstü bir durum olsaydı bütün canlılar eninde sonunda ölüyor olmazdı.
Dedigim gibi bilmiyorum o kadar cok yorgun hissediyorum ki kendimi.
Bir piyano eşliğinde uyumayı dene.
Tesekkur ederim
Ricalar.
Sigara kullanıyor musun
Hayir sigara ve alkol hic yok.
Nazardır o nazar 🙄😅
Ne nazari abicim nazarlik hal mi kaldi bende 🤦
Kıyamam çok geçmiş olsun şaka yapıyorum ben 🙄😔
Sagolun
G*tün ayazda kalmış
Auaya