Sağlık Dondurma yedikten sonra arkasından su içer misiniz? MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Gerçekten dondurmadan sonra su içmek hastalığı önler mi? Küçüklüğümden bu yana ne zaman dondurma yesem annem gelir başıma bitirdiğin gibi su iç der içtirene kadar da gitmez 😅 Dondurma yedikten sonra arkasından su içer misiniz? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Epoch Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 52% +1 yıl Kurbağa gibi olduğum için herşeyin üstüne su içebilirim. Özel olarak dondurmayla ilgili bir problemim yok cmmv 1 0 Yorumla
Erenkuvvet Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Dondurmadan nefret ederim 3 yıldır dondurma yemiyorum 0 1 Yorumla MyᏇorld +1 yıl Bende binde bir 😏 Yorumla
1BLACKMAGE Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Evet bir bardak ılık su hem mide sağlığı hem boğaz sağlığı açısından tehtitleri önler 🙂 0 3 Yorumla MyᏇorld +1 yıl 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼 Yorumla 1BLACKMAGE +1 yıl Afiyet olsun 🙏 Yorumla MyᏇorld +1 yıl Teşekkürler 💐 Yorumla
WʜᴏCᴀʀᴇs Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 99% +1 yıl Hastalığı önlemek için değil, dondurma yedikten birkaç dakika sonra hele hava sıcaksa dilim damağım kurumuş gibi oluyor o sebeple hep içerim 0 0 Yorumla
hikmet0858 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 72% +1 yıl Annem aklıma geldi, küçükken dondurmadan sonra mutlaka su içirtirdi, şimdi ise hiç karışmaz. 😀😀 0 0 Yorumla
BurayaYazzz Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl faydası var galiba aynı benim annem ama ben içmem içmiyom derim kaçarım :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dondurma değilde o öjenin rengini görünce midem kalktı 0 3 Yorumla MyᏇorld +1 yıl Öje değil oje, benimde senin bu yorumunu görünce midem kalktı. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oje yazmıştım klavye değiştirmiş cahil. Olmayan şey nasıl kalkıyor midesiz Yorumla MyᏇorld +1 yıl Ok💁🏻♀️ Yorumla
UnCanny Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Içerim de hastalıktan değil tatlı üstüne iyi gidiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ayni benim annem😂 Boğaz ağrısını önlüyormus sanırım dondurmadan sonra içilen su... 0 0 Yorumla
limonlucikoltaa Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 64% +1 yıl Sağlık konusunda 437 cevap paylaştı. Sırt hasta olmim diye şu an yemiyorum bayadır 1 0 Yorumla
Dramatikikcılar Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl İçiyorum genelde , çocukluktan annem alıştırmış 🙈 0 0 Yorumla
Twettyy00 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hastalıktan korusun diye değilde susarım😅 0 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 568 cevap paylaştı. İçerim zaten susatıyo 0 0 Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Sağlık konusunda 814 cevap paylaştı. İçerim. İçilmeli de.. Boğazı yumuşatır. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl HASTALIĞI ÖNLER içiyorum bazen 0 2 Yorumla MyᏇorld +1 yıl 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🥰🌸 Yorumla
sandır Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl cornetto mu o :D 0 4 Yorumla MyᏇorld +1 yıl Hayır açık dondurma 😅 Yorumla sandır +1 yıl ana sen misin o fotodaki yoksa :D Yorumla MyᏇorld +1 yıl Kim sanmıştın skjsjs Yorumla sandır +1 yıl netten buldun koydun sandım :Dayakların tombik mi tatlı mı ona karar vermeye çalışıyodum :D Yorumla
çilingiroğlu-61 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Sağlık konusunda 553 cevap paylaştı. No... 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Sağlık konusunda 3,7b cevap paylaştı. evet içerim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Kurbağa gibi olduğum için herşeyin üstüne su içebilirim. Özel olarak dondurmayla ilgili bir problemim yok cmmv
Dondurmadan nefret ederim 3 yıldır dondurma yemiyorum
Bende binde bir 😏
Evet bir bardak ılık su hem mide sağlığı hem boğaz sağlığı açısından tehtitleri önler 🙂
👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
Afiyet olsun 🙏
Teşekkürler 💐
Hastalığı önlemek için değil, dondurma yedikten birkaç dakika sonra hele hava sıcaksa dilim damağım kurumuş gibi oluyor o sebeple hep içerim
Annem aklıma geldi, küçükken dondurmadan sonra mutlaka su içirtirdi, şimdi ise hiç karışmaz. 😀😀
faydası var galiba aynı benim annem ama ben içmem içmiyom derim kaçarım :D
Dondurma değilde o öjenin rengini görünce midem kalktı
Öje değil oje, benimde senin bu yorumunu görünce midem kalktı.
Oje yazmıştım klavye değiştirmiş cahil. Olmayan şey nasıl kalkıyor midesiz
Ok💁🏻♀️
Içerim de hastalıktan değil tatlı üstüne iyi gidiyor
Ayni benim annem😂 Boğaz ağrısını önlüyormus sanırım dondurmadan sonra içilen su...
Sırt hasta olmim diye şu an yemiyorum bayadır
İçiyorum genelde , çocukluktan annem alıştırmış 🙈
Önlendiği söylenir, içerim bende.
Susattığı için içerim
Hastalıktan korusun diye değilde susarım😅
İçerim zaten susatıyo
Susatırsa evet bazen değişiyor
İçerim. İçilmeli de.. Boğazı yumuşatır.
HASTALIĞI ÖNLER içiyorum bazen
👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
🥰🌸
Bazen içerim bazen içmem. Keyfim bilir