Hayır ama bir daha yapma zaten güçlü bir hap sıkıntı olmasın bende kullanmıştım
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok mümkün değil yapmam zaten ama saydım saatin 12yi geçtiğini farketmemişim o yüzden içmedim sandım hafızam da kötü olunca böyle oldu maalesef, yarın hiçbir şey olmamış gibi bir tane içeyim mi yoksa hiç içmemeli miyim?
Bende kullandım o ilacı çok sıkıntı yaptıysa ertesi gün içme sonra kendi dozunda devam et diğer kontrolünde doktoruna sormayı da ihmal etme
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şimdi uyudum uyandım sorun yok gibi gözüküyor ama korkuyor insan yinede, içtikten sonra gece başım falan dönmeye başladı belki psikolojiktir bilemiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tek seferlik olmaz günlük 40 mg kullananlar var takma kafanı
Hayır ama bir daha yapma zaten güçlü bir hap sıkıntı olmasın bende kullanmıştım
Yok mümkün değil yapmam zaten ama saydım saatin 12yi geçtiğini farketmemişim o yüzden içmedim sandım hafızam da kötü olunca böyle oldu maalesef, yarın hiçbir şey olmamış gibi bir tane içeyim mi yoksa hiç içmemeli miyim?
Bence içme bir sonraki gün iç
Bende kullandım o ilacı çok sıkıntı yaptıysa ertesi gün içme sonra kendi dozunda devam et diğer kontrolünde doktoruna sormayı da ihmal etme
Şimdi uyudum uyandım sorun yok gibi gözüküyor ama korkuyor insan yinede, içtikten sonra gece başım falan dönmeye başladı belki psikolojiktir bilemiyorum
bir daha unuttugunda fazla alma
Ben 6 ay kullandım 2 sene oldu tedavi biteli
Olmaz ama diğer sefer alma yaşın kaç
o ilacı tavsiye etmem sabret geçecek zaten
Sivilce için kullanmıyorum
hım :/