Burnumu estetik yaptırmak isiyorum sizce burnum kötü mü? yaptırayımmı? üstteki benim burnum alttakide montajla burnumu düzelttim sizce nasıl olmuş?
https://i.hizliresim.com/p4pMRq.jpg
https://i.hizliresim.com/p4pMRq.jpg
karşı cinste ilk baktığım nokta burundur. çünkü bence vucuttan once yuz guzelliği önemlidir.
senin burnuna gelince bence guzel. hatta sevdiğim bir şekli var. kalkık burunları çok severim ki senin burnundan yukarı doğru kalkık bir burun. ne çok büyük ne de küçük. bence hiç elletme. gayet hoş... ;)
Teşekkür ederim cok içim rahatladı :))
rica ederim. yararı olduysa ne mutlu :)
Bir kız arkadaşım burnuna estetik yaptırdı eskisinden beter oldu kızın yüz güzelliği kayboldu resmen. Tamam eskiden burnu fazla uzundu ama yeni hali de kocaman acaba yeni estetik olduğu için şiş mi?
aaa :) hiç gerek yok gayet düzgün canım.. valla öyle sorunca kötü bir burun bekliyodum açıkçası :) bıçak altına yatıp acı çekmene değmez :)) maşallah
Bencede değmez o kadar kafaya taktm ki ameliyat videolarnı falan ameliyat sürecini sonrasını herseyni arastırdım :/
işkenceden başka bişey değil zaten videoları izledikten sonra vazgeçmişsindir :) ne kötü burunlar var görünce yuh diyosun yani.. seninki çok düzgün kemer bile yok düşünme öyle şeyler :) hani olur da sağlık amaçlı kemik vardır et vardır onu aldırırsın o ayrı durum.. ama kesinlikle dokunma burnuna :))
Teşekkür ederm :)
Bence gayet guzel. Kalkik ve kemersiz. Gordugum kadariyla kucuk de. Ne estetigi?
Cevap
17Cevap
Maşallah , allah herkese böyle burun nasip etsin..
Ne estetiği güzelim.. çok güzel bir burnun var..
Bence burnunda bişe yook gibi ama yinede sen bilirsin. ORtadan 2. sıradaki cok hos duruyo ayrıca alt taraf.
Montajladım biraz onu hafif bir kemer var burnumda birde yanlar büyük cok takıntılıyım :(
surat yapım yuvarlak yanaklarım tombul
anladım teşekkürler..
suratını kompla görmek lazım ki ona göre yorumlayalım abim.direk burundan bakınca bişi diyemiyoz.belki sana yakışıyo bu burun.
Estetiklik bir durum yok, o doldunluk o itici görüntü kaybolmaz
Anladım teşekkür ederm
ayy saçmalama gayet düzgün burnun var hiç karışma :))
tıp birde beyin estetiğine bir çözüm bulsada bizde bunlardan kurtulsak..
saçmalama ya.iyi böyle.ne burunlar var sen görsen :)
Haklısın o kadarda kötü değil gibi :) teşekkür ederm
Öyleyiz valla herseyn en iyisini en güzelini istiyoruz ^,^
Boyle garibiz işte :D
aynen oyle kesinlikle :))) simdi rahatm
gerek yok gibi yüzünle orantılıysa dudaklarla burun orantılı duruyo bide simayla uygunsa ne gerek var o saçmalığa
bence üstteki daha iyi hiç gerek yok estetiğe filan
anladım takıntım biraz geçti cok tesekkr ederm cok rahatladm
Sen Trabzonda burun görmemişsin adam burnuyla televizyon açıyor
bence gerek yok fazla takılma derim ben
Bu aralar cok kafama takmıştım arkadaslarımda gerek yok diyorlardı teşekkür ederim
Aralarında ne fark varki ben fark bile göremedim.
sakın aptallık yapma burnun harika
emin misin :/ bana kötü geliyo
tesekkürler :/
Sen karadenizli burnu görmemişsin demek
bence estetiğe gerek yok
Gayet güzel bir burnunuz var efendim
Tesekkür ederim efendim :D
bence güzel burnun hiç elleme.bayıldım.
hiç gerek yok
yok bee
Gerek yok bence
Gayet iyi