Göğüslerim ayrık sarkık ve yumuşak çok rahatsız edici sütyen geç kullanmaya başladım hala takmıyorum evde şu an çok pişmanım düzelme ihtimali var mı ameliyatsız sütyen takmadigim için mi yoksa kilo alıp vermekten mi olmuştur sizce çok kötü duruyor mu? Sağlık açısından ve benim hoşuma gitmedigi için soruyorum yanlış anlaşılmasın
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Sence bu kadar onemli mi? İnsanlar fizyolojik özellikleri farklılıklar oldukça güzel. Kendinle barısık olmakta fayda var hiç uzulme derim
Orası öyle ama benim bir kadında en beğendiğim yer goguslerdir ve kendi göğüslerimi hiç beğenmiyorum sutyensiz dışarı çıkmak istiyorum ama çok belirgin olduğu için rahatsız oluyorum
Kıyaslama yoluna gidersen eger mutlaka baskalrında guzel olup sende kötü durdugunu düşündügün seylere kafanı takıp üzülürsün. Haa en kötü ihtimal estetik denen sey var ona basvurursun.
Haklısın teşekkürler cevap için
Rica ederim
Çok da sorun olacak bir şey değil, kendi kendine düzeleceğini sanmıyorum; plastik-rekonstrüktif cerrahiye başvurup, meme estetiği düşünebilirsiniz
Sadece gece uyurken sutyen takma bence onun disinda hep tak. Ama kilo alinca goguslerin yag orani arttigi icin buyur kilo verince yag orani azaldigi icin kuculur.
Ve sporlarda goguslerin kuculur..
Teşekkürler 💖
Çok kilolu olup kilo verdiysen sarkma normal. Sütyen takmadigin icinde olabilir. Göğüs dikleştirme haraketleri yap 1 ay boyunca. İşe yaramazsa doktora görün.
On kilo verdim sonra yine aldım :( hareketleri deniycem umarım işe yarar
Sporla sertleşir sarkıntı düzelir ama birleşmez. Tabi sıkılaşınca daha yakın durur
ayrıklığına birşey yapamazsın ama sarkıklığına spor lazım
Spor yap sarkıklık azalır
Umarım sağol
Ben mal tipsizim inanin hiç bilgim yok.
Bende teşekkürler
Ajda pekkan memesi mi bu
Hayır Bülent Ersoy
Divanınkiler her ay bakım görüyordur bunun vizesi geçmiş bakım şart
Kilo alıp vermekten hanımefendi muhtemelen.
Offf çok tatlı 😍😍😍😍😍
Doktora git bence en dogrusu olur senin icin
Estetik harici çok zor.
Uygun müdahale ve egzersizle duzelit
kilo alıp vermekten olmuştur
Sinir bozucu ama düzelir estetisyen halleder.
Kilo alip bermekten oluyor
Bende öyle düşünüyorum çünkü internette sütyen takmamanin iyi olduğunu yazan sayfalar gördüm ve sık kilo alıp veriyorum düzene otursa kilom duzelir mi
Okadar problem varsa, mudehale lazım..
Estetik sevmiyorum yapmacık duruyor düzgün doktor bulmak zor para lazım hiç benlik değil ama son çare o kalırsa belki şu an fotodaki gibi
Şimdilik sıkıntı yok, 😈
fitness duzeltebılır
Başlamayı düşünüyorum zaten teşekkür ederim yorum için
rica ederim. nıcknamenı desgıtırıp daha ozguvenlı bır hesap ac. bu nıckname senı ezık gosterıyor.
😂 sadece bir soruluk açtım
Cok İyİ bnce boyle olması
sporla evet
kaç yaşındasın
ölçülerin kaç
20 sayılırım 85 b giyiyorum
büyükmüş de neden takmıodun ki
Ne bileyim çocukluk işte annemde uyarmadi hiç sağolsun 😂 öyle alıştım şimdide takınca çok rahatsız oluyorum
dışarı falan takmadan mı çıkıon
Yok bayadir disarda takıyorum çok nadir takmadigim olmuştur ama evde hiç takmıyorum
abin falan yok mu babanın yanında falan rahat edion mu
Gogsulerime niye baksınlar zaten genelde bol giyiniyorum
bakarlar diye demiom zaten sen rahat mısın diye dedim sana bir yol söliyim mi sıkılaştırmak için
Bunun için sordum zaten soruyu 😂
sana garip gelebilir ama ordaki kasları çalıştırcen