Bu genelde fazla ayakta durmadan, veya ileri doğru bir hamle yaparken fazla baskıdan, veya bir ayağın üstüne fazla yük binmesinden olur. Çözümü: Kesinlikle 10 kilo dahi kaldırmayacaksin yürürken adımlarını çok acmicaksin, cinsel hayatını düzene şok, mast vesaire yap düzenli olarak iyilesecektir
İlk öneri düzgün ve doğru masturbasyon. Squat ve bacak gerdirme hareketleri de denenmeli acı zorlanma var mı diye. Ona göre doktora gidilmeli. İstersen dm atabilirsin. Geçmiş olsun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu genelde fazla ayakta durmadan, veya ileri doğru bir hamle yaparken fazla baskıdan, veya bir ayağın üstüne fazla yük binmesinden olur. Çözümü: Kesinlikle 10 kilo dahi kaldırmayacaksin yürürken adımlarını çok acmicaksin, cinsel hayatını düzene şok, mast vesaire yap düzenli olarak iyilesecektir
.
Bacak arası ama ona mı giriyor korktum şimdi
kas ile ilğili ise viks krem var ondan kullan geçer. geçmezse dr. görünmelisin.
Benimde ayni sorun var. Doktora gittim bir sorunda cikmadi
Hangi bölüme gittiniz ki?
Dahiliye
Kadin dogum 2sinede gittim
Anladım tamamdır bende kadın doğuma giderim en iyisi o bence
İkinize de yardımcı olayım mesaj atın, başıma geldi ve düzelttim
@Mirza-Loves-She ben 2 tane doktora gittim onlar duzeltemedi sen mi duzeltecen
Ben doktorlardan çok daha fazla şey biliyorum böyle kalacak dediler, geçirdim ben
Cinsel hayatın ne alemde?
Ne alakası var şimdi
Kasık ağrıları genelde hormonal olur. İyi geceler.
Tutulma ama bu ağrı derken tutuluyor
İlk öneri düzgün ve doğru masturbasyon. Squat ve bacak gerdirme hareketleri de denenmeli acı zorlanma var mı diye. Ona göre doktora gidilmeli. İstersen dm atabilirsin. Geçmiş olsun.
Kasık istersen yardımcı olurım yazabilirsiniz 🙂
Uzmana görün