Kutunun üzerinde akşam tok karna yazılmış ama açıklama kısmında yemekten 2 saat önce ya da sonra gibi bir şey yazıyor emin olamadım. Mucovit-c nasıl kullanmam gerek? Mucovit-c 1200 kullanıcı yorumları neler?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kutunun üzerinde akşam tok karna yazılmış ama açıklama kısmında yemekten 2 saat önce ya da sonra gibi bir şey yazıyor emin olamadım. Mucovit-c nasıl kullanmam gerek? Mucovit-c 1200 kullanıcı yorumları neler?

Mucovit-C 1200 ilacı adından da anlaşılacağı üzere C vitamini için kullanılan bir ilaç. En azından doktorlar öyle yazıyor. C vitamini eksikliği görüldüğü durumlarda yazılır.
Ben solunum yolundaki tıkanıklığı açmak için kullanmıştım ve oldukça etkiliydi. Günde sadece bir kez kullandım ama iyi ki kullandım. Solunum sorunlarına direkt etki ediyor. Öksüreklere de işe yarıyor. Ciğerlere pasta cila isteyenler denesin :D
Mücovit C vitamin ilacı değildir. Balgam söktürücüdür. İçerisinde eser miktarda c vitamini içerir. Günde 1 sefer tok karına içilir. Akşam ya da yatmadan önce içmemeni tavsiye ederim. Ciğerleri aktifleştirdiğinden öksürük rahatsız edebilir. Sabah ya da öğlen içersen daha uygun olur.
Aksam mi sabah mi anlamadim
Icmemeni tavsiye ederim yazmissin ben icmeni tavsiye ederim diye okuyunca...😪 tesekkur ederim
Cevap
2Cevap
Adım Mücahid. İlacımı yapmışlar
Tok karnına içyorum ben
Yemekten sonra 2 saat beklemeden iciyorsun yani
Anladim tesekkur ederim
tıpçılar toplaşın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?