Sivrisinekler diyorum 0 kan grubunu daha çok seviyormuş. Annemle aynı odada yattık ben bütün gece uyuyamazken kadın beni ısırmıyoo diye uyandı. Nedir benim bu çektiğim neden ben uykunun en tatlı anında uyandırmakta nesi sivrisinek! Tamam kanımı aldın tamam delikdeşikte ettin bari sesini keste sessiz hallet işini ya :(
Cevabın nedir?
+1 yıl"0" kan grubu en eski kan grubudur. m.ö. 40.000'lerde ve muhtemelen kuzey afrika'da ortaya çıkmıştır. avcı toplayıcı kültürlerin günümüzdeki biyolojik kalıntısıdır. bu kan tipi hayvan eti kaynaklı yüksek protein tüketimi ile eşleştirilmiştir. "0" kan grubuna dahil olanlar genel olarak midelerinde daha yüksek asit (hidroklorik asit) üretirler. bu yüzden bu grup gastrik ülser hastalığına diğer gruplara oranla daha yatkındır. ayrca mideleri zaten gereğinden fazla asit ürettiğinden çok fazla kahve ve çay -ve hatta asidik içecekler- içmemeleri gerekir. "0" kan grubuna dahil olanlar yüksek miktarda et tüketmeleri gerekirken karbonhidratlardan kaçınmalıdırlar. çünkü sahip oldukları kan grubu ortaya çıktığında insanlık henüz tarım yapamıyordu. ayrıca "0" kan grubunun metabolizması protein tüketimine ayarlandığından ağır işler.
07 Yorumla- +1 yıl
a grubu m.ö. 25.000-15.000 seneleri arası ortaya çıkmıştır. insanlığın göçebelikten yerleşik kültüre geçip tarım yapmaya başlamasıyla ilintilidir. "a" grubu öncelikle vejetaryen besin kaynakları ile eşleştirilir ve bu kan grubuna sahip bireylerin midelerinde az miktarda asit üretilir. işte bu asit daha az olduğu için ette bulunan b12 vitaminini yeteri kadar sindiremez. protein ihtiyacı, kan grubu "0" olan bireyden az değildir fakat kaynakları farklıdır. ağırlıklı olarak soya gibi yüksek oranda protein içeren sebzelerle beslenmesi gerekir. "a" grubu tipik et ve patates yemeklerini gerektiği gibi sindiremez, ayrıca kansere kalp krizine ve şeker hastalığına daha yatkındır. laktoza karşı toleransı düşüktür, yani laktoz sindirimini kolayca yapamaz, sıkıntı çıkar
- +1 yıl
üçüncü gelişen kan grubu "b" grubudur. m.ö. 15.000-10.000 arası ortaya çıkmıştır. sağlam, toleransı yüksek çoğu besine karşı duyarlılığı olmayan bir sindirim sistemine sahiptir. statükocu diyecekseniz bence bu kan grubuna rahatlıkla diyebilirsiniz. sadece "0" da olduğu gibi "b" grubu da buğday ürünleri ve ruşeym'deki glutenle ilgili ufak sorunlar yaşar. gluten yüzünden kan şekerleri düşer ve hipoglisemi'ye yatkındırlar. bunun dışında hayat bunlara bayram.
- +1 yıl
en "modern" kan gurubu "ab" grubudur. sadece 1000 yıl önce ortaya çıkmıştır. bütün dünyada sadece %5 oranında bulunurlar. bunlar artık şehir yaşamına yerleşik düzene ve bu düzenin getirdiği beslenme alışkanlıklarına uygun hale gelmişlerdir. a grubunun ve b grubunun en iyi ve en kötü özelliklerini içlerinde barındırırlar. "a" grubu gibi midelerinde yeterli miktarda hidroklorik asit üretemezler örneğin, ama buna rağmen hayvansal proteine de ihtiyaçları vardır. mideleri için yedikleri miktarın büyüklüğü önemlidir, yani bir kerede hayvan gibi yemeden, azar azar "et" yemeleri gerekir (hani medeni insan, öğün hesabı). bu gruba bol bol sindirim kolaylaştırıcı enzimleri (örneğin ananasta bulunan bromelain) almaları tavsiye edilir, kendilerine en uygun etler kuzu, koyun, tavşan ve hindi imiş.
- +1 yıl
alaka?
- +1 yıl
maydonoz./
- +1 yıl
Demedim, diyemedim ya la
- +1 yıl
dimidim, diyimidim yi li, hebebe
En İyi Cevaplar
bir bitki vardı ya onu koyunca gelmiyor diyolardı denedin mi
04 Yorumla- +1 yıl
bitki ne ki*? hiç bişe denemedm ben ya
- +1 yıl
fesleğen varya...www.google.com.tr/search
- +1 yıl
hmm hmm hmmmm teşekkürler ederim :)
Sağlık konusunda 581 cevap paylaştı. Malesef değişmez ama prize takılan sivrisinek ilaçları var ben kullanıyorum, memnunum.
01 Yorumla- +1 yıl
Hadi yaa. Bizde ilaçladık güyaa
değiştirirlerken sende hayattan bağlarını koparabilirsin :))
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
34Cevap
+1 yılYani diyecek bir şey bulamıyorum bunlar çocuklara anlatılan uydurma şeyler 30 yaşını devirmişsin yapma önlemi var tüm yaz rahat uyursun hemde sizin çok sevdiğiniz bir mevzuda çiçek fesleğen bitkisi evde bulundurum cam kenarlarında filan özelliği ise sallandığında artan ve durağan olsa bile her an yaymaya devam ettiği kokusu rahat edersiniz ve ilaçlar gibide zararı yok doğal kovucu
03 Yorumla- +1 yıl
Birincisi ben 19 ummmmm ikincisi alakasız Japon bilim adamlarının yaptığı araştırmalar bunlar dünyanın %20 si daha lezzetli geliyormuş sivrisineklere
- +1 yıl
yaşın neden 30 35 görünüyor o zaman ve galiba ben o japonlara rastlamadım ama dediğim canlı fasleğen bitkisi ie yarıyor denedim...
- +1 yıl
orasının doğru olmayabileceği ihtimali?
Yok valla fesleğen hakknda da fikrim yok
+1 yılne alaka bende 0 kan grubundanım seni çok sevmişler demek
131 Yorumla- +1 yıl
Belki sizin sivrisinekiniz yok alala
- +1 yıl
he tabi sen besliyormusun
- +1 yıl
Tabiii yakıda satışa suncam
- +1 yıl
iiyi ben de i, lk alıcısı olayım bariii
- +1 yıl
şaka felan bir yanada sivri sinek kovucu al eve bir tanee
- +1 yıl
valla param yok
- +1 yıl
ben alım ozaman :D
- +1 yıl
Yok demem :D:DD
- +1 yıl
bir sprey var sivrisinekler için koluna sıkıyosun askerde biz öyle yapıyoduk baya iyidi güzel kokuyor eczanelerde var
- +1 yıl
siz askerliğinizi erde yaptnz arkdas sazlıkta filan mı :D
- +1 yıl
hayır kıbrısta çok sıcak haliyle berbat bir yerdi he ama tatil yönünden bakma askerlik yapıyosun orada :D senden nefret eden kıbrıs halkını koruyosun
- +1 yıl
Kıbrıslılar nefret mi ediyorlar..
Bak bu sivrisinekler bana çok sey öğrettti... - +1 yıl
ne sandın yaa sevicek değiller ya bizi bitene kadar ömrüm gitti off
- +1 yıl
niye hani yavruvatandı
- +1 yıl
:D öyle ama zamanında türk askerleri bişey yapmış halk oyüzden sevmiyorrr :D
- +1 yıl
Aha ben o konuyu araştırmadm daha uzun bir meselesi vardı kıbrısın göz gezdirmstm :)
- +1 yıl
ya hiç sorma yaptığımız eğitimin haddi hesabı yoktu gece 3 te ya işte bu saatte nasıl koştuyorlardı biliyomusun hemde botlarla :D rum askerleride hemen karşımızdaydı ::D adamlar paso yatarken biz eğitimdeydik
- +1 yıl
gözünü seveyim ne zman yaptn askerlğini tc kurulduğu sıralar mı Osmanlı dağıldığı sıralar mı nee :D
- +1 yıl
ya sen kıbrıstaki eğitimi türkiyedekiyle birmi tutuyorsun orada sadece ateşkes var barış antlaşması yok yani her ana herşey olabilir gerçi olmazda ++++++ denetimleri çokkk en çok denetim yapılan yer kıbrıstır bu yuzden her spo dalıyla uğraşıyorduk denetimlerde başarısız olursak komutan mahvediyordu bizi ne yapalım askerlik işte
- +1 yıl
Niye kıbrsta yapıyoruz askerlik o zaman yani yapıyorsunuz
- +1 yıl
bana neden soruyosunki devlete sor ama kıbrısı biz aldık 74 de oyüzden kıbrısta bizim sayılır öyle halkı felan takmayız kaç bin şehit verdik orada
- +1 yıl
Ama artık Türkiyenin sayılmıyo bildiğim kadarıyla ayrı bir cumhuriyet
- +1 yıl
öyle öylee şaka bir yanada nerden nereye geldik :D :D
- +1 yıl
sivrisinekten girdik Türkiyenin iç meselelerinden çıkacaz :D
- +1 yıl
hahah aynen :D yaşça büyüksün dimi abla sen herhalde
- +1 yıl
Hıhı ablam 19 yaşındaym ben :D:D:DD::D.D O kıbrısın elden çıkısı hatta 1.dünya savası filan hepsni görddm ben :D
- +1 yıl
hahahaha :D bende 30 -- 35 yaş yazdığını görünce profilinde oyuzden söyledim böyle
- +1 yıl
Her gördüğüne aldanmıycan böle işte :D
- +1 yıl
aynen sohbet için sağol güzel bir sohbet geldi bana
- +1 yıl
banada güzel bir sohbet gitti sende sağol kardiişşş
- +1 yıl
iyi iyi takipçinim ama
valla ben zenci gibi kapkarayim yinede isiriyorlar:( ama caresini buldum bas ucuma 7,65 koydum gördügümü vuracam caresi yok:)
10 Yorumla
+1 yılbeyaz tenlisindir ondan.küçükken bende beyazdım öyleydi.bi kaç senedir kararıp bronz bugday karısımı oldum gelmiyolar :D
15 Yorumla- +1 yıl
ne ypam yani saunaya mı gideyim kendimi ziftemi batıraym :S:D
- +1 yıl
vallahi yaşadıgın yeri degiştir :D ankarada yaşıyordum 3 sene öncesine kadar.bildigin kagıt beyazı gibiydim sinekler hep bende tabi.simdi izmirde yasıyorum no problem :D
- +1 yıl
Bende Vanda yaşamıyorum yani burası muğla :D:D Deniz sezonunu açamadıkta biz daha :D
- +1 yıl
ben erken actım biraz :D
- +1 yıl
Soğuuuk buralar esiyo gürlüyor gece yağmur sesine yatamadm 2 gün önce :D
+1 yılOlmaz mı ya :) Hatta dur cigerleri takas edek mi değişiklik olur. Çok anlayışlıdır agrısı sızısı olmaz her türlü alkol ve dumanlıları görmüştür :D? İyi düşün ODTU de okumuş kadar bilgili ciger :D
01 Yorumla- +1 yıl
he ODTU lu olduğunu da iki laf arasında söledin rahatladın mı? Mutlu musun? :D
uzgunum bır kızılaycı olarak buna cevap hayır:) eve dısı sınek sokmayın bence, ısıranlar hep onlar erkek sıvrısınek ısırmaz!
015 Yorumla- +1 yıl
bunu biliyorum derin bir araştırma yaptım sivrisinekler hakkında tez hazırlayacak kadar bilgim var :D
Şey Kızılaycı bey önce kanımın hpsini alsanızda benden bağış yapmak adına sonrada bir a grubu filan gönderseniz vucuduma - +1 yıl
ben iğneden korkarım önce genel anestezi yapcaksnz ama :DD
- +1 yıl
bunu bir hemşireye anlatıyorsun yalnız :D benmkini alma ben 3 kili toplar getirrim deli gibi kan alıtım ama müsküler bile yaptrmam :S
- +1 yıl
Hayır saf kan hemşireee :D
- +1 yıl
Heeeeh hemşireler bilmezmiş aasıl siz bilmiyonuz kaç arkdasımın kolu morardı kan verirken birininki sinire denk gelmiş doktora gitti ucuz atlatmişsn demiş :))
- +1 yıl
Neyse abi ben bişey demiyorum artıkın bir gün hastam ol nası saplıyorum gösteririm :D
- +1 yıl
36-45 yas arasına 19 yasında biri ne der :D vermesn amin :D
- +1 yıl
Yok o yanlış ya :) abi iyiyirrrrr :)))
hee var vücudundaki kan 1 litre ya hemen değiştirirler sen ölmüşsün la valla bak git diri diri gömsünler seni bu kafayla çok bile yaşamıssın.
13 Yorumla- +1 yıl
demi demi ben ölmüşüm IQ seviyen ayak numarandan küçük abi orda işin espiri olduğunu anlamayacak kadar sığ mı düşünüyorsunuz ben anlamıyorum sizi ne içtinz ne yediniz ne çarptı
- +1 yıl
Allah yapıştırsın ne diiim
Sivrisineklerin amacının kandaki protein ile yumurtalarını beslemek olduğunu düşündüğümüzde grupla bir alakası olmadığını anlarız :D
06 Yorumla- +1 yıl
Bunu da bliyorum ama varmış işte varmış Japon bilim adamlarından iyi mi bilcen
- +1 yıl
Valla o problemini Japonlarla çözecen ben onların yalancısıyım
- +1 yıl
Ya allahım şu dediğimi de ciddiye almışalar off :D
onlar ibneliğine yapıyor benim kanım a pozitif mi ne öyle bişey herkesde var köpekde bile o kan var ibneliğine geliyor bana lan git sokakta başka canlımı yok ama nerdeeeee yakalasam biliyorum yapıcağımıda :D gerçi çok katliam yaptım onlara :D
00 Yorumlayazın ortasında yorganla uyuturlar adamı.
Sebastian yakala sivrileri!!05 Yorumla- +1 yıl
Aynen ayyyyneeeeeeenn :( Bende onlara gösteriyorum ama! acı çekmek özgürlükse özgürüz ikimizde damarımdan emdiği kanı burnundan getiriyorum oohh
- +1 yıl
Dünkü vurdugumn paraları duvarda baktıkça pis pis gülüyorummmm
uykucu şirinin bu saatte ne işivarsa :D - +1 yıl
Ya benim şirinde filan gözüm yok şu sinekleri kovun yeter :D
Nüfus müdürlüğüne bir sor istersen :)
Geçmiş olsun bu arada03 Yorumla- +1 yıl
Alakaya maydanoz nüfus mudurlugu ne yapacak sivrisineye mübadele kararı mı verck
- +1 yıl
Hayır
+1 yılbende diyorum niye yanımdaki hatuna yavşamıyorda geliyor benim kanımı emiyor bu yüzdenmiş demk ki ırısbı çıcığı :D asdasd
Vuhhuu00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet var tüm kanını çektirt , sonra kan vücudunda sıfırlansın ardından istediğin kan grubundan vücuduna 7 tüp empoze ettirt.Kan grubun değişir.
00 YorumlaSoruya ciddi ciddi bir yaklaşım yapayım. İmkanı yok, sivrisineklerle aranı iyi tut 1-2 fırt alıp bıraksınlar bari..
013 Yorumla- +1 yıl
ayy aynen alsın iki gram kanda gözüm yok o ses varya o ses ona kıl oluyorum işte kulağımın içinde ötüyo tee başlıyorum gece gece ava eşek sıpası öleceğini bile bile yaramazlık yapıyo dün gece 3 tane öldürdüm :S
- +1 yıl
Bende toplarım beninmde arkam var her gün ısırılırken iyi ama bir kere öldürdük diye...
- +1 yıl
Yokta benim su tabancam var
- +1 yıl
ne gece gece ne gece gece bütün marazlar gece gece doğuyo işte ben napaym
- +1 yıl
Allah çıkarsın kardişşş
- +1 yıl
Allah diyince topukladın atiiz misin kardiş
- +1 yıl
He tmmm o zaman by.
+1 yılAhahahahhaa kan grubunu değiştirmek mi? :D
Mümkün değil :D06 Yorumla- +1 yıl
valla mı? o.0
- +1 yıl
hayır aslında mümkün :D
- +1 yıl
hah böle şeylerle gel bana :D
- +1 yıl
Sadece ölücen başka bişey olmayacak :D
Çok basit bir işlem ile değiştiricem kan grubunu :D - +1 yıl
valla mı? sadece bu kadarcık mı?
- +1 yıl
Evet yani o kadarcık bişey :D
Açık yerlerine kolonya sür yat sende hem ferahlık verir hem güzel kokar hem sinekkovar :D
06 Yorumla- +1 yıl
Güzel kokuyorum diye geliyolar zaten bir kere! :D
- +1 yıl
Evet inandırıcı değil belki ama her gece duşumu alır parfumummu sıkar yatarım :D ben olsam bende gelirdm...
- +1 yıl
yokkk be ne alaka böcükte olsam temizini seçerdim :D
cilde sıkılan sinek kovucuları dene bir nebze uzak tutuyor :)
00 Yorumla
+1 yılGidip marketten ab pozitif alabilirmiyim diyorsun :))
00 Yorumlaya hiç bahsetme uyuz oluyorum o sineklerin hepsine...
00 Yorumla
+1 yılBu bir gercek askerdeki arkadasim da kan grubu 0 dı onu daha cok isırıyordu nsivrisinekler
00 YorumlaGeçmiş olsun çok fazla var bu aralar ya :D
116 Yorumla- +1 yıl
Dolunayda çok olularmıs burada yok ama belki sizin orası dolunaydır :D
- +1 yıl
haha bakmasını bilmiyosundur :D
- +1 yıl
Niye bişeyini mi kaybettn :D
- +1 yıl
Niye dubaide mi yaşıyon çevren gökdelenlerle mi kaplı :D
- +1 yıl
Bilmiom benim babamın fabrikası yok hiç gitmedim :D Genel kültürümü konuşturayım dedm yine içimde kaldı :D
- +1 yıl
Ben sana babalık yaparım üzülme
- +1 yıl
Ama parayı sen verirsn :D
- +1 yıl
baba ruhum var yetmez mi , bitek param yok. Çapulcu babayım :D
+1 yılhelallik iste ve yapıştır yastığı :)
03 Yorumla- +1 yıl
öğğğğ o yastıkta nası yatcam geri :)
- +1 yıl
Haha :-D bu kadar sinir onu dusunmeden yaptirmali bence :-D
- +1 yıl
yok yaaa ben elimle öldürdükten sonra bile 2 gün o elimi kullnmıym :D
ben ab rh - yim benide ısırıyolar...
04 Yorumla- +1 yıl
tamam Caponların tezini çürüttün tebrikler.
+1 yılspreiy var al kullan ama eczaneden al
00 YorumlaSağlık konusunda 663 cevap paylaştı. mahkeme kararıyla değişir belki dene derim;)
00 Yorumla
+1 yılOyle bisey olsaydi kankanseri die bisey olmzdi :))
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir ihtimal söz konusu bile değil :D
00 Yorumla
+1 yılKoluna boynuna falan kolonya sur gelmez
04 Yorumla- +1 yıl
tamam teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim ben de 0 im kokuya gelemiyolar :)
- +1 yıl
Hemen şu an deneyeceğim yoksa bir gün bazanın altına gircem orda yatcm bktm :)
- +1 yıl
Hahhaa dene bakalım :))
seni vampir familyama alyim o zaman degistiririz
00 Yorumla
+1 yılşaka olsun diyemi yazıyorsun bu soruyu?
06 Yorumla- +1 yıl
yok ciddi. öyle bir imkan varsa şimden damara bir delik açcam sabaha kadar bitsin sanah hastaneye gider yenisini doldurtutum hani yarında yaparım bunları ama vakit kaybı olmasın diye
- +1 yıl
senin yaşın kaç?
- +1 yıl
19 ...
- +1 yıl
yaşın büyük, ben yaşını küçük zannediyordum, demekki kan grubu hakkında bilgin yok.kısaca sana şunu söyliyim.Kan grubumu değiştirme imkanım var mı? demişsin ya, peki mesela hastalanan bir kişi acil kan imkanı duyuluyor, Diyelim ki 0rh- ihtiyaç var kana , ama yok kimsede çıkan o zaman değiştirir onunkini arhpozitif yapar.boşuna kan grubu aramaya gerek yoktur.sonuçta her türlü kan grubu kullanılıyor olsaydı, insan vücudunda.yok kan gruplarına gerek kalmazdı.
- +1 yıl
:( utandım çok cahilmişim. Gerçekten yok mu? offf hayallerim suda...
- +1 yıl
sen biliyorsunda işte, bizle makara olsun diye yazıyorsun.
degistirelim hemen nasiolsun istiosun?
00 Yorumla
+1 yılImkani yok :)
00 Yorumla
+1 yılBeyin terk=)
00 YorumlaDurum vahim :D
01 Yorumla- +1 yıl
evet damar yoluma gasp ediyorlar bencede vahim!
+1 yılAnnenin grubu ney
08 Yorumla- +1 yıl
annemin grubu A (+) :S Beni hiç ısırmaz diyo ya
- +1 yıl
bende 0 negatifim :( ısırıyo :(
- +1 yıl
Bu bilimsel bir gerçek zaten ya en sevdiği 0 mış :S Ayy o değilde senin negatif olman risk ve sorun senin için yani bir bayan için ya
- +1 yıl
Nasıl yani bunun bayanlıkla ne alakası var
- +1 yıl
Çocuk meselesinde erkeğin negatif olması etkilemiyor ama bayanın negatif olması risk
- +1 yıl
Ha evet biliyorum yani duymuştum onu. iğne yapıcaklarmış bana ilerde :(((( ulan ya. kan grubum bile negatifken pozitif bir insan olmamı nasıl bekliyolar
- +1 yıl
Ahaha aynen ilk doğumdan sonra :)... Ayy canıııım takma kafana nötrsn öyle düşün hiç bişy yok sende :):)
- +1 yıl
:)))))
+1 yılKlima taktir
09 Yorumla- +1 yıl
İnşallah bir 20 sene sonra
- +1 yıl
Niye o kadar uzun:)
- +1 yıl
planlarıma göre ancak 20 sene sonra sermayenin dibine vuracam daa
- +1 yıl
Cok mu sıkındadasın:(
- +1 yıl
he valla fakirim fakir
- +1 yıl
:) cok mu uyuyosun
- +1 yıl
çok u belli :D
- +1 yıl
Kac saat uyuyosun ve yalniz mi uyuyosun:)
- +1 yıl
sananeeee
+1 yılne diyon yahu
00 YorumlaTobe tobee :D
00 YorumlaSağlık konusunda 714 cevap paylaştı. ne veriyim ablama :D
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi