Sağlık Güneş koruyucu önerir misin? degisenevren90 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 20 küsür senedir vitiligom var ve güçlü bir güneş koruyucu önerir misin Güncellemeler+1 yıl SÜPER SORUU :D :D. teşekkürler Güneş koruyucu önerir misin? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl avene +50 ve solante markaları en kalitelileri bu arada geçmiş olsun ALLAH Şafi adı ile şifa versin inşaAllah 0 4 Yorumla degisenevren90 +1 yıl Bunum bir tedavisi yok acımasın diye kaliteli güneş koruyucu sürüyorum Yorumla merakettimmişte +1 yıl rn kalitelilerini önerdim bende :) Yorumla degisenevren90 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla merakettimmişte +1 yıl rica ederim 😇 Yorumla
CerrahBeyy Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Bence bir dermatoloji uzmanından ilaç almanız daha etkili olur, geçmiş olsun. 0 2 Yorumla degisenevren90 +1 yıl bu aralar gitmek istemiyorum ya.. önceki gittiğimde de herhangi bir koruyucu alsan olur dedi ondan gitmeyi düşünmüyorum Yorumla CerrahBeyy +1 yıl O zaman tamam dostum, tekrar geçmiş olsun :) Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/reiZ3yw_vZYgeçmiş olsun 0 3 Yorumla degisenevren90 +1 yıl bu uzun zamandır olduğu için bir tedavisi yok ya.. özür dilerim Yorumla Adanaaşk +1 yıl denersen faydasını görürsün. dene derim. elde edilen suyu üzerine sür kuruyunca gene sür. zanla azaldığını göreceksin. Yorumla degisenevren90 +1 yıl yok dostum olmuyo.. inanmıyorum ayrıca böyle şeylere teşekkürler yine de Yorumla
hseff Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 72% +1 yıl Annemin elleri de böyle. Solante kullanıyor. 0 1 Yorumla degisenevren90 +1 yıl benimde vardı ondan.. Yorumla
gamzedesaklı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Solante, Dr bauman 0 1 Yorumla degisenevren90 +1 yıl teşekkürler... Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
avene +50 ve solante markaları en kalitelileri bu arada geçmiş olsun ALLAH Şafi adı ile şifa versin inşaAllah
Bunum bir tedavisi yok acımasın diye kaliteli güneş koruyucu sürüyorum
rn kalitelilerini önerdim bende :)
Teşekkür ederim
rica ederim 😇
Bence bir dermatoloji uzmanından ilaç almanız daha etkili olur, geçmiş olsun.
bu aralar gitmek istemiyorum ya.. önceki gittiğimde de herhangi bir koruyucu alsan olur dedi ondan gitmeyi düşünmüyorum
O zaman tamam dostum, tekrar geçmiş olsun :)
geçmiş olsun
bu uzun zamandır olduğu için bir tedavisi yok ya.. özür dilerim
denersen faydasını görürsün. dene derim. elde edilen suyu üzerine sür kuruyunca gene sür. zanla azaldığını göreceksin.
yok dostum olmuyo.. inanmıyorum ayrıca böyle şeylere teşekkürler yine de
Annemin elleri de böyle. Solante kullanıyor.
benimde vardı ondan..
Solante
Solante, Dr bauman
teşekkürler...
Evet