Sağlık Napıyorsunuz yasak nasıl geçiyor☺️? Bilmemkikimim1 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Çayım battaniyem kuruldum balkona mis gibi yasak geçiriyorum 😂 Güncellemeler+1 yıl 😴 Napıyorsunuz yasak nasıl geçiyor☺️? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
live-in-the-moment Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 79% +1 yıl o yasağa hiç takılmadım o yüzden hayatım normal bir şekilde devam ediyo 😅 0 4 Yorumla Bilmemkikimim1 +1 yıl Dışarı cıkamıyoruz nasıl takılmadın😂 Yorumla live-in-the-moment +1 yıl izinliyim ben o yüzden problem olmuyo 🙂🤗 Yorumla Bilmemkikimim1 +1 yıl Ohh ne güzel Yorumla live-in-the-moment +1 yıl aynen öyle pek bir değişen olmadı iyide böyle Yorumla
bayjohan Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Evde güzel geçiyor genelde ilgilenicek hayvanlar falan olunca çok iyi oluyo 🤙🤙 0 0 Yorumla
kırlak2828 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 46% +1 yıl Şahsen bizde yasak olmadığı için rahatız ama evden çıkmıyoruz orası ayrı çay kahve içmeye devam yani 0 0 Yorumla
Ankara06-34 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Uzun süredir yalnız ve can sıkıntısı vaziyette KS ye giriyorum. Ya sen? 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Sağlık konusunda 2,9b cevap paylaştı. Keyfim ve kahyasıyla istişare halindeyiz 0 0 Yorumla
DevrimGenc Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Sağlık konusunda 545 cevap paylaştı. Sıkıntı yok benin için her şey aynı 😇 0 0 Yorumla
Mysteriousshdw Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl beğenmedim hıh :( 0 2 Yorumla Bilmemkikimim1 +1 yıl Neyi Yorumla Mysteriousshdw +1 yıl hiç birini :/ Yorumla
wolverinediye Takip Et Guru Yaş: 85 , eic 99% +1 yıl Geçmiyor 0 1 Yorumla Bilmemkikimim1 +1 yıl Neden Yorumla
hadisengitisine Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Tanışıyormuyuz 0 4 Yorumla Bilmemkikimim1 +1 yıl Hayır Yorumla hadisengitisine +1 yıl Marasta okumuyorsun dimi Yorumla Bilmemkikimim1 +1 yıl Hayırr Yorumla hadisengitisine +1 yıl Tamam Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Oh, afiyet olsun :-) 0 0 Yorumla
mertprivate Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 82% +1 yıl Güzel geçiyor 0 5 Yorumla memmetai +1 yıl He kesin he Yorumla mertprivate +1 yıl @memmetai öyle memati Yorumla memmetai +1 yıl Tabancama anlat Yorumla mertprivate +1 yıl @memmetai pat pat Yorumla memmetai +1 yıl Taraarrararararararararar Yorumla
ironiq Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Battaniye mi? 0 4 Yorumla Bilmemkikimim1 +1 yıl Evet 😂 Yorumla ironiq +1 yıl Kutuplardamısın? 😂 Yorumla Bilmemkikimim1 +1 yıl 😂 hayır ama akşamları fazla serin oluyor balkon Yorumla ironiq +1 yıl Keşke burada da serin olsa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
o yasağa hiç takılmadım o yüzden hayatım normal bir şekilde devam ediyo 😅
Dışarı cıkamıyoruz nasıl takılmadın😂
izinliyim ben o yüzden problem olmuyo 🙂🤗
Ohh ne güzel
aynen öyle pek bir değişen olmadı iyide böyle
Evde güzel geçiyor genelde ilgilenicek hayvanlar falan olunca çok iyi oluyo 🤙🤙
Şahsen bizde yasak olmadığı için rahatız ama evden çıkmıyoruz orası ayrı çay kahve içmeye devam yani
Uzun süredir yalnız ve can sıkıntısı vaziyette KS ye giriyorum. Ya sen?
İyi geçiyor iyi sayılabilir 😂
Güzel geçiyor müzik dinliyorum
Keyfim ve kahyasıyla istişare halindeyiz
Sıkıntı yok benin için her şey aynı 😇
beğenmedim hıh :(
Neyi
hiç birini :/
Geçmiyor
Neden
Tanışıyormuyuz
Hayır
Marasta okumuyorsun dimi