2 kardeşim var ikizler bir erkek bir kız 16 yaşındalar sıkça kavga ediyorlar.
5 gün önce kavga ederlerken erkek kardeşim istemeyerek kız kardeşimin sağ göğüsüne yumruk attı ama çok hafif ve tam göğüs ucuna gelmiş ve kardeşimin göğüs benei 85B. sonra kız kardeşim çok ağlamaya başladı. diğer kardeşim çok korktu ve oda ağlamaya başladı sonra kardeşimin göğsüne krem sürdük buz koyduk ve 2 gün hiç sütyen takmadı ama halen çok ağrı olduğunu söylüyor doktorada gidemiyoruz çünkü utanıyor. ve bu olay olduğunda adet dönemi2 gün önce bitmiş en ufak dokunduğumuzda da ağrıyormuş kontrol ettim ucu olduğundan daha şişmiş ama morarma yok sizce bu ağrı nasıl geçer.
5 gün önce kavga ederlerken erkek kardeşim istemeyerek kız kardeşimin sağ göğüsüne yumruk attı ama çok hafif ve tam göğüs ucuna gelmiş ve kardeşimin göğüs benei 85B. sonra kız kardeşim çok ağlamaya başladı. diğer kardeşim çok korktu ve oda ağlamaya başladı sonra kardeşimin göğsüne krem sürdük buz koyduk ve 2 gün hiç sütyen takmadı ama halen çok ağrı olduğunu söylüyor doktorada gidemiyoruz çünkü utanıyor. ve bu olay olduğunda adet dönemi2 gün önce bitmiş en ufak dokunduğumuzda da ağrıyormuş kontrol ettim ucu olduğundan daha şişmiş ama morarma yok sizce bu ağrı nasıl geçer.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Malum donemde daha hasaas oldugundan dolayı aldıgı darbenin acısı ıkı uc katı olmus olabilir. Kadınlar daga iyi bilir ancak adet dönemi bitince gececektir. Gecmezse ikna et doktora götür utanıcak bişey yok
adet ti bitti ve halen acıyor diyo ve çok şişmiş acaba göğüs kafesinemi bişey oldu?
Olabilir catlak vs.
Doktora gitmenize gerek yok. Parol falan içsin, mesaj yapsın birkaç güne geçer.
O kadar şişdiyse hafif darbe değil ağır bir darbe almıştır ve adet dönemi göğüslerin en hassas olduğu zaman. 3 güne geçmezse bence gidin onda utanılacak bisey yok doktor sonuçta
bencede ağır bir darbe aldı ama kardeşlerim öyle diyor
bir şekilde götürücem doktora çünkü halençok ağrıdığını söylüyo ve baya şişti
Son durum ne doktor bir şey dedi mi? benim kardeşimde darbe aldı büyümez diyor ağlıyor
Nasıl bir fanteziniz var anlam veremiyorum göğse yumruk atılır mı MK
Yanlışlıkla olmuş sen fesatsın
o an buz koysaydınız keşke.. merhem varsa sürün bişeyi kalmaz
Ağrı kesici kullansın, zamana bıraksın artık
ağrı kesici kunlandı ama halen geçmemiş
Hala mı geçmemiş çok garip
Hafiflememiş bile mi?
Ağrı kesici içsin en kısa zamanda geçer o
o yaşta o kafar warlar mı ? ((
malesef
baya ((büyükmüş..
biraz kilolu oyüzden böyle olduğunu düşünüyorum