Şu erkekler kilolu kız neden sevmez... hep kilo ver ver der? bu erkeklerin alıp veremediği ne şöyle güzel bir açıklama yapın ya :)
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizim ünide bir kız vardı arkadaşlar toplandık yemek yicez ben 1 kaşarlı pideye fit oldum kız ilk 1.5 kıymalı istedi sonra doymadım dedi :) Boşanda semerini ye diyecektim sonrada niye beğenmiyonuz. Yakıştırıyonuz mu kendinize o göbeği felan. Yaradılışlar bellidir erkek kilolu olsa dahi (Obezlik haric) sıkıntı olmaz. Ama kadına yakışmıyor be... hadi basenleri büyük hafi iri yapılı olsun balık etli felan onada eyw. Benim 2 bacagım kadar 1 bacagı olan kızlar peki? Bu yaradılış değil Allaha suç atmayın. Bak ağzı yüzü gözü saçı veya herhangi bir iz kötü görünen bişe olur ona saygım sonsuz yaradılıştır. Ama kilo yaradılış değil. İnsan obez olur allah hicbir insanı obez yaratmaz o yüzdende eleştri yaptım zaten.
21 Yorumla
Soran+1 yılaynen doğru diyosun katılıyorum..
En İyi Cevaplar
+1 yılkadın standartları üzerinden konuşacak olursak:
x>60 kg iseniz sevme hakkınız var ama sevilebilmek için bir beş kilo vermelisiniz..
>70 kg iseniz sevme hakkınız da sevilme hakkınız da yok arkadaşlar..
hele ki >90 kg falan iseniz, lütfen bir gidip ölüp de geliniz...
tabiki üstteki şakaydı;
var olan hak. lan biz şişman değiliz de ne oluyor. var tabii sevme, sevilme, yeme, içme, sıçma, sevişme. her türlü hakkı var. onun yerinde sen de olabilirdin. insanların dış görünüşleri yerine beynindekilerle, kalbindekilerle ilgilenelim artık.13 Yorumla
Soran+1 yılya ne demezsin her irkek senin gibi düşünmez keşke düşünse..
- +1 yıl
buyrunuz talking tom cat konuşması; hir irkik benim gibi dişinmiz:D
neyse aslen köyde büyümüş sonralardan şehirde mühendis olmuş birisi olarak nereden geldiğimizi asla unutmuyorum, kilolu, çirkin kezban farkedermi.. yuvayı kuran dişi kuştur.. bir makyaj bir estetik ve sevgi ile yaklaşılarak zayıflatılması ile en güzel kız haline çevrilebilir.. kızda bunu bilir.! onu o halinde kabullenmişim sonralardan güzel olsa ne yazar_? biz buna düşünen beyin hisseden kalp diyoruz.. seksi olmaktan bahsetmişken; bir dizi oyuncusu ile çıktım ciddiyim çok güzeldi aşırıydı ben bunu nasıl yanımda taşıyacağım gibi sorularını sormama neden olmuştur neyse seks yaptık evet ama şehvete sahip değildi kalabalıklar içinde yalnız kalmış kadınlardan.. anladım ki güzellik beş para etmez, biblo olarak kullanabilirim kanımca.. şişman çirkin ama o şehveti veren bir kadını değişmem.. - +1 yıl
geri kalan herşey için master card, sevgiler:)
Bu yağlı ve lömbür lömbür haliniz ile bile kendinizi güzel sanıyorsunuz. Üç-beş abazan kaldırıyor işte kıçınızı, hemen akabinde uzaya doğru uzanıyor. Tüm gün ye, otur ve sıç; sonra kalk ve dert yan.
Eh be barzolar, ye ye de o g*tünü de kaldır ve yakmasını bil. Hem bodur, hem obez; hem de kendini bir b*k sanıyor abi lan.02 Yorumla
Soran+1 yılhobbidi noluyor sana yaw... sen neyin derdindesin sıçan faresi :)
1.68 boy 46 kilo sıkı vucut kumral ten uzun sac yuzum guzel ayaklar kucuk el kucuk talibim cok begeniliyorum da bencede kizlar az yiyin ben ekmek kullanmam pek yemeklerde mesela ole alismisim sizde az yiyin talibiniz artar :) cunku kilolular kiloludur yani erkekler sevmez kanımca
21 Yorumla
Soran+1 yılçok hızlı yazdın çok hızlı okudum öylemi diyorsun peki tavsiyene uyalım hanımefendi yalnız çok zayıfsınız biraz 50 civarı olsanız olmaz mı yook yokk nese ne ver ne al böyle kal manken :)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
58Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"Kalçalarım geniş", "Çok fazla selülitim var",
"Bu aralar yine kilo aldım"...
Bu tip cümleler gün içinde sıklıkla duyduğumuz ve kullandığıNız kalıplar... Böyle düşündüğüNüzde stresimiz tırmanışa geçiyor. Birçok kadın bu sorunları seks için bir dezavantaj olarak görüyor. Aslında erkek cinsel birleşmeden dolayı kiloyu sorun ediyor. Zayıf bir bayanla vajinal birleşme daha sıkı ve zorlayıcı olduğu için erkeği uğraştırdığı için ilgi çekici gelebiliyor. Dikkat ederseniz bayanlar bunun farkında ve zayıflamak için canlarını bile veriyorlar. Erkeği yuvada tutmak gerçekten zor ince belli normal göğüslü bakımlı bir sürü bayan varken bakımsız kendine dikkat etmeyen birinden bıkabiliyorlar. Kadın bunun farkında olmalı ama erkekte destek olmalı bir bayan kilo ver demek seni beğenmiyorum şişkosun demekle aynı şeydir. Ama bayanda farkında olup kilo vermeli eşine kendisini sevdirmeli.010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKilolu kız sevilmez diye de bir şart yok böyle her tarafı kilolu tombik şirin yanakları da tombik olan vucudu tam dengede ama kilolu olan bayanlara bayılıyorum. Yani mesela yüzü omuzları gözleri saçları çok güzel olup popo kalça kısmı bombaaa olanlar benim ilgimi kesiyor... ama dengeli kilolu olanlar süper hoş şirin geliyor hele o tombik yanaklarını ısırasım gelir
Soran+1 yılben bebek yüzlüyüm :)
Cevap sahibi+1 yılSevilir sevilir bir güzel sevilir bebek yüzlü sevilir :)
Soran+1 yılSeviliyorum zati :)
Cevap sahibi+1 yılvar yani sevgilin ee daha ne diyorsun kilolu kızlar sevilmez
Soran+1 yılbenim sevgilimm yoookkiii :(
Cevap sahibi+1 yılsevilmek güzel yüzün yuvarlak mı :)
Soran+1 yılevet niye kii :)
Cevap sahibi+1 yılhiççççç merak ettim
+1 yılSadece erkekler değil kimse kilolu insanları sevmiyor anca arkadaş olarak (bende kiloluyum gerçi verdim çoğunu) yani sadece erkekler değil zaten bakıldığında belki de normal bişeydir sonuçta herkes yanına yakışan birini arıyor veya gerçekten sevebileceği birini
311 Yorumla
Soran+1 yıltamam ne bağrıyosun :)
- +1 yıl
Bağırıyorum? :D
Soran+1 yılbağırma lan :)
- +1 yıl
Pardon hanım abla :D belki de sorun burada bak büyük ihtimal bu soruyu sorduğuna göre sende kilolusun ki inşallah değilsindir öyleyse de inşallah zayıflarsın ole, diyeyim birde şöyle bir şey var bu iş kiloya bakmıyor aslında tabi kimine göre şöyle bişi duşun birini seviyorsun isterse dünyanın en çirkin insanı oldun o sana göre yakışıklı veya güzel gozukmezmi yani iş nasıl gördüğüne değil nasıl baktığına bağlı :)
Soran+1 yılbak şimdi normale döndün aynen seven kalp hertürlü b*ka ota sümüğe bulaşır :)
- +1 yıl
O değil bana bağırma diyorum ya sanırım kaba knştm biraz o yüzdende senin konuşmalarına baktım aşağıda belli ki benden büyüksün bu 1,2. İse konuşman çok değişik normal hayatta böyle konuşuyosan benden tavsiye böyle konuşmayı bırak :)
Soran+1 yılyok ben gerçek hayatta başkayım tanımazsın sadece burada farklı insanlar var onlara ayak uyduruyorum bu kadar kıskanma beğenmiyosan konuşma
- +1 yıl
Yok ya beğenmemezlik yapsaydım zaten şimdiye kadar konuşmazdık ama bir kıza yakışmıyor bu ağız onu demek istiyorum haksızda değilim hani
Soran+1 yılnapim ya canım sıkılıyor :(
- +1 yıl
:) neşe iyi geceler ben uyucam yarın sınavım var görüşürüz
Soran+1 yılkolay gele ben üniyide bitirdim oh be :)
Ben bu olayı anlamıyorum arkadaş kilo fiziksel bir durum değildir sağlıksız bir obezite başlangıcı olabilme ihtimalidir nefes Alman zorlaşır kolesterol başlar kalp atışın değişir ve zamanla vücut kendini hissetmez :/ insan kendisini sevmeli önce sor bakalım kadına kiloluyum die memnun mu? Çok yakışıyor diyor mu? Önce kadın kendini beğensin sonra erkeğe beğenirsin...
06 Yorumla
Soran+1 yılalkışşş alkışş :D
Soran+1 yılhani nerde tavuk ya az önce yumurtlama sesi geliyordu :)
Soran+1 yılRüyandasın sanırım alçak :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini bilmez sevgiyi askin fizige cinsellige indirgemis gelisimini tamamlayamamis kadina doyamamis tiplerdir..kaldiki bana sisman kizlar cok daha sempatik sicak cana yakin yufka yurekli gelir..herzaman bir egilimim vardi tonbis kizlar.simdiki nisanlim 94 kilo 152 boyunda :)) ama dunyanin en tatli kisisi
38 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu :D evlenince zayıfla diye kızı çığrından çıkartmayasın ha
Cevap sahibi+1 yılNeden diyeyim.ben bu sekilde evleniyorum.zayif isteseydim zayifla derdim.ben kimseye hava atma derdinde degilim kimseninde mustakbel esimi begenmesine ihtiyacim yok.anlcan millet cokta tinn cokta fifiii
Soran+1 yıl:D sen çok zayıfsın o zaman :)
Cevap sahibi+1 yıl191 boy 95 kilo :))) spor yaptigimdan biraz zayif fit duruyorum.bizimkisi tam filmlik hikaye.cok ayirmak istediler baska kizlar gosterdiler.cokta dalga gectiler.komik duruyorsunuz die.ben sanki brad pittimde kendime yazik ediyormusum :)).anlican ilerde cocuklarimiza anlatacagimiz acaip hikayelrimiz var :)
Soran+1 yılne güzel ne :) fotonuzu merak ettim ama inanın dalga geçmem... inşallah çok mutlu olursunuz Allah bir yastıkta kocatsın :)
Cevap sahibi+1 yılAtarim da sen gizlisin..:)) komigiz laa :))
Soran+1 yılsen şaka yapıyorsun laaa
Cevap sahibi+1 yılNe munasebet.komik duruyoruz iste.hayal et 152 & 191 yanyana
Sağlık konusunda 963 cevap paylaştı. kim demiş ya çokk ayıp herkesin sevdiği vardır zevkler ve renkler tartışılmaz kimisi kilolu kimisi zayıf sever. ama tüm erkekler bakımlı sever giyim kuşam kendine bakması vs hiç dert etme. senin boy kilo kaç herkese göre kilolu tabiri değişir
218 Yorumla
Soran+1 yıl190 :D
Soran+1 yılheee heee :)
Soran+1 yılhadi ya valla mı :) eyiymiş
Soran+1 yılbenle ne alakası var bütün kadınların genellikle tek sorunları bu bu durum yıllardır var sırsık :) ben kişisel değil genelde sordum farkındaysan yavru
- +1 yıl
yavru demiyorum sana kilodan dolayı diyemem yüksek ihtimalle :) bişe olmaz tüm kadınlarda abartıyor size pompalıyolar haberiniz yok. azcık canlı olun sağlıklı olun balık etli olun bişe olmaz. millet ölüyor ya zayıf olcam diye. :) sende yalan söyleyemeyen birisin ondan söylemektende çekiniyorsun dalga geçerler diye en geçmem merak etme :)
Soran+1 yılheee sen çok biliyon ya gerek yok neyi açıklıcam soru benle alakalı değil ben balıketliyim çokta tatlıyım ama çoook kilolu değilim fazlam var o kadar oda verilir sıkıntı yok bebem :)
Soran+1 yıl90-60-90 dahası yok :)
Soran+1 yılyaw sen nesin oğlum sen bunları nerden biliyosun bakam kadınları çok süzdün büzdün
- +1 yıl
yaş itibariyle kızım dikkat et konuşmalarına, :) sizi bilmemek eldemi :) herşeyiniz ayan beyan ortada :) görünen köy klavuz istemez :) ben balık etli kadınları sevenler derneği kurucusu başkanı vs anladınmı :) mesaj at konuşalım, geç kalırsan mesaj atmaya ben yatar iyi geceler bye bye
Soran+1 yılyürü be kim tutar seni mesaj atamam kusra bakma iyi geciler :)
Soran+1 yılherkes gideri ve ederi kadar sende yatarı kadar :D
Göze ve ruha hitap etmek vardır. Şişman olunca güzel olunmuyor sözü palavranın daniskasıdır. Adele'in kilolu halini de biliyoruz ne kadar tatlıydı. Hadise'nin de kilolu olduğu zamanlar daha seksi olduğunu biliyoruz. Ama aşırı olmayın.
21 Yorumla
Soran+1 yılokey ;)
"erkek balık etli kadın sever zaten kızlar kilolu değildir balık etlidir hamsiside var balinasıda (bazı kadınlar var kilolu çok güzel bazı kadınlar var kilosu yüzünden çok en kaba tabirle çirkin durumdalar yani erkek kadını güzel görmek için kilo ver veya al der)
03 Yorumla
Soran+1 yılyorumunu beğendim :)
Soran+1 yılrica ederim kardeşim :)
+1 yılGel bu sorunu yayında cevaplayalım :)
KS'ye özel radyo yayını başlıyoooor :)
https://eternumnocturne.listen2myradio.com/018 Yorumla
Soran+1 yılyapma yaaa ama benim duyma sorunum var :(
- +1 yıl
Kıyamaam :) Merak etme bende kiloluyum sorun etme bunu :)
Soran+1 yılşişko seni :)
- +1 yıl
Eşek sıpası ya ben burada moral veriyorum sana :)
Soran+1 yılbende sana moral veriyorum yaa dana :)
- +1 yıl
=) tişikkirler :)
Soran+1 yıltavşan dişlerinle konuştun sanırım hatta tükürün sıçradı be :)
- +1 yıl
hehe :) madem radyoya gelemiyosun. bana bir konu veya bir soru öner onu tartışayım :)
Soran+1 yılbannina bannina :) erkeklere söyle kızları fazla üzmesinle yoksa ben onların düşmanı olurum ona göre ayık olun :)
- +1 yıl
Sen dmoinant biriisn :) ımm bu güzel bişey
Soran+1 yılevet canım :)
- +1 yıl
değil çünkü bu sohbet için açtığım bişey :) program lisanslı değil yapamıyorum ayarları :'( üzgnüm :(
Soran+1 yılhiç sorun değil ağlama la sen erkeksin :)
- +1 yıl
:/ Kızım ben ailemi ve akrabalarımı depremde kaybetmiş biriyim burada ağlamak bana koyarmı?
Soran+1 yılAyy çok geçmiş olsun üzüldüm :(
- +1 yıl
önemi yok moral bozmaya gerek yok =)
Soran+1 yılpeki :)
Gözüme iyi gözükmezler daha az yemek varken herzaman daha çok yemişlerdir (hasta olanlar muaf) estetik açidan facialardir, sonra az bir iş yaptiklarinda tıslar dururlar , bla bla bla bu liste uzar gider kısacası
02 Yorumla
Soran+1 yılahahahah süpersin dostum :)
Herbalife ürünlerini kullanarak fazla kilolarınızdan kurtulabilir ya da eksik kilolarınızı tamamlayabilirsiniz 05445568802 (Herbalife Bağımsız Distribütörü)
00 Yorumlaben balık etliyim. kilolu değilsin deselerde insan vücudunu tanır bende tanıyorum :D sevgilim kilo ver demiyor çok seviyor beni böyle
12 Yorumla
Soran+1 yıldevam et beybi :)
+1 yılbir dirhem et bin ayıp kapatır kılolu bayanlar cansınız:)
03 Yorumla
Soran+1 yıldemi biz sizin için yaratıldık kıymetimiz bilinsin diye olum :)
- +1 yıl
hiç bir kimseye igrenerek gozumun ucuyla bakmam ozellikle bir bayan kiloludur diye onunda dalga gecemez hiç kimse yanımda bununda tepkisi cok yuksek olur orneklerim vardır
Soran+1 yılgüzel :)
Kiloyla yargilayamiycak insan vardir elbet. Insan once kendini sevsin :)
05 Yorumla
Soran+1 yılsüppersin ösge :)
Soran+1 yılben naptım ösge :)
Soran+1 yılaynen ösgecim bu sade benim değil ki bütün kadınların sorunu
Seven de var, merak etme :)
Hem de tahmin edemeyeceğin kadar çok var...01 Yorumla
Soran+1 yılwuhuuu :)
Herkezin sevgisi farklıdır. Bilemezsin, herkez kendine göre birini bulur sever olmayınca yollar, hayat bu seveceği kişi kişinin durumana göre değişir.
10 YorumlaHayir ya kişiden kiişiye bagli o canim , mesela ben balık etliyim beni cok begeniyo sevgilim
04 Yorumla
Soran+1 yıloyy :) balıketli olmak güzelde balıketli olup kilolu olmak güzel değil :)
Soran+1 yılaz bir kilo versem yeter yaa iyiyim ben aslında :)
+1 yılKim Demiş..!
Gönül Kimi Severse Aşk O'nda Güzeldir..!01 Yorumla
Soran+1 yılşişkoda da zayıfta da aşk bamAŞKa'dır :)
+1 yılkilolu kızların genelde yüzleri güzel olur ben beğeniyorum ama erkekleri bilmem :D
30 Yorumlakilo olayı birazda göz zevki meselesi bende çok zayıf kızları hiç sevmem :D
227 Yorumla
Soran+1 yılaynen iskeleti kim sever neresine vursan kemik sesi çıkar :D
Soran+1 yılaynen yaa sen yardım ette uçmasın :)
Soran+1 yılo senin abin tabiki sevmez :)
Soran+1 yılo abin abin :)
Soran+1 yılkardeşin :)
Soran+1 yılbebek senii
Soran+1 yılevet ne var bunda normal :)
Soran+1 yıltamam lan tosbağa :)
Soran+1 yılla ne diyem başka sen büyüme emi yoksa seni üzerler kuzucum :) ühü ühü
Soran+1 yılbu yaşta sana aşk çocuk oyuncağı gibi olur biraz büyü yahu
Soran+1 yılcanım benim :)
Soran+1 yılkoymaması lazım x)
Soran+1 yılsen nesin ya anlamadım gitti
+1 yılseven elbette vardır ama ben sahsen kendim kilolu olmama rağmen kilolu kızlardan hoşlanmam çünkü kadın dedin narin olmalı biraz.
50 Yorumla
+1 yılSevilenleride var. Bnde düşünüyordum kiz kocaman sevgilisi masllh. nasil ya diyordum ama olabiliyor.. Sempati meselesi olmali
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen canım :)
insanı insan olduğu için sevmeli. eğer kiloluysan ve sevilmiyorsan boşver illa bir seven çıkacak çoğunluğa gerek yok
20 YorumlaZevk meselesi göze hitap etmiyor demek aşırı olmadığı taktirde sevende gördüm
00 Yorumla
+1 yılSiz beni neden sevmiyorsanız aynı sebepten Allah'sızlar!!!
01 Yorumla
Soran+1 yılüzülmek fayda değil kızlar şişko ama zengin erkekğe bayılır
+1 yılKilo ama kac boyunda kac kiloda onu söylede bizde yorumlarımızı ona göre yapalım
07 Yorumla
Soran+1 yılyooo ben kişisel değil genel sordum benle alakası yok çoğu kadının ortak sıkıntısıdır hemen hemen :)
- +1 yıl
Kısa boylu 1.65 falan hafif kilolu olursa tatlı buluyorum ben fazla abartı olmucak tabikide kilo boy orantılı olcak
- +1 yıl
Ayrıca ben genel olarak 60 62 kilo civarıyım kızın kilosuda 70 bulursa olmaz ozman itici olur
Soran+1 yılemredersiniz başka isteğiniz var mı? :)
- +1 yıl
Sen sordun bende kişisel düşüncemi söyledim yüzü saçı güzel olursa da fena olmaz yani :DDD
Soran+1 yılben çok güzelim maşallah :)
- +1 yıl
Ben güzele güzel demem O güzel benim olmadıkdan sonra. :D
erkek kılo verdırıp kzıı istediği kıvama getırmeye calısor ayıkmadınz mı daha
03 Yorumla
Soran+1 yılsende erkeksin işte :)
Soran+1 yıleyi eyi :)
sanki itici geliyolar gibi ne biliyim.. ''her kör satıcının bir kör alıcısı vardır , delikli boncuk yerde kalmaz '' gibi atasözlerimizde var ama sen * et hayatını yaşa :)
00 YorumlaZarif ve hafif dolu kadınlar her zaman güzel gözüküyor. Bence de aşırı kilolu olmak güzel değil
00 Yorumlaçok kilolu olmadığı sürece sıkıntı yok balık etli kızlar daha tatlı oluyor bence :)
01 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorum :)
Çünkü O Kızlar Üşengeçtir. Spor Yapmaz Sonra Beni Neden Erkekler Beğenmiyor Der :)
02 Yorumla
Soran+1 yılyok yaa abicim aslında yapmak istiyorlar ama erkekler laf atıp kızlara dadanıyolar :)
sevilir canım , uydurmayın öyle bir dirhem et bin ayıp örter :)
02 Yorumla
Soran+1 yılbak bak bak :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılben söyle acıklayayım 70 kiloluk biriyle evlensem dogumdan sonra bu olcak 80 kilo sonra vermiyolar neden cunku nasıl olsa evliyim cocugum var erkek benim yoksa sevmemekle alakası yok hep aynı kalsa biraz boğazına sahip cıksa yeter
112 Yorumla
Soran+1 yılhihihi biz kadınlar böyleyiz katlanıcaksınız başka çıkarı yok ki :)
Cevap sahibi+1 yılbiz erkeklerde böyleyiz hanımefendi sizde katlanın o zaman 70 ine kadar :))
Soran+1 yılbize zayıf erkek lazım ki işimizi görelim...
Cevap sahibi+1 yılboy ve kilo kac olmalı bak ben zayıfım bakan var mı bana:))
Soran+1 yılyok mu? sana bakan varda sen kimseye yüz vermiyosun dimektir :D
Cevap sahibi+1 yılhayır ben utangac oldugum ve yakısıklı değilm begenmezler diye yoksa benim bıy 183 kilo 65 cok zayıf acaba:)
Soran+1 yılçok zayıfsın ya erkek dediğin kalıplı olucak :)
Cevap sahibi+1 yılal işte sende karar ver ama zayıf diyodun o zaman kız dediğinde fazla kilolu olmicak ben belki kilo alırımda siz kiloyu zor verirsiniz
Soran+1 yılN*hta biz daha kolay veririz :)
Cevap sahibi+1 yılevet görüyorum vermeye calısanları :)) acaba cikolata yesem diyet bozulurmu bozmaz bacım ye ye :)
Soran+1 yılye ye baklavada ye bişey olmaz ne olcak tabii kilo alcan :D yemezler
Cevap sahibi+1 yılee ondan sonra 75 kiloyum beni begenmiylar rahatsızlıgı anlarımda gözümün önünde boğazına sahip cıkamayanlar kızlar var yaa :)
+1 yılkimin kimi seveceğini bilemezsin bir bakarsın ummadığın an da hayatına biri girer kilosuz bayanlar imrenerek bakar sana
02 Yorumla
Soran+1 yılyok aşk konusunda değilde neden göze hoş görünmez bu kilolar?
- +1 yıl
Tamamen Algı Meselesi
kilolu kızlar fileli çorap giymesin mesela. ağlara takılmış balina gibi oluyorlar. az yediği halde dna yapısından dolayı şişman olanları istisna tutuyorum. onları tiiye almam hiçbir zaman
11 Yorumla
Soran+1 yıldorruu
kım demış sevilmez hem onlar etlı butlu sütlü oluyor :D)
02 Yorumla
Soran+1 yılhahaha bildiğimiz ineği anlattın sankim
her 10 kişiden 8'i şağlıksız sen farkını göster fit ol, sağlıklı ol daha ne yazayım
02 Yorumla
Soran+1 yılsüpersin rickiye :)
Aslında çok şeker oluyorlar.
Tam sıkmalık, mıncıklamalık.:)01 Yorumla
Soran+1 yılyes ;)
+1 yılBak güzel insan :) zayıf göze daha cazip gelir. Şimdi şöyle düşün. Ayağın 38 numara. 45 numara ayakkabı alır mısın?
02 Yorumla
Soran+1 yılne gerek var ben 38 giyerim
- +1 yıl
Heh işte. Sorunun cevabıda burda. Ne gerek var şişmana zayıflar varken :) bunun için pek sevilmez
seven olur elbette ama ben yine de tercihimi zayıflardan yana kullanıcam
02 Yorumla
Soran+1 yılkullan hayat senin hayatın yaşa doya doya :)
Cunku kilolu kizlar ac gibi yerler. Onlarin bir ogunde yedigini fakir 5 kisilik aile 1 gun yer.
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız
terleme olasılığı yüksektir göbekli olurlar kilolu olmak sevimlilik katabilir çekicilik?_hayır
05 Yorumla
Soran+1 yıldemee :)
Soran+1 yılne dersen de :)
Soran+1 yıloldi
+1 yılhastalığı olanlar bir tarafa ayrılmakla beraber bence hiçbir kızın-erkeğin kilolu olmaya hakkı yok :D
02 Yorumla
Soran+1 yılo zaman öl gitsin abi ya :)
- +1 yıl
spor yapsın abla yaa :)
asiri kiloluysa saglik acisindan dusunurum yani itici gelmez bana o da insan sonucta
00 YorumlaSen şişman erkek mi istersin adonisli mi? sadsfdsdg
12 Yorumla
Soran+1 yılben hafif döbüşlü erkekleri severem amma onlar beni sevmiyiii :)
+1 yılkilolu kızlar neden sevilmez kilolu oldugu için ayrıca kilo verebilir yani
01 Yorumla
Soran+1 yılyani demi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen balık etli kız severim. o çıta gibi kızlara dönüp bakmıyorum bile.
11 Yorumla
Soran+1 yılkim bakar ki tahta kurusuna :)
+1 yılBen severim ya etine vurdun mu ses gelecek kadından benceç
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfoto koy yorum yapalım seven var bakımlı ol kılık kıyafetine dikkat et gittiğn mekanlara iyi seç kalmazsın merak etme
00 Yorumlaneden sevilsin?
:)19 Yorumla
Soran+1 yılonlarında bir canı var hayvan değil ya :)
Soran+1 yılsevilirde onların kilo derdi yok :)
- +1 yıl
ha yanı kılo derdı olsa sevılmez? allahım bu nasıl bır sekılcı yaklasım ne olmus kıloluysa ya canlılar? bu kadarı da fazla.!!11birbir!1
hep dış gorunus hep dıs gorunus yeter ama. ınsanlara ınsan oldukları ıcın deger verın artık bacım afedersın. :ppp şaka şaka sevılır tabı de ben sevmem. yanı sevmek ask yapmak, tutkulu bır sekılde bırbırıne dokunmak ise, ben dokunmam:) alerjım var sısman hatun tutuyo benı:)
Soran+1 yılahahahahahahahahah :D dostum naptın sen yaaa :)
Soran+1 yılveririm ben veriyorumda canım :) napcan sen kendine bak
Soran+1 yılgit yat by
Kilolu olduklari için asdasf
04 Yorumla
Soran+1 yılçok komik hihi hoho
Soran+1 yıldayan oğlum hep sizin yüzünüzde kiloluya düştük la
- Sağlık konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKilolu kızları severim.
01 Yorumla
Soran+1 yılsev sev :) zararsız
Gizli Üye(36-45)+1 yılsalaklar da o yüzden :D tek açıklaması bu.
02 Yorumla
Soran+1 yıldemi kız :)
Cevap sahibi+1 yılaynen kız :)
+1 yılYo sevilir. Çok da şirin oluyolar bence
02 Yorumla
Soran+1 yılbiz kızlar çok tatlıyız erkekler bize kurban olsun :)
- +1 yıl
Tabiyki :)))
ülkemiz sıcak dolayısyla tercih edilmiyor..
04 Yorumla
Soran+1 yılne alaka o zaman sıcak havada kilo verip, soğuk havadada alırız sıkıntı yok ;)
Soran+1 yılhee döşşekte var :)
Çocukta kilo yoksa zayıf kız istemesi doğal :)
12 Yorumla
Soran+1 yılahaha evet :) napsın zavallı :)
Ben erkek deilmiyim höö :O
012 Yorumla
Soran+1 yıldeğil misin? hööö :))
Soran+1 yılEstafullah nerden çıktı yaw.. ne dedikte kız oldun töbe töbe :)
Soran+1 yılalakası yok kedicik :)
Soran+1 yılsen çok kilolusun sanırım :)
Soran+1 yılvahhh vahh
Soran+1 yılkilon yok ondan
+1 yılArkadaş olarak severim hepsini :*
10 Yorumlaestetik, görünüm, çekicilik vb. konular işte
00 Yorumlakilolu erkekler neden sevilmiyorsa ondan
011 Yorumla
Soran+1 yılaz yiyin az az
Soran+1 yılyok kalsın havalı
Soran+1 yılevet nolmuş
Soran+1 yılnapcan