Anladm can, hayirlisi olsun sıkma canini ben 70 kilodan bir sene de 90 kiloya ciktim nasil oldu bende anlamadm goruntu normal.. pantalon 30 dan 36 ya cikmis kiz gibo oldum valla 😀 daracik daracik
Uygulamayi 18 li uaslarda bende kullandim cok lafa insanlar var, daha bes dakka once yukledim.. ilk muhabbet uylugu sisko bir kiz kardes guzel 😀 ekle beni istersen
Bence abartmamalısın vücudun tam kalıbıdında yaşın ilerledikçe vücudun kendini toplar diye düşünüyorum yani saçma sapan şelere kendini yorma kilo almazsınn olur biter.
1.5 litrelik su şişesini doldur ağzını sıkıca kapa önce dizinin 2 parmak üstüne bacak arana al ayakta durarak ve şişeyi bacaklarınla düşmeyecek şekilde sıkıştır ardında elleri beline koy nefes alıp vererek şişeyi sık bırak sık bırak 8x10 set ardından şişeyi 5-7 santim yukarı koy setleri yap son olarak vajinaya değmeden üste en yakın şekilde yerleştir setleri tamamla 3 bölgeye hergün uygula istediğin sıkılaşma olunca bırakırsın 10 gün içinde değişim olur
bu bölgesel ve çok etkili ayrıca püf noktası sporu saatlerce yapmak çok yapmak değil ağrı başladığında dayanılmaz olduğunda üstüne zorla yaptığınız bir kaç tekrardır örneğin birinci set kolaydır onun faydası yoktur zorlaştıktan sonra yapılan önemli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Sen ne kullaniyorsun arkadasim napcan kilo verip. Sacmalama bir deri bir kemik kalirsin sonra fistik gibisin boswer
Kilomdan memnunum aslında ama dağılımı kötü daha iyi foto çekecek birini bulamadığim için saçma bir fotoyla attım yandan falan fazlası var aslında
Afedersn de nerde o fazlalik paylas istersen... kaynakciyim ben ya uyluk kemigini nerden biliyim 🙄
Yazdım ya yukarıda abicim , ust bacak olarak geçiyor fotoda net olmadi
Anladm can, hayirlisi olsun sıkma canini ben 70 kilodan bir sene de 90 kiloya ciktim nasil oldu bende anlamadm goruntu normal.. pantalon 30 dan 36 ya cikmis kiz gibo oldum valla 😀 daracik daracik
Ne diyoruz hep birlikte " karantina bize yaramadı " hdhd
Yas kac senin
Karantina degil ben okuzlestim sanirim 😀
Site kaldırır büyük ihtimalle 18 den aşağıda :)
Uygulamayi 18 li uaslarda bende kullandim cok lafa insanlar var, daha bes dakka once yukledim.. ilk muhabbet uylugu sisko bir kiz kardes guzel 😀 ekle beni istersen
Elinde ya da omuzlarinda agirlik ile yuruyus harici bir yontemi yok?
Ağırlıkla çalışınca kas yapar diyorlar ama
Su an kas yok yani orada oylemi !
Var gibi mi gözüküyor!
Bende aynısını soylemek istemiştim,
Konu şekil. vermek.
Istedigin şey tam anlamıyla bu?
Şekil verilmiyor işte sonuç alamıyorum bir türlü
Dediğimi yapmalısın, elinde ağırlık ile 40 dk lik yürüyüş?
Bence iyi vücudun var ama bacakların biraz yamuk gibi
Öyle maalesef
Arkadaki yatağın dağınıklıgi kalp krizi gecirmelik😒
Üst bacağını inceltirsen bacağın yamuk durur böyle iyi bence
Ama pantolon giyince sırıtıyor kilo alsam direk oraya gidiyor
Ama yamuk durmasından iyidir 🙄
Doğru diyorsun , görüşün için teşekkür ederim🥰
bence seksi ve güzelsin seviştiğinden zaten fark edilmez
Gazlı içecekleri ve cipsi hayatından çıkart bol bol yürü ve bol bol su iç.
Evet çok olmasada basenlerin yaşına gore genis egzersiz yap
Ne kilo vermesi ya senin spor yapıp bacakları şekillendirmen gerekiyor
GUNAYDIN 3 altın kural var dene bence ıddalı olursun
Uyluğun gayet iyi. Bacakların birleşim noktası iyi seviyede
Aynı olay bende de var ama şikayetçi değilim. Normal bir insanın 2 katı kadar neredeyse
Daha net foto varsa yardımcı olmaya çalışacağım gerçekten
telefonuna uygulama yükle zamanında ve yeteri kadar yaparsan üst bacak çlıştırabilirsin
Zayifsin zaten. Kilo vermeye degil kas yapmaya ihtiyacin var.
Yahu çubuk kraker gibisin daha nereye zayıflamayı düşünüyorsun😂
Bence abartmamalısın vücudun tam kalıbıdında yaşın ilerledikçe vücudun kendini toplar diye düşünüyorum yani saçma sapan şelere kendini yorma kilo almazsınn olur biter.
Bence elleme hiç bacak kalınlıpın gayet iyi bence öbür türlü verirsen hoş olmaz
Odf bu soruda Yeni moda oldu fiziğim guselmi hsjaja
Bak ciddi söylüyorum bunu yapacak en son kisiyim 😊
Timam 😂🌹
Düzgünce elestieehilecek insanlara da denk geldim , mutluyum 🥰
Fotoya göre kilo verirsen eüzgarda uçma diye bağlamak lazım seni
bacaklarda çarpıklık var
Genetik galiba nedenini bilmiyorum
şişe egzersizi ile bölgesel yapabilirsin
Tam olarak nasıl bir egzersiz duymadım daha önce
1.5 litrelik su şişesini doldur ağzını sıkıca kapa önce dizinin 2 parmak üstüne bacak arana al ayakta durarak ve şişeyi bacaklarınla düşmeyecek şekilde sıkıştır ardında elleri beline koy nefes alıp vererek şişeyi sık bırak sık bırak 8x10 set ardından şişeyi 5-7 santim yukarı koy setleri yap son olarak vajinaya değmeden üste en yakın şekilde yerleştir setleri tamamla 3 bölgeye hergün uygula istediğin sıkılaşma olunca bırakırsın 10 gün içinde değişim olur
10 günde değişim görebileceksem mükemmel yani , surda 1 aydır spor yapıyorum daha bir sıkılaşma göremedim
bu bölgesel ve çok etkili ayrıca püf noktası sporu saatlerce yapmak çok yapmak değil ağrı başladığında dayanılmaz olduğunda üstüne zorla yaptığınız bir kaç tekrardır örneğin birinci set kolaydır onun faydası yoktur zorlaştıktan sonra yapılan önemli
Eritirsen artık geriye bacak kalmaz
Bir de yandan gör yiğidim tavuk budu mübarek hdhdv
Vay kfc reklamındaki tavuk
Kilo vermene gerek yok
Senin mi kilo vermeye ihtiyacın var?
Ne eritmesi gayet incesin
kankam fiziğin gayet iyi hiç bozma bence
Eritmene gerek yok gayet iyi
Buna bilim adamları bile çözüm bulamaz 😂
arkadan at böyle anlaşılmıyo
Diz yukarısı hep kalın olur ki
Alt bacağın zayıf senin üst bacağın şişman değil