Sırtta oluşan kulunç için ne önerebilirsiniz? Aşırı ağrısı var mideme ciğerlerime gırtlağıma kadar her yerimde hissediyorum. Sizce tedavi yöntemi olarak ne yapılabilir?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kuru kupa yaptır evde olan birine. Hatta ferudun kunak kuru kupa yaz youtube.Çok basit.
Birilerine yaptırmak için çok uğraştım evde. Ama o kadar umut bağlamışım ki evdekiler beceremedi diye olmayacak düşüncesiyle vazgeçtim. Halbu ki her zaman Nerede nasıl yapılır, nasıl yapılmış, 7 günün 5 saatini internette geçiren biri olarak bakmak inan aklıma gelmedi nasıl yapılır. Kızlar soruyorun farkı sanırım. Teşekkür ediyorum hatırlatmanız için.
Bende gecen ay anneme yaptim ilk defa ordan biliyorum. Gecmiş olsun
Yanında biri varsa ezsin elleriyle ya da ayaklarıyla çıtırdasın rahatlatır o
Sırf bu yüzden evlenmeyi düşünüyorum 🙁 kimse ovmuyor ya anneme yalvarıyorum gücüm yok diyor kız kardeş de 5 dakka zorla ovuyor
Ayaklarıyla bassın o agrıyı biliyorum ölüm gibi bişey ama öldürmüyor nefesini kesiyor insanın bastır bence
@kimkibuhanim4444 rica etsem bana ta kip atarmısın yazıp bişey sormam lazım size
Kim bastırcak kimse birşey yapmıyor 😂 inan gırtlağıma basıyor ağrısı mideme basıyor ciğerlerime giriyor sancısı
Safra kesesi sıkıntın var mı
Evet evet nerden biliyorsun
Ondan işte onun agrısı bu bende de vardı çok benziyor o yüzden sorayım dedim
Ya aslında şöyle doktora gittim bu doktorlar gerçekten çok umursamaz dışardan herkes safra diyor doktora gidiyorum yok birşeyin diyor. Yok böbrekte 1 cm taş var dedi gönderdi sonra düşmüş dedi 😂 sağ kaburgamın en altında içte bir ağrı var bazenbbirşey şişiyor orda elimle dokununca rlime bile geliyor şişliği
Ne ile baktılar ultrason mu
Peki nasıl çözdün bu işi sen
Nasıl çözdün derken anlamadım
Evet ultrasonla baktı böbrek çıkışının biri genişlemiş işte birde 1 cm taş var dedi bir ara 3 gün ne yediysem çıkardım 3 gün aç kaldım sonra gittim düşmüş dedi. Ama sağ kaburgamın hemen altında böyle aynı böbrek büyüklüğünde bir organ bazen şişiyor çok kötü ağrı yapıyor kaburga kemiğinin iç kısmında
Yani ağrı halen duruyor mu
Bazen ultrasonda net anlaşılmıyor mr falan çekilince daha net belli oluyor da işte doktorlar bir tuhaf arkadaşım safra sancısı vardı gitti safran görünmüyor dediler 2 3 defa bakıldı sonra zorla anladılar o yüzden güvenme sen onlara illa acillik olup riskli katagoriye girince anlıyorlar onlar yani benim öyle olmuştu sarılık degerlerim tavan yaptı sanncıdan geberdim sonra anladılar hatta bana gaz sancısı dediler 🤣 pek güvenmiyorum doktorlara maalesef 🤷♀️
Oto sanayide nasıl iyi usta kötü usta varsa hastanelerde de iyi doktor kötü doktor var ne yazık ki babamın omurilik timörüne kemik büyümesi dediler. Allah rahmet eylesin kansermiş
Allah rahmet eylesin bu arada mekanı cennet olsun inşallah ve sende erteleme başka doktorlara da görün bence hafife alma🤷♀️
Sen naptın onu merak ettim duruyor mu safra ağrısı vs
safra kesesi ameliyatı oldum 🤷♀️ ama hala ara ara o kulunç agrısıyla yüzleşiyorum maalesef sırtımı falan üsütürsem yediklerme dikkat etmezsen felan 🤷♀️🤦♀️
Bende aldırcam ya saframı bu şişip duruyor
İnşallah gerek kalmaz geçmiş olsun şimdiden
Teşekkür ederimmm
Rica ederim
Bir uzman masaj terapistine masaj yaptir.
Cereyandan korun.
Sicak tut.
Terin üzerinde sogumasin
Bir uzman bir uzman aranırken işi bilmeyenlerin elinde kalmak istemiyorum. Tavsiye üzerine varsa bir masör giderim.
Ben ifade ettigim kişiyim. İstanbul da adreslerde hizmet veriyorum. Fakat salgın sebebi ile bu ara hizmet vermiyorum.
Bu tür ileri vakalar tek seansta yeterli faydayi görmez.
İstanbul da degilsen ve iyi bir terapist arıyorsan malesef işin tamamen şansa kalmış demek zorundayım.
Kanser hastası babama kemik büyümesi dendikden sonra tıpla gerçekten aram çok soğudu. Tek seansla fayda beklesem sırayla deneye deneye giderdim herkese sonuçta tek seansla olacak iş değil. Açıkcası bir kişiye gidip orada çözümü bulup orada tedaviye devam etmek istiyorum. Ve ne yazık ki sonuçları son seanstan bir kaç gün sonraya kadar tam anlamıyla yaradı mı yaramadı mı anlamak mümkün olmayacak birşey. Bu yüzden de güvenilmesi güç bir tercih. Doktor tavsiyesiyle en başından başlamak istiyorum. Belki safra ağrısı olabilir diyen var. Ne yazık ki devlet hastanelerinde de çözüm bulamadık. Böbrek diyen oldu 🙂 Babayıda kasap gibi kesen özel hastanede olunca kaldık böyle iki arada bir derede.
Haklısın karar vermesi kolay değil. Doktorlar bile iyi bir doktor ariyorlar.
Ben işimi iyi yaptığımı dusunen bir masaj tetapistiyim. Bu konu benim mutevazi olacagim bir konu değil. Isimden dolayi evvela meslektas ve öğrencilerimden sayisiz övgü aliyorum. Sebebi işi severek, odaklanarak yapmam olsa gerek. Mesela lüks bir otelin spasinda bir masaj seansi aldığınızda yaklaşık 45 dakikalik ve çoğunlukla düşük kalitede hizmet alirsiniz. Çünkü o kişi günde en az 8-10 kişiye masaj yapar. Kazancini isveren olan spa sahibi ile paylaşır.
Durum bende cok farkli. Yaklaşık 2 saatlik süren seansimin sonunda donuma kadar terlerim. Çok efor sarfederim. Ve günde 2 seanstan fazlasını asla yapmam. Verdigim hizmette ve kullandigim ekipmanda detayci ve seciciyim. Farkı uzun sure farkli profesyonellerden masaj hizmeti alan danışmanlarım anlayabiliyorlar.
Biraz spor üstüne de bir duş birşeyin kalmaz.
Biraz spor ne yazik ki yeterli olmuyor sürekli aktif hiç bırakmadan yapmam gerekli askerde geçmişti mesela
Biraz derken gergin biraz.
Hergun biraz *
Hergün hiç bırakmadan yapmam lazım onuda yapamıyorum ne yazik ki sporu bırakınca hemen eski haline geliyor bunun kalıcı çözümü yok mu
Mekik çekilebilir.