173 boya kaç kilo olmalı? Hangi kilo aralığı daha iyi?
55-60 arası
60-65 arası
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 55-65 arası olabilir ama burada kilonun kaç olduğundan çok ne olduğu önemli, kemik yapın ağırdır 60 kiloda iskelet gibi durursun veya ince yapılısındır kilonun çoğu yağdır 60 kiloda göbekli vs durursun o yüzden sağlıklı kilo dağılımı varsa 65 bile iyidir boya oranla.
55 çok zayıf gösterir seni. 60 65 arası iyidir :) 68 69 da olabilir o senin sporuna bağlı tabi. Fiziği güzel olmak var yağlı olmak var :P
Diyosn :P 55 olmak istiyodm ama çk mu zayf olurm :D
1 73 erkek 75 kiloda olması lazım fizikli durabilmesi, cuk diye oturabilmesi için. Kızlarda 55 çok zayıf gösterir gibime geliyor. Çünkü sevgilim 1 62 boyunda 50 kilo ve zayıf gösteriyor. Tabi kemik yapına bağlı ama 1.73 boy kızlarda baya baya iyi ve uzunsun. 65 kilo tavsiyemdir. şu an ki kilonu öğrenebilirmiyim ona göre yorum yapmak daha iyi olur.
Daha zayflama iyisin diyolar çok zayf olrsn diyolar dışardan ama ben kendimi çok zayf blmuyorm kilom idealinde altnda olmasına rağmen.kemik yapım iri biraz ince değil kilomda 58di en son
174 üm 62 kg çok ta iyi 65 i de kaldırıyorum bence 170 üstü 60 kg dan başlamalı. ama sıfır beden olmak istiyorsan o ayrı :)
bende 173'üm 56 kiloyum alt sınıra yakınım :) hiç 60 bile olmadım ama sana yakışana kendin karar vermelisin ;)
Cevap
27Cevap
kilolardan da hiç anlamam ki :P ortası desem sorun olmaz heralde :D
55-60 aralığı iyidir ama yine de her vücut birbirinden farklıdır kilo aldığı bölgeler vs. O yüzden foto... :)
1.79um ve 60 kiloyum o.o hani ona görede hesaplayabilirsin.
Böyle uzun boylu bayan çok çok iticidir tam bir mide bulantısı , o yüzden birşey diyemem
Alla alla bunu diyen ilk insansn sende miğde bulantısymş peh ulaşamadığn ciğere mundar deme şeklimi buda :P
Yaw hehe :D
Daha ne diyecektin acaba Allah vergisi boyum var ve ben bundan rahatsz degilm sennde miğde bulantısı itici gibi yormlar yapmaya hakkn yok fikrlerini kendine sakla
Iyi yorum kötü yorm mevzusu değil bu ayrıca evet kaldramyorm byle yormları herkes aynı değildir.Sana saygı falanda duymuyorm uzunuda kısasına iş görürmş bu zihniyette bir insansn sen senn gibi biryle zaten işim olmaz uzaktn yakndan o yzden yorumnda beni bağlamıyo.
vedat uzun boylu bir kız tarafından reddedilmiş :)))))
Ahahah olabilr :P yazktr fzlada gtmeyelm üstne :P
O zaman zevksizsin tamam mı yorumuma saygı duy :D
Tamam uztma miğde bulantısı itici bir insanla niye konuşuyosnki terket burayı.
Cahil olan senin gibilerdir ancak uzun boylu bayanlara itici diyipte manken kız görnce ağzınz açık seyretmeyin ozaman brda beni hakaretlerle sindiremezsn sen tamam mı sana by hadi
60 kilo :) kilon boyunun 12 13 kılo kadar eksığınde olması gerekır erkeklerde ideal 10 :)
60 ın altndaym ama 55 olsa iyimi olr diyorm :P
60 kilo olması gerekir bence ama 55 de kötü durmaz. 70 kötü durur.
Her ikisi de değil. 58-63 arası iyi spor ile desteklersen. Önemli olan yağ oranı.
Rihanna da 173cm Galiba. Kilosu Kac Bilmiyorum ama Fiziği Ortada :)
Gerçktn mi :D dur bir bakym :d
Aynen, Arastir Iste Kilosunu :)
Boy iyi maşallah. Kilo da 65 civarı olursa süper olur. 60 dan aşağısi zayıf itici olur
65 civarı olması yeterlidir.
normal kilosu 60-65 arası olmalı
Evet 64 falan idealmiş ben 58 :P
Yüz olarak evet ama bu boy olarak manken tipliym :P
yo ben kiloluydm önceden baya verdm smdi kemklerm çktı kolay kolay alamam mı yani istesem.
Hmm anladm haklsn zayf olmak iyi tabiki bncede aşırı olmayack seklde :)
Ama sen çk zayf değil misn bir erkeğe göre :P alsana biraz :)
Bende bunu anlamyorm ya nasl alamazsn bol bol ye iste ne guzel :D
Way anasını :D çok şanslısn mı desem aksinimi sylesem bilemedm smdi ama halnden memnunsan fzlada takma millet yakacam diye yapmadığı iş kalmıyo değisiyo demek bünyeye göre
Iyi ozaman zayf kal sağlklı kal :)
55-60 arası işini görür panpa.
60-65 arası ıyıdır kanks
Boy iyiymiş maşallah :))
Teskkr ederim :P
55-60 olmalı
58 60 max
60 iyi bence
55-60
60-68 arası
60 65 olsun :) ele gelsin
Yok ya fazla bence :P
Ben balık etli severim sevgilin nasıl sever bilmiyorumda
Sevgilim yok ben kendimi nasl seversem oyle olmalı zaten :P
Anladım içinden nasıl geliyosa öyle yap bize senin kararına saygı duymak düşer.
60 ideal
55 çok zayf itici olr mu sence :P
90 olmalı
Oha az değl mi :D
aslında haklısın senin boyuna göre çok ince kalıyor 90 kız dediğin balık etli olmalı.bence senin ideal kilon 120
Öyle olrsa balk değil balina olur :D
dediğimi dinle bence çok tatlı olursun :D erkek arkadaşın yanağından makas alır, öper.
55 felan
55-60 arası
55-60 arası
52kg ideal
63 kilo senn:
Fazla değl mi ,:)
Ben 58 falanım heralde
60-65 arası
Ben 55 düşünüyorm :P
bence az 55 ben balk etlı severm 173 bıraz uzun bı boy zaten 62 falan ıyıdr sen kac klosun :)
58 falandı ama tok karnına tartılnca 61 çktı en son snce ck farkedermi tok karnına :P
ıyı yıorsun demek kı :) resmını at gorelm :)
65-70 arası
55-60 arası olsun :D
60-65 olmalı
60-65
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar