arkadaşlar ben akupunktur a başlıycam aranızda bilgisi olan va rmı varsa ayda kaç kilo verdi?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılben asla önermem. akupunktur fiziki rahatsızlıklardaki tedaviler için evet cok etkili olabiliyor ama kilo vermek için asla. kulak memesinemi ne iki igne batır orda kalsın iiştahın kesilcekmiş. annemle babam kilolu insanlardı. dünyanın parasını akıttım o seanslar için yeterki kilo versinler saglıklı olsunlar diye. 1 kurusumu helal etmiyorum onlara.
Diyetisyene göötürdüm onları bir de spora yazdırdım yemin ediyorum şimdi ne kadar saglıklı oldular.21 Yorumla
Soran+1 yılya muhahkah dıyet ve spor la verırsın ama benım spora fazla ımkanım yok ve son zamanlarda asırı ıstahlıyım ıstehımı kesmem gerek zaten gene dıyet ve spor dıyecek sadece kendıme bunu yapıp uyarmam gerek benım
Akupunktur en etkili yöntemdir. Sadece kilo cermek için değil vücudun diğer rahatsızlıkları için de düşünülebilir. Tavsiye ederim.
143 Yorumla
Soran+1 yılevet bende arastırdım baya bı etkılı c.tesı gunu baslıyorum ıns su an ıcın kılo vermeye odaklandım ama ben bı vereyım yeter:))
Soran+1 yılben sana vereyım ıkımızın sorunuda kalksın o zaman:))ne yapıcan kımı vermek ıster kımı almak
Soran+1 yıl23 yasındayım ya benım hep var kılo proplemım sureklı ınıslı cıkıslı artık yeter ya dedım bı 25 kılo vermem gerek acıkcasıda azımle bunu verıp koruycam ıns
Soran+1 yılyok ustu degıl o kadarda hedef 50 kılo :))ya ben dıyete basladımmı cok hızlı verırım hemende bellıolur verdıgım lakın dıkkat etmezsemde hemen alıyorum ısımde cok yogun yemek fırsatım bıle olmuyor bazen nasıl oluyor anlamıyorum ama bırden verdıgım kıloyu alıyorum dıye bılırım yanı seneye de kısmetse evlenıyorum ve gelınlık modelını sectık sevgılımle onun ıcındede cok zayıf ve zarıf olmam sart dıye bılırım:)))cunkı bı tek 36 beden var:)
Soran+1 yılhahahah valla mılet tutu demesede ben guzel olmak ıstıyorum sonucta bır kez olucak ve sevdıgımle olucak bu resımlere bakarken öğk bu ne kadar kılo ne kadar cırkınım demeyım:) evet 75 kıloyum malesef ama azımlıyım verıcem ben o kıloyu :D sevgılım cok sıkayet etmıyor kılomdan yanı o benı tanıdıgındada kıloluydum ben ama ben 50 kılo olucam dedımmı de sınır olmuyor degıl ne olacak o kadar cok vermenı ıstemıyorum felan dıyor:))
Soran+1 yılyok ya evlendıkten sonrada koruycam kı zaten öyle bı nıyetım olsa kısın baslarım bu tedavıye sımdı balayıp ıstedıgım kıloya ulasıp 1 sene koruman gerek dedıler en azından bende vereyım seneye 9 aya dugun olucak kısmet olursa o zamana kadar koruyum ondan sonrada ama bız hemen bebek ıstedıgımız ıcın hamıleyken alırım herhalde bıraz:)) boyum kısa 155 mallesef:((en ıdeal de 50 kılo olmam olur:))
Soran+1 yılınsallah allah herkesın gonlune gore versın valla aklım basımda yeter o bana:)) ama sevgılım benden cok uzun bı sorunum o:))
Soran+1 yılya ben takıyorum bunu sevgılımde dıyor aynısını ınan askım bız sevdıkten ıstedıkten sonra ne olur felan dıye ama ıste kadınız ya ılla kuruntu yapıcaz:)) ama en azından zayıf olayımda yanında yakısayım barı:))asıl amacım bu ne yalan soyleyım sımdı:))
- +1 yıl
Sen ondan uzun olmak ister miydin? Onun senden uzun olması daha iyidir. Çünkü erkek bu. .Doğası gereği üstün olmaya çalışır hep. Üstün olmadığını hissettiği anda evlilikte çatırdamalar oluşur.
Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz. Sen bu azimle verirsin o kiloları ;) ama sağlığına da dikkat et. Requiem of dream filmindeki yaşlı teyze gibi olma... Kilo verecem derken kafayı sıyırdı.. .haytı kaydı aman diyim :)
Soran+1 yılyok canım bende o kadar olmam herhalde zaten bızımkı bellı bı yerden sonra kavaga eder benımle:))yaa tabkıde onun uzun olması daha guzel hem guven duyuyorum onun yanındayken hıc bır kuvvet yıkamaz dıyorum o benım koruyucum dıyorum ama bı dusun yanı 155 benım 185 onun boyu:)) bıraz komık oluyor ama ne yapayım cok ta sevıyorum allah kısmet ederse evımın dıregı gemımın kuregı olacak:))))
- +1 yıl
Dış güzelliğe bakmadan sevmek gerek... İçini gördün mü iş tamamdır. Zaten insanoğlu neyine güvenir ki.. kıraç abimiz ne güzel demiş
"yıllar sonra bir gün yaşlandığında
o ipek saçların ağardığında
kurumuş yaprak dağıldğında
kalırsın tek başına..."
O yüzden dış güzellik yerine iç güzelliği görebiliyorsan ne mutlu :)
Umarım bu heyecanın yitmez... Umarım mutlu olursun bayan gizli kullanıcı ;) :) Darısı başımıza :D
Soran+1 yılsagol yaa meczup kardes baya moal verdın bana cok sagol cıdden ınsallah allah senın karsınada cıkarır kalbıne gore bırını sende benden daha umutlu heycanlı olursunnnnnn
- +1 yıl
Harbiden moral mı verdim? Genellikle insanlar benden muhabbet etkileri peşi sıra umutsuz olurlar :D Gerçekleri söylerim o yüzden. Şaşırdım biraz sen öyle diyince :D
İnşallah inşallah ama bekli,yoruz ne gelen var ne giden :S yaşta kemale eriyor. Millet evlendi çocuk yaptı hatta üstüne üstlük boşandı biz hala bekar geziyoruz puha :D
Soran+1 yılee banada dogruları soyledıgın ıcın mutlu oldum belkıde dısardan bırının gozune ıhtıyacım varmıs demekı benım de :))) ee sende evlenırsın yaparsın kasma kendını bu kadarrrrr
Soran+1 yıltesekkur ederım ıns kılo verınce yazıcam burdan sana:))saada ıyı gunlerr
Soran+1 yılmerhaba meczup akapunktur a basladım c.tesı ve su an 2 kılo vermısım c.tsıne kadar 1 kılo daha verırım galıba:)) en kotu haftada 2 kılo bıle versem ayda 8 kılo yapar:))ıse yarayacak gıbı
Soran+1 yılewt yarar mutlaka ama bende cok özen gösterıyorum yuruyusumu felan cok tıkatlı yapıyorum verıcem ama kafaya koyduummm:))ama sevgılımden bıraz uzak durmam gerek hıc durmuyor acıyor bana göya hadı döner yıyelım ıskendere gıdelım baktı gıtmıyom pızza felan alıp gelıyor ya benı cok zorluyor:)
Soran+1 yıldıyorum ama ınatlasıyor:) askere gıdecek bu sene sonunda ben askerdeyken laf atan olur dıyor kıskanclık yapıyor kendınce :))ama ne yaparsa yapsın pes etmek yok:)))
Soran+1 yılkısa donem dıye uumuyoruz ama sınavla bellı olucak ama buyuk ıhtımal kısa 12 ayda gıdece 5 ayda gelecek ya normalde 8 ayda gıdecektı yaz sonu sen sıkılırsın gezmek ıstersın dıye gıtmedı 12 aya gıdecek kısın cok gezemem mantıgı var :) ama ben kısında gezerı :P aynen ya kımse begenmesın bakmasın dıye bazen cok abartıyor ya sıgara ıcerız normalde her yerde son zamanlarda cafede veya acık alanda bır yerdeyken sen ıcme bakıyorlar demeye basladı köpek sevıyor cok kıskanıyor:) hosuma gıdıyor ama:)
Soran+1 yılvalla kendını dusunmuyor bende dıyorum kıcın donacak sen orda hasta olucan ben burda uzuntumden hasta olucam dıye ama bana bırsey olmaz dıyor erkek ya işte güçlü olucak her sekılde:) sevgısınden hc bır zaman suphem olmadı zaten hep bunu bellı ettı ıyıde ettı:))bende zaten onun ıcın zayıf olmak ıstıyorum :)
- +1 yıl
iş işten geçtikten sonra anlar :) o nöbetlerde donsun görürüm ben onu:D meraklanma hastlanmaz. hastra damı döverler. o asker bunu bildiği için bir daha revire bile gitmez :D ben bir kere bile öksürmedim düşün yani puhahahaha... değişik bir yerdir.
Umarım bu sevginiz bir ömürrrrrrr sürer :) Bugün Kandil dua edeyim sizin için. ALLAH mutluluğunuzu daiim etsin kardeşim
Soran+1 yıloff deme öyle yaa valla gönderememe ben onu ozaman ya bellı yapsa aslında daha guzel olur:)
Soran+1 yılbuyuk ıhtımal öyle olucak kısmet bakalım :)
Soran+1 yılyok daha 12 ayda bellı olacak daha var ya gıtmesıne
Soran+1 yılumarım öyle olurr yakın olur bende hafta sonları gıderım
Soran+1 yılevet buyur dınlıyorum
Denemiştim eskiden, yemeği kesmek istiyorsan verebilirsin, tad alma duyunu engelliyorlar böylelikle canın bir şey çekmiyor ama tok tutmuyor, tokluk için dexx öneririm.
29 Yorumla
Soran+1 yılılac kullanmak ıstemıyorum ben aslında ya hanı akupunktur ıle dıyet yaparak vermeyı hedeflıyorum sen kac kılo vermıstın ayda?
- +1 yıl
ben 2 ayda 16 kilo vermiştim, spor+ diyet ile ama balık etli tabir edilen şekilde fiziğim kiloya müsait yani bu yuzden salınca birkaç sene içinde geri alabiliyorum, daha sonra çeşitli zayıflama hapları kullandım hepsi iştahı kesti, benim diyetlerim genelde çok ve sık yemekleydi, yemek yeme huyum yoktur normalde kilo alma nedenim de bu, tek öğün yerim fazla yerim bunu bölmeyi başaramadım bu nedenle dexx aldım, süt ile karıştırıyorum acıktıkça içiyorum, hem sık sık içmiş oluyorum hem de tatlı
Soran+1 yılbılıyorum dex daha nce kullandım bende verdımde 10 kılo kadar ama kalıcı olması ıcın en cok önerılen akupunktur dıkkat edersen tabı bende dıkkat edıyorum ama bazı donemlerde nasıl oluyor anlamıyorum
Soran+1 yılyaa benım ıs donemım den kaynaklıya ıse kaptırdımmı hıc fark etmedım yoksa almazdım ne zaman kıyafetler olmadı oz aman anladım
Soran+1 yılhadı bakalım azımın elınden bırsey kacmaz:)))
- 1 yıl
Dex nedir acaba yardımcı olur musunuz
nezaman paylaşıldı bılmıorum tarıh goremedım ama kac kılo verdın akapunkturla. nekadar zamanda bılgı verırmısın
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
3Cevap
+1 yılannem cok kılo vermıstı 100 kilodan 73 e düştü sonra tedavıye devam etmedı ve yarıda bıraktı tabı kılolarda gerı geldı su anda 85 kilo
14 Yorumla
Soran+1 yılama 100 den dusmus o var dıkat edersen almıyormusun kac ayda verdı annen kıloyu?
- +1 yıl
3 ayda verdı
Soran+1 yıl3 ayda guzel bence kutla enım adına annenı bende verıcem ıns kı kafaya koydum kesın verıcem
+1 yılBen 12 kilo vermiştim. Ankara'da bu konuda çok iyi doktorlar var. Ben Hüseyin Çiçek isminde bir doktora gittim. Sait Ertürk devlet hastanesindeydi. Şimdi nerede bilmiyorum. Devlet hastanesinde ilk defa bukadar ilgili bir doktora rastlamıştım. şu an nerede bilmiyorum.
10 Yorumla- Sağlık konusunda 15,3b cevap paylaştı.
+1 yılAkupunktur ile zayıflama tedavisi nasıl yapılır link
10 Yorumla
+1 yılduymustum baya verıyorlarmıs akrabalardan yaptıran oldu ayda 5 kıılo verdıler.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende başladım 4. haftan bitmek üzere ve başladığımda 169 boy 84 kiloydum şuanda 78-79 kiloyum ama ben pek egzersiz yapmıyorum yani bence başla daha çok kilo verirsin
10 Yorumla
+1 yılBende 55 kiloyum 5 kilo fazlam var zayıflamam lazımm :) Akupunturun fiyatları nasıl ?
02 Yorumla
Soran+1 yıl5 kılo cok degıl bunu kendınde vere bılırsın...ama ben genede soyleyım degısıyor fıyatları 100 den baslıyor haftada
- +1 yıl
ilk seansta kac kilo veriliyor acaba..
kuzenm 60 kilo verdi:))
112 Yorumla
Soran+1 yılvayyyyyyyyyyyyy 60 kılomu helal valla cok azımlı olmalı kac ayda verdı?
Soran+1 yılbende spor dıyet dusunuyorumm kesın yapıcam ıyıce azıme geldım valla yarın saat 10 da randovum 25 kılo verıcem kesın verıcemmmm vermezsem kendımı öldurucemmmmm:P
- +1 yıl
bak ben kardesımıde goturdm ailde zayıf olan benm bi :)) kardesmlede gttk oda türkiyenin sayılı diyetsyenlernden.. yası kucuk oldgndan 17 . akupuntr ile baslamayalım diyetle baslayalım dediler. kardesm bi hafta gitti 5 kilo verdi.daha gtmedi.. ben akupuntrla vereblrm dedi.bence iradede cok onemlı..
Soran+1 yılyaa aslında cok ıradelıyım ben acayıp bır ınat var bu kadar kılo almıs olmam cıldırttıyor zatenkııı bı dıyete baslarsam cok guzel verıyorum vucudum hem hızlı alıyor hem hızlı verıyor benım bende bır dıyetısyen ve akupuntur ıle vermeye karar verdım o yuzden hem ver hem al olmuyor ıstedıgım kıloya ulasınca dıyetısyenımden yenı bı lıste ısteyecegım zaten korumak ııcn
Soran+1 yılewt onu dusunuyorum 1 sene sonra evlenıcez sevgılım askere gıdıcek o yokken cok dıkkat edıp almıycam daha sonrada devam edıcem zaten 1 sene koru daha sonra vucut oturuyor dedıler bıde sureklı konturol altında tutucam yanı 1 kılomu aldım hemen o zaman verıcem buna özel gostermem gerek
Soran+1 yılaynen öyle valla gelınlıgımı begendık sevgılımle bırde onu gıymem ıcın 36 beden olmam sart cok guzel duruyor
Soran+1 yılinşşşş verıcem bu kıloyu baska yolu yok:))
+1 yılpek önermem yemeğe başladınmı şişiyorsun diyorlar
11 Yorumla
Soran+1 yılonu korumak ta kendı elımızde ama yanı tamam verdım dıye tekrar cok yememek gerek duzenlıve az yemeye özen gostermek
Benım bu 3. Seansım 2 haftada 2.7 verdım 78.900 basladım Şu an 76.2kılodayım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılakupunktur ile 1 ayda 20 kilo verdim lisede
12 Yorumla
Soran+1 yılnasıl verdın yaaa...
+1 yılarkadaşım vermişti
17 Yorumla
Soran+1 yılyaa bılgı vere bılırmısn bana ayda kac kılo vere bıldı aceba?
- +1 yıl
8 demişti galiba
Soran+1 yılayda 8 kılo guzelmıs bu yaa:)) hemen baslıycam:))tesekkurler
- +1 yıl
bu aydamı bilmiyorum sadece 8 kilo verdim demişti
Soran+1 yılha doktorla gorustum ayda 5 ıle 10 kg arası verırsın dedı sana baglı dedı ben hemen vere bılıyorum kıloyu öyle bır bunyem var onun ıcın en az 8 kılo versem ayda yeter banada
- +1 yıl
ok bebişim insallah verirsin
Soran+1 yılinş
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Akupunktur ile kilo verdirdiğim oldu. :) Öncelikle şunu söyleyeyim kilo vermek için birinci öncelik diyetisyen onaylı güzel bir diyet. :) Sonra egzersiz ve bu tarz alternatif tedavi yöntemleri.
Bu soruya cevap vermiştim. Yine sorulmuş. Belki detaylı bir yazı yazarım bu konuyla ilgili.
Akupunktur ile kilo vermek, mantık olarak kısaca şu şekildedir. Vücudumuzda belli bir nokta ve bölgeden verilen uyarıların hormonları uyardığını ve bunun sigara bıraktırmada dahi kullanıldığını biliyorum.
Fakat bu etki yardımcı ve destekleyicidir. İstediğinizi yiyip egzersiz yapmadan akupunktur iğneleri ile zayıflamak mümkün değildir. :)
Bunu destekleyici yardımcı bir tedavi olarak düşünelim.