Bacak kasımda ve parmaklarımda çekme oluyor ama ilk defa böyle bir ağrıyla karşılaştım yürüyemiyorum sürünerek gidiyorum çok ağrıyor ne olabilir lütfen yardım edin ne geçirir bu ağrıyı yarın 2 tane sınavım var bu halde kıpırdayamıyorum bile :(
Cevabın nedir?
+1 yılbobrek agrisi olabilirmi cunku bizimde bir akaranin bobregi agriyordu adam ayaga kalkamiyordu ya da
bel agrisida olabilir bir doktora gorun derim sonucta ayaklarin soz konusu allah korusun daha kotu seylerde olabilir hemen bir doktora gitmeni tavsiye ederim
bu arada saglik okuyorum biraz anlarim bu islerden daha okulu bitirmedim ama ;)01 Yorumla- +1 yıl
Böbrek ağrısını biliyorum iltihabım ve taşım vardı :/ ayy Allah korusun ya ins bişey olmaz tesekkürler bu arada :))
En İyi Cevaplar
+1 yılBel fıtığı olabilir, babamda da aynı şikayetler vardı bel fıtığı olduğunu öğrendi bir doktora görün, geçmiş olsun
01 Yorumla- +1 yıl
çok teşekkürlerrr :)
hastanelerin beyin cerrahi bölümüne çıkıp muayene oluyorsun , bel fıtığı veya başlangıcı diyor doktor , eğer durum vahimse ameliyat değilse fizik tedaviye gidip iyi oluyorsun bundan sonraki hayatında hertürlü hareketine dikkat ediyor ve ağırlık kaldırmayarak mutlu bir hayat sürüyorsun.(yaşanmış hikayemden ) geçmiş olsun
03 Yorumla- +1 yıl
beyin cerrahimi :/ bide ensemde kulağımın arkasında şişlik var ağrılı o ne olabilir? ya ameliyat yapsında kurtulayım hayat boyu falan ben sporcuyum sonucta ilerde paramıda ordan kazanacagım
- +1 yıl
teşekkür ederim
+1 yılFıtık o. Direk hastaneye genel cerraha git bir film çeksin o yönlendirir. Şakaya gelmez.
026 Yorumla- +1 yıl
Ne yapacak peki yürüyemiyorum şu an tutmuyor dizlerim daha öncede çekme vardı parmaklarım falan acıyor
- +1 yıl
Filmin sonucuna göre ortopedist veya fizik tedaviye yollucak ordada ilaç tedavisi olabilir. İlaçsız tedavide var masaj uygulanarak. Uyuşma var mı peki?
- +1 yıl
evet çekiyor uyuşuyor ve böbreklerimin ora çok sert
- +1 yıl
Bekletme direk git bir şekilde hastaneye fıtık o ya kesin sayılır.
- +1 yıl
ama napacaklarki? haftasonu düğünümüz var oynamam lazım benim yani sınavı falanda geçtim
- +1 yıl
Sen oynamayı unut malesefte. Ne yapacaklarımı var ilaç yazıcaklar belki ağır kaldırdıgın için oldu öyle geçici ağrı ama hafife alma derim ben.
- +1 yıl
unutamam olmaz ya olamaz o kadar hazırlık yapıldı falan yarına geçmezse acile giderim bu agrıyla gün geçmez
- +1 yıl
Bengay bilirmisin kas gevşetcisi o varsa veya aldırabiliyosan onu kullan rahatlarsın çok iyi o
- +1 yıl
şu an kimse yok aldırabilecegim ilk defa duydum adını
- +1 yıl
Vallahi işin zor o zaman da bilgisayarın başında durman yanlış bir kere laptop kullanıyosan git yatakta uzan sakın oturma oturmak en zararlı duruştur bel fıtığına gerekirse yürü ayakta dur. Ama en iyisi senin için şu anda uzanman en rahat oldugun şekilde sırt üstü yatarsanda belinin altına yastık koy ama en rahat yan şekilde yatıp bacaklarını karnına çekersen rahatlarsın. Uzan dinlen ağrı geçmez hiç yoksa herhangi bir ağrı kesicide varsa al.
- +1 yıl
Masaüstü bilgisayarım ama yatar gibi oturuyorum koltuga :/ şimdi yatacagım zaten yatmaya calısacagım çok tesekkür ederim ya kafam dagıldı biraz :/
- +1 yıl
Rica ederim. Oturma hadi git yat bence bel fıtığının öyle bir tedavisi yok ilaç ve dinlenmeyle geçer.
- +1 yıl
anladım çok tesekkürler ya insallah gecer
- +1 yıl
Rica ederim, geçmiş olsun inşallah düzelir sağlığına kavuşur gider oynarsın düğünde :)) Teşekkürler bu arada en iyi cevap için.
- +1 yıl
ay insallah belim agrıyor sadece çok heyecanlıyım son 1 gün inşallah bir aksilik çıkmaz :))
- +1 yıl
Çıkmaz inşallah merak etme sen dinlen düzelir de ne meraklıymışsın oynamaya arkadaş :D
- +1 yıl
Biricik kuzenimin düğünü hazırlık yaptım o kadar oynayacagım tabi piste atılıp :D
- +1 yıl
Hahaha :D bir an ablamı gördüm sende, yoksa sülalenin hiçbir düğününü kaçırmayıp işi gücü bırakıp giden o delilerdenmisin :)
- +1 yıl
Evet hiçbir düğünü kaçırmam :D Çok eğlenceli bence ortalıkta dolanmak zorunda olmasak iyide işte :))
- +1 yıl
Manyaksınız gerçekten ne güzel rahat rahat oturmak varken ne gerek var :)
- +1 yıl
Oturmayamı gidiyoruz sanki evde de oturulur :D Çok güzel ya düğün bide bir kere oluyor ayaklar ağrıyor ama değiyor :)
- +1 yıl
Hahaha oturmayamı geldik hanımlar :)) Ama yakışıyo kıza oynamak ya ne yalan söylim hoş oluyo sizde bunu bilin tabi :)
- +1 yıl
Ay teşekkürler :D Fotoğraflar çekilir atılır oh hayat ne ala :D
- +1 yıl
Rica ederim :D Ne neşeli birisin sen ya vallahi hep böyle kal :)
- +1 yıl
Evet ya rabbim bozmasın :D :D
- +1 yıl
Amin İnşallah :)
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
20Cevap
+1 yılparmaklarını ayak parmaklarını degdir ve sonucu yaz
117 Yorumla- +1 yıl
nasıl anlamadım el parmaklarımımı_?
- +1 yıl
ayagıya kalk el parmaklarını ayak parmaklarına degdirmeye calıs
- +1 yıl
Allah seni napmasın sana uydum ağrıdan ölüyordum değdiremedim bile dahada ağrıttın ya offff
- +1 yıl
ne kadar mesafe varsı degmesıne
- +1 yıl
sadece belimi bükebildim onda da çok agrıdı şu an eğilemiyorum hala
- +1 yıl
Peki bacaginda ayaginda karincalanmalar varmi
- +1 yıl
evet uyuşuyor
- +1 yıl
Ha siktirrr:(bel fitigi olmusun canim
- +1 yıl
nerden anladın yahu
- +1 yıl
Ben bel fitigindan ameliyat oldum 7 sene once...senin adina uzuldum
- +1 yıl
aaa :( geçmiş olsun inşallah benimkiside geçer ameliyat kesin çözümmü
- +1 yıl
Valla doktorlar ameliyat olmassan felc kalirsin dediler.bende oldum
- +1 yıl
:D muhabbete bak adam ayak üstü teşhis koydu :))
- +1 yıl
yok artıık :D
- +1 yıl
Valla..mesajlarim acik sormak istedigin seyleri sorabilirsin
- +1 yıl
teşekkür ederim tanıkesinleştiginde rahatsız ederım :))
- +1 yıl
Doktorda benim soylediklerimin aynisini soylicek.baska bisey bekleme doktordan..rica ederim
fıtık fıtık kaynındada var CMYLMZ
BÖYLE ÇEKME OLUYO AYNISI KAYNIMDA VARDI09 Yorumla- +1 yıl
Anladım
- +1 yıl
şu an gidemem
- +1 yıl
düğünümüz var salıya kadar gidemem
- +1 yıl
voltaren var onu sürecegim yakı çok yakmazmı terlerim falan oynarken düşerse rezil olurum ya :D
- +1 yıl
korsem yok zaten zayıfım benn :)
+1 yılşimdi burdaki herkes içini karartmasın önce mahhallendeki sağlık ocağından aile hekimine git o seni yönlendirir tamam canım sıkma canını
04 Yorumla- +1 yıl
aynen ya çok üzüldüm şimdi aile hekimimiz beş para etmez malesef:((()
- +1 yıl
olsun ilk teşhis için oraya git direk hastaneye gitme
- +1 yıl
tamam o zaman öyle yaparım artık mecbur tesekkurler..
- +1 yıl
ne demek
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=_RzqPJkbvvoçok geçmiş olsun
01 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha :D güldürdün sağol :D :D
bel fıtığı olabilir acile git bel iğnesi yap yarına hiç birşeyin kalmaz
02 Yorumla- +1 yıl
teşekkürrrr
valla o dediğinde bendede var tam 3 yıldır çekiyorum 2 defa mr girdim ve hiçbirşeyim yokmuş
04 Yorumla- +1 yıl
mr dediginiz şey ne?
- +1 yıl
iğne falan yapılıyormu?
disk kayaması olabilir ama en kötü senoryodur bu bir altı fıtık ama basit ağır kaldırmadan kaynaklı da olabilir git dr hemen
00 Yorumla
+1 yılBel Fıtığı Olabilir :/
Aynısını Babamda Söylüyor Ama Bel Fıtığı Onunki
SEninkide Aynısı Olabilir :/02 Yorumla- +1 yıl
Allah korusu ameliyat falanla alınabilirmi bu fıtık?
- +1 yıl
Alınıyo Ama Tehlikeliymiş :/
bel fıtığı gibi
bende de aynı sorun oldu MR çektim fıtık çıktı geçmiş olsun04 Yorumla- +1 yıl
sonra ne yaptılar
- +1 yıl
anladım tesekkurler :))
geçmiş olsun moralini bozmak istemem ama buyuk ihtimal bel fıtığıdır
03 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler inş değildir
- +1 yıl
inşallah ya
çok geçmiş olsun ama üzülerek belirtyimki anlattıkların bel fıtığını tarif ediyor..
04 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim doktora gidecegim müsait bir zamanda bakalim :)
- +1 yıl
bu aralar yogunum artık bos vakit ayarlamak gerek
bel fıtığı başlangıcı ağrıyı ise dikloron iğne geçirir
04 Yorumla- +1 yıl
hayatımda hıc ıgne vurulmadım :(
- +1 yıl
tamamm
+1 yılBel fitigi gibi ya da invittin. Agir ne kaldirdin
016 Yorumla- +1 yıl
ağır kaldırmadım ama sadece 3 4 kere 3kg agırlıgında dumbel kaldırdım deneme amaçlı ondanda bişey olmaz sanırım
- +1 yıl
20-25 kg dumbel da kaldirabiliyorum ama 5 kiloyla çalisiyorum :D 3 kiloyu kaldirirsinda mekik çektin mi. Ayakda fazla duruyormusun. Ne iş yaparsin
- +1 yıl
3ü kaldırırken bile zorlandım ne 25i :D ya yok öyle evde gördüm aa neymiş dedim falan :D ayakta çok durmam ögrenciyim
- +1 yıl
Kaç defa kaldirdin? MR cektir
- +1 yıl
en fazla 5 kere kaldırmışımdır
- +1 yıl
Ama belini zorladin mi?
- +1 yıl
hayır
- +1 yıl
Doktora gittinmi
- +1 yıl
hayır gidemedim :/
- +1 yıl
Krem kullandin mi
- +1 yıl
hayır kendiliginden geçti gibi belimde hala agrı var
- +1 yıl
Bir iki haftaya gecer incitmiş olabilirsin. Agir kaldirma birr ayy. Hoplama ziplama
- +1 yıl
çok hareketli birisiyim son dedigin olmaz :D
- +1 yıl
Sıkıntı yok bağlarim seni :D
- +1 yıl
heye
- +1 yıl
Hiperaktif olan sensin :D bir yerini incitip durunn
burada olsan ben seni duzeltirdim
00 Yorumlafıtık böyle yapıyor diye biliyorum..
01 Yorumla- +1 yıl
of bide bu cıkmasın basıma ya :((
+1 yılBel fıtığı gibi sanki
01 Yorumla- +1 yıl
herkes öyle dedi :(
+1 yılfıtık olma ihtimali var
00 YorumlaSag bacaksa bel fitigi.
01 Yorumla- +1 yıl
önce soldu şimdi sağ tarafageçti ağrı
Bengay işe yarar belkım kanks kas gevsetıcı
010 Yorumla- +1 yıl
voltaren var ay ağlicam şimdi bu ne biçim ağrı ya
- +1 yıl
bilgisayardan baska bişeyde yapamıyorum sınavlara da çalısamıyorum :((((
- +1 yıl
tamam :(
- +1 yıl
hahahaha :D rica kanks
- +1 yıl
ha söylemezsem içimde kalacak survivor akına çok benziyorsuunn
fıtık...
10 Yorumlabel fıtıgı olabilir. agrı kesici alabilirsin.
03 Yorumla- +1 yıl
tesekkürler
- Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılbelfıtıgı.
08 Yorumla- +1 yıl
ne yapmak gerekir peki?
- +1 yıl
fızık tedavı ya da ortopedıstten randevu almalısın.cunku bel fıtıgı belin çatında olmaz sag ya da sol kalcana dogru, bacagından kucuk parmaklarına kadar ınen berbat bır agrıdır.dr.zaten daha ılk kontrolunde teshısı koyacaktır ama emın olmak ıcın mr vb bısey ıster.ama yarın sınavında varsa en guclu oldugunu bıldıgın agrı kesıcıyı alabılırsın. (not;dr degılım ama 12 yıllık fıtık hastasıyım )
- +1 yıl
evet sol taraftaydı ağrı şimdi sağa kaydı.Evet ya çok fena ağrıyor tam çarşıdaydım düşecektim yolda az daha.Evet sınavım var ve sabah nasıl gidecegim bu halde bilmiyorum dinermi biraz sabaha ağrısı ve süreklimi olur? Buscopan falan içsem kas gevşetici? çok teşekkür ederim uzun süreli hastalar bazen doktorlardan çok daha şey biliyorlar
- +1 yıl
buscopan olmaz.voltaren tavsıye ederım sana.ayrıca gece mumkun oldugunca sırtustu yatmaya calıs.zor olur ama senı rahatlatır.ayrıca oturdugun sure kadar yat, yattıgın sure kadarda otur.kas gevsetıcı senı bıraz rahatlatabılır.
- +1 yıl
voltaren krem var hemen süreyim bari :(( yatarken yastık koysam sırtıma nasıl olur? ay çok ağrıyor şu an
- +1 yıl
sırtına bısey koyma.normal yastıgında yat.ama sırtustu yatmaya calıs.ve lutttfen yarın dr gıt.gecıktırme.
- +1 yıl
yarın gidemem lavman vardı onada gidemicem haftasonuda gidemem haftayada şehir dışındayım ama acilden giriş yapsam falan?
- +1 yıl
olur tabııkı.bana kalsa durumun acıl zaten :)) gecmıs olsun
bel fıtığı geçmiş olsun
00 Yorumla- Sağlık konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılapandist, siyatik
03 Yorumla- +1 yıl
ama ağrı arka tarafta değilki ve tuvalete çıkma sorunuda var
- +1 yıl
ikiside olabilir önce her zaman apandistten şüphelenirler değilse siyatiktir siyatikte bel fıtığından oluşur zaten ve bağırsaklarıda etkiler
- +1 yıl
hangi bölüme gitmeliyim peki? yarın lavman yapılacaktı
bel fıtığı olmuşsn
03 Yorumla- +1 yıl
nasıl gecer napmak gerek
- +1 yıl
şu an yüzemem ama kas gevşetici alabilirim tesekkürler
+1 yılSkolyoz olabilirsin
00 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz