adet olunmasına ragmen gebelik olur mu?
merak ediyorum. bu konuda bilgisi olan yazabilir mi?
merak ediyorum. bu konuda bilgisi olan yazabilir mi?
olmaz.kesin olarak gebe olduktan sonra doğuma kadar kan gelmemesi gerekiyor normal şartlarda.ve bildiğim kadarıyla yanlızca bakireler ve evlenmiş olmasına rağmen hiç doğrumamış olanlar adet sancısı çeker. doğum yapanlarda adet sancısı diye birşey yaşanmıyor olması gerek.yanlış hatırlamıyorsam.
İlk hamilelik başında olmuş olabilir , bi sonraki ay açıkca belli olacaktır.Bu tür önem arz eden konularda , uzman bir doktora danışmanız daha sağlıklı olucaktır.Zira gebelik söz konusu ise , kanamanın nedeni farklı olabilir.
olunur teyzem adet olduğu için hamile olduğuna ihtimal vermemiş ve bunun sonucu bir tekne kazıntısı dünyaya gelmiştir
her zaman geçerli bir durum değildir ama ihtimal varsa adete güvenilmemeli ve test yapılmalı
Olunmaz diye biliyorum.Fakat düşük ihtimaller de olsa üzerine görünme diye bir şey var. En iyi çözüm kan testidir.İlişkiden 2 hafta sonra net bir şekilde belli oluyormuş.Ve %100 doğru tespit deniyor.
o iğnede benim en büyük korkum ama yaaa... kan testi tamamda yemiyor işte:s çubuk test yaptım regl bitimimde sabah ki idrarla onlar kesin sonuç vermezmi
Vermiyorlar. Eczaneler de kesin sonuç adı altın da satılan pahalı testler bile kesin sonuç vermiyor. Yemiyor ama mecbursun yaptırmak için anladığım kadarıyla evli değilsin. Keşke ertesi gün hapı kullansaydın ilişkiden sonra ilk 12 saat içinde kullanırsan %95 risk olmuyordu.Bir kaç tane test al zaten 3-4 lira bir şey aynı idrarla bütün testleri yap.sabah ilk idrar daha etkili deniyor.Birin de bile pozitif çıkarsa hemen koş kan testine derim
tamam ozaman öyle yapiyim teşekkür ederim haklısın..çok teşekkür
Cevap
5Cevap
evet oluyo yengem hamileydi ve adet görüyodu ama sonra düşük oldu bazen normal bazen anormal ama normal adet gibi olmuyo sadece çamaşırında bi kaç damla damla geliyomuş yinede test yaptırmak en iisi bence
normalden farklı bir kanama oluyor yani az miktarda silk silik öylemi?
aynen
heh ozmn değil tamam benimki normal geldi
olur ben oldum çünki...gecen ay normal gunumu gordum bu ay goremedem test yaptım hamıleyım doktora gıttım 8 haftalık hamılesın dedı
ben normal edetimi her ay görüyorum ama 5 gn sürüyor.
bu arada hayrlı olsun sevindim sizin adınızaa
her ay goruyorsan olmaz ya sorun yok o zaman:))tesekkur ederım
Olunmaz zaten adet yatağın yeniden yapılandırılması bebek oluşumu olsa adet olamazsın olsan da bebek düşük olur.
Teori de olunmaması gerekir ama duyduk ki nadir de olsa oluyormuş..
Bahtsız bedevi değilsen, adet görüyorsan/gördüysen halime değilsindir.
Düşük ihtimalle olunabiliyor çok şanslıysan yani
nadirde olsa öyle bi ihtimal var evet
peki bu normal adet gibimi olur ?benim kuzenimde olmuş ama ayrıntılı bilgi alamadım üstüne görmeymiş.. benim sadece 2 gün gecikti bu ayki reglim 5 gün sürdü ama ben endişelendim
normalden daha az ve kesik kesik oluyo normalde kaç gün sürüyordu
5-6 gün sürer benim yine aynı oldu. az kesik gelmedi normal oldum ama göbeğimde şişlik baş dönmesi miğde bulantısı falan oluyor arada endişe duyuyorum o yüzden 4 gün önce test yaptım negatif çıktı ama bilemedim:/
psikolojiktir o korkma adet oldugun içinde şişmiş olabilirsin korkma bikaç güne normale dönersin :)
peki teşekkür ediyorumm vallahi rahatladım:)
rica ederim canım :) özele gelsen senle bişey konussam ne dersin ?
Üzerine görme diye bir şey vardır.Olabilir.
olma ıhtımalı var.
mümkünatı yok
olabilme ihtimali var
olunmaz
galiba hyr
olunmaz bencede
Olunmaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar