Seyahat izin belgesi almak istiyorum?

panik atak bozuklugu hastaligim var ve yesil receteli ilacim bitti atak sirasinda kullaniyordum simdi ise ikametgah yerimde degilim memleketimdeyim yani kirsal biyerdeyim burada merkeze giden minibusler artik ayda bir kez gecicekmis. ilacimi almak icin eczaneye gitsem bile alamam cunku yesil receteli bir ilac ve sadece ama sadece psikiyatriler yazabiliyor. Hastaligim ilerledi ataklarim sıklasti suana kadar hic atak sirasinda veya oncesinde ilacsiz gecirmedim ataklarimi yani ilacima cok ihtiyacim var ve doktoruma gorunmem lazim ama randevum yok. Seyahat izin belgesi almak istiyorum doktoruma gorunup kolayca ilaclarimi alabilmek icin boyle bir durumda Seyahat izin belgesi alip ikametgahima yani İstanbula dönebilir miyim? 8 aralik 2000 dogumluyum ve yas yasagimda var disari cikmak icin Şu an farkli bir sehirdeyim ve bu sehirede ailemin zoruyla geldim malesef ki. inanin ki keyfi bir durum degil zaruri zorunlu bir saglik durumum var kontrolsuz ilac kullanmiyorum bagimlida degilim Lutfen bilgisi olan kisiler yardim edebilir mi?
Seyahat izin belgesi almak istiyorum?