İnsanların çoğunun dili alt damağında duruyor ve bu tamamen yanlış.
Doğru ağız postürü; dilin tamamı üst damakta kenetlenmiş, üst dişler alt dişlerin biraz önünde olacak şekilde birbirine hafifçe değen dişler ve ağız tamamen kapalı, dudakların mühürlü, sadece burundan nefes alındığı pozisyondur.
Peki bunun önemi ne diyenler için, yüz hatlarınızı tamamen değiştiriyor doğru ve yanlış ağız postürü. Ağızdan nefes alan profiliDoğru ağız postürü yüz hatlarınızı, bilhassa çene yapınızı kritik derecede değiştiriyor. Dileyen "Mewing" tekniğini araştırarak çene yapısını değiştirebilir.
Diliniz dinlenme pozisyonundayken ağzınızın içinde nerede duruyor?
Merhaba bende mewing deniyorum lakin yutkunmada zorluk çekiyorum dil tamamen üst damakta olduğu için tükürük salgıları boğazdan aşağıya inmiyor ağzım tükürük doluyor dili aşağıya indirip yutkunmak zorunda kalıyorum sizin tavsiyeleriniz neler acaba?
Bilmiyorum ki ben direkt ağız hareketiyle 1 sn de yutkunuyorum tükürük birikmiyor ağzımın içinde. Sen de 1 sn liğine dilini aşağı indirip yutkunsan hemen geri eski pozisyonuna döndürsen bir sorun olmaz
Açıkçası ben 4 aydır falan yapıyorum ama doğru yaptığımdan da tam emin olamıyorum. Hard mewing yapmadığım için de çok büyük bir değişiklik olmaz diye düşünüyorum. Sadece doğru olması gereken dil postürü bu. Kendimi buna alıştırdım.
Dil ile yutkunmalısın tekrar tekrar yutkundukdan sonra artık yutkunamayınca dil kendi durucak zaten , Dr. mike mew in kanalına bakabilirsin daha fazlası için
Mew ingi bilhassa yabancı kaynaklardan videolar izleyerek doğru araştır canım. Sonuç alman 1 yılı bulur en az. Ama kesin olan dilin üst damakta kenetli durmalı, burnundan nefes almalısın hayatının sonuna kadar.