Kilo veremezsin diyenlere inat sadece gün boyu limonlu şu içerek 40 günde 17 kilo verdim, ekmeği de kestim. Zayıflamak isteyenler için söylüyorum; kesinlikle ekmeğe gömülmeyin, makarnayı azaltın, pilavı azaltın, yeyin ama abartmayın çoğunlukla tahıllı, sebze, meyve ile beslenerek ve özellikle limonlu şu içerek zayıflayabilirsiniz. Karantina maluumm 🤭
Karantinada "kilo veremezsin" diyenlere inat başardım! Siz kilo vermek için ne yapıyorsunuz?
Ne alaka ki? kilolu kadınlar daha seksi ve güzel halbu ki... Doğru ya sistem sizi hayvan gibi görmeli erkekler de. Güzel olmadın demedim ama kilo takıntılı kadınlar ölü kadındır yani. Kadın olsun ama kadın olsun. Biz erkekler hep kilo demeyiz ruh sevilmek sevişmek deriz
makarna ye sende ekmek cok ye pekmez cok istah aciyor bol bol yazdiklarimin tam tersini uygula ama et agirlikli beslen bence sen yumurta ozellikle sabahlari 2 ile basla diger gun 3 diger gun 4 arttir et agirlikli beslen evde kas calis mekik cek vs vs hem kas yaparsin hep spor yaptikca acikirsin 🤩
Makarna her gün yiyorum. Sabahları 1 ekmek yiyorum. Et'de öyle sıklıkla yiyemiyorum. En mantıklısı spor sanırım başka kişilerede sormuştum aynı cevabı vermişlerdi. Teşekkür ederim abla önerilerin için
ekmegi kestim hatta kahvaltida salata yiyordum mesela gobek salatasi yapiyordum saalatalik gobek zeytin peynir oglendede yogurt corba ara ogunde mehve tabagi hazirliyordum her meyveden aksam yine yesillik balik corba ya da et ama ekmeksiz yedim hep gun icindede surekli su ictim aralaeda limonlu su ictim bir siseye yapmistim ama belki 3 litre su icmissimdir gunde
hayir dogumdan once vermeye basladim zaten dogumda hic almadim iki cocugumdada 5-6 kilo alip verdim vallahi cok zayifladin hastamisin diyenleri cok duyuyorumda kiloluyken ne yasadigimi ben bilirim 🤣