İştah artışını kontrol edebilirim ama azalırsa kötü...
Güncellemeler
+1 yıl
Tahmin ettiğim gibi önce artış sonra düşüş oluyor genelde. Ben bir haftadır tek öğün yiyorum şekerleme. Bugün canım abur cubur bile istemedi. Son evresi su meyvedir bende
Abur cubura her zaman ki gibi devam ancak yemek yemeyi çok sevsem de çok fazla yemek yiyemem, tabağımı yarıda bırakırım az olsa bile. Kilo alırsam yediğim abur cuburlardan alırım.
İki kilo verdim 😂maşallah 🧿 ama bir iki gün kandil dolayısıyla oruç tutuyorum onun için ayarlayamadim ama inşallah birkac kilo daha vrricem aslında kullanılırsa çok değerli vakitler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Abur cubura her zaman ki gibi devam ancak yemek yemeyi çok sevsem de çok fazla yemek yiyemem, tabağımı yarıda bırakırım az olsa bile. Kilo alırsam yediğim abur cuburlardan alırım.
İki kilo verdim 😂maşallah 🧿 ama bir iki gün kandil dolayısıyla oruç tutuyorum onun için ayarlayamadim ama inşallah birkac kilo daha vrricem aslında kullanılırsa çok değerli vakitler
Zaten açıktı daha çok açılmaya yer arıyodu iyice açaldı her gün pasta yapıyorum evde gece ucde ıkıser ucer tostlar havada uçuyo
İştahımı değil de sağlıklı beslenme düzenimi etkiledi. Saldım artık sağlıklı besleneceğim diye çaba sarf etmiyorum.
İştahım arttı ve yedikçe bir kilo veriyorum canımı sıkıyor 😒
Kediyi yerum. Etkiledi çok açıldı iştahım ne bulursam yiyorum
Azaldı. Neredeyse karantinadan önce yediğimin 3 te 1 ini yemiyorum 🙄
Yemin ederim yemek yemekten sıkıldım artık bu karantinada
Ahhhhh yerimmm ben sunuuuuu, tatlis yaaaa😋😋😋🍓🍓🍓🍓🍓
İnek gibi yiyip yatiyom🥴askerden geldiyim için arkadaş bile yok telefonda sadece yiyip yatmak arkadaş🥳🥳🥳🍗🍖🍔🌭🥪🍟🍗🥙
Evet tüm iştahım kapandı ve sürekli kilo veriyorum. Strese maruz kalınca böyle oluyor maalesef.
Benim iştahım azaldı ve kilo verdim kişiden kişiye değişir bence
dört kilo aldım benim için iyi bir durum 45 kilo oldum.
Hayır aslında pek bir değişiklik olmadı.
İlk bir azaldı, bugün arttı 😐
Yok, her zamanki gibi
Azaldi istahim kapandi
kilo verdim sıkıntıdan ayi gbi ragmen yememe
Bir degisiklik yok ayni
Benim azaldı artık çikolata bile istemiyor canm:)
Aksine iştahım kapandı
Çok deİl stres azaltıyor daha da
İştahım kapalı
Sende fena kilo alma potansiyeli var
Aksine yemek yiyesim kaçtı
evet yemeklere küstüm resmen..
Ben bunu yirimmmmmmmm
zaten iştahsız birisiydim hala aynı
Görsele düştüm🙂
Hayır hep şişmandım
Epey etkiledi özellikle de geceleri
Evde duramıyorum pek, etkilemiyor.