Sizce anoreksiya, bulimia veya ortoreksiya olma ihtimalim var mı?

Bilmeyenler için özetle
Anoreksiya: yoğun bir kilo alma kaygısı
Bulimia: Yeme-çıkarma bağımlılığı
Ortoreksiya: sağlıklı beslenmeyi takıntı haline getirmek, zamanla yenilen yiyecek çeşitliliğinin azalması

Annem, kardeşim ve arkadaşlarım kilo vermeyi bırakmama çok ısrar ediyor ve zayıf olduğumu söylüyorlar. Beden kitle endeksine göre de normal kilomun en altında gözüküyorum. Ancak tokken kendimi kilolu hissediyorum. Açken ve spor sonrasında fit hissediyorum. Aç olmayıp tatlı yediğim zaman (sağlıklı besinlerle yapılmış "fit" tatlılar) kusma isteğim oluyor ve bunu durduramıyorum. Sağlıklı şeyler yemeyi ve kilo vermeyi takıntı haline getirdiğimin farkındayım ama kendimi durduramıyorum. Daha çok kilo vermek istiyorum. Ama bu beslenme bpzukluklarını araştırdım ve gözümü çok korkuttu fotoğraflar falan. İskelet gibi gözükecek seviyeye gelmek istemiyorum. Annem kustuğumu bilmiyor.
Ya ama şöyle bir şey var ki; anoreksiya olabilirim desem, yemekleri sağlıklı oldukları sürece yiyorum. Bulimiayım desem, her yediğimi kusmuyorum sadece gerektiğinden fazka yersem kusuyorum. Ortoreksiya bana en yakını geldi. Bir psikolojik rahatsızlığım varsa bunu aşmak istiyorum. Ama psikiyatra gitmek istemiyorum. Kendi kendime bu durumu aşabilir miyim. Anlattıklarıma göre siz ne düşünüyorsunuz?
Hepsini okuyanlara çok teşekkür ediyorum💕
Sizce anoreksiya, bulimia veya ortoreksiya olma ihtimalim var mı?