Sevgilimle adet bitiminden 2 gün sonra falan ilişkiye girdik ilişkiden 1 hafta sonra idrar testi yaptım ve hamile olduğumu öğrendim fakat bu istenmeyen bir gebelikte ve düşük yapmaya karar verdim maydanoz suyu vs içtim ve o günün akşamı adet sancisindan kat ve kat acı çekmeye başladım yoğum kan akışı oldu ve bir süre sonra ufak bir et parçası geldi ve düşük yaptığımı anladım, düşük sonrası bu kanama 3 5 gün yoğun devam etti sonrasında ise az az devam etti ve bugün neredeyse hiç kanamam yok sizce bu normal mi yani?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Daha once kasten bebek dusuren biriyle karsilasmadigim icin bilemem ama dusuk sonra bayag bir kanama oluyor. Bu arada nasil dusurdun merak ettim o kadar kolaymi yani
O gün adet söktürücü olduğu için yaklaşık 3 4 bardak maydanoz suyu içtim ve o akşam adet sancisindan yoğun sancım oldu ve kanamam oldu acidan yerimden kalkamıyordum ve duşa gittigimde affedersiniz ama her yer kan ve pedde et parçası vardı.
Sevgilim bebeğe ve bana sahip çıktı ailelerden dolayı burdan gitmeyi teklif etti ama onun benim ve aileler arasında yaşanılacak olaylar için can kaybı olmaması için böyle birsey yaptım evet vicdan azabıni her gün çekiyorum ama inan mecburum
lohusadır normaldir. ilişkiye girerken önlemini almayı unutma
Kan akışı bitti ama lohusa bu kadar kısa sürüyor mu peki
düşük olduğu için olabilir. ayrıca kızdan kıza da değişebilir. 20 ila 40 gün sürüyor diye biliyorum normalde. ama düşük olduğu için farkı olmuş olabilir. yine de doktoruna danış bunu
Doktora git bence birşey söylemek doğru olmaz şimdi
Yahu bari yapıyorsunuz korunarak yapın.
Haklısın ama oldu yani
Sonuç normal zamana bırakın bu süreç içerisinde ilişki denemeyin fakat bundan sonra korunun böyle devam edersen bir daha çocuğun da olmaz.
Benim tereddüt noktam düşük gerçeklesti mi doktora gitme şansım yok bu aralar çünkü
Bu belirtiler oldu ise evet olmuştur ama test olmadan da kesin bir şey söylenmez. Büyük ihtimalle ailenin yanındasın bu nedenle gidemiyorsun ama gidemezsen ve olursa da ilerde daha çok sıkıntı çekersin yani ciddi düşünüyorsanız evlenme noktasına gelir. Bir yolunu bul test vs. yaptır.
Mesele evlenmek değil mesele ailelerin öğrenip büyük olaylar çıkması zaten sevgilim çocuğu kabul etti gidelim burada dedi ben korkudan hayır dedim
Yapılacak bir şey yok belirtiler ne kadar düşük olduğunu gösterse de test olmadan hükmü yok.
Birazdan test yapacağım
Bak bakalım sonuç ne gösterecek.
Dr. a git bence ne olur ne olmaz
Maydanoz suyunu nasıl hazirladiniz
Normal bir durum. Sorun yok.
geçer o normal
kanamam 15 ila 20 gün sürdü normal mi
aynen öyle normal belli bir süre ilişki yasağı da olmalı zaten bu o süreyi kapsar
Normale dönmüş