Güncellemeler
+1 yıl
Başlangıçta her şey yolunda gidiyor. Kilolarınız azalıyor, yağlarınız eriyor. Ama 3. veya 4. hafta gittiğiniz kontrollerde kilo kaybının azalmaya başladığını öğreniyorsunuz. Canınız sıkılıyor, keyfiniz kaçıyor. Sakın üzülmeyin! Bu normal, fizyolojik, beklenen bir gelişmedir. Nedeni vücudunuzun kendini koruma mekanizmalarını devreye sokmasıdır.
SEBEBİ GENETİK HAFIZADIR
Vücudunuz kilo almaya direnmez ama sıra kilo vermeye gelince kısa bir süre sonra direnç sistemlerini harekete geçirir. ...
SEBEBİ GENETİK HAFIZADIR
Vücudunuz kilo almaya direnmez ama sıra kilo vermeye gelince kısa bir süre sonra direnç sistemlerini harekete geçirir. ...
Güncellemeler
+1 yıl
böyle yazıyor.. yaşayan var mı merak ediyorum. bu süreci nasıl atlattı yaşayan..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Engelleyemez de alıştığı için aynı şeye kilo vermek yavaşlar. O yüzden cardio da yap
Başlangıçta her şey yolunda gidiyor. Kilolarınız azalıyor, yağlarınız eriyor. Ama 3. veya 4. hafta gittiğiniz kontrollerde kilo kaybının azalmaya başladığını öğreniyorsunuz. Canınız sıkılıyor, keyfiniz kaçıyor. Sakın üzülmeyin! Bu normal, fizyolojik, beklenen bir gelişmedir. Nedeni vücudunuzun kendini koruma mekanizmalarını devreye sokmasıdır.
SEBEBİ GENETİK HAFIZADIR
Vücudunuz kilo almaya direnmez ama sıra kilo vermeye gelince kısa bir süre sonra direnç sistemlerini harekete geçirir. Bunun genetik ve hormonal temellerinin olduğu düşünülüyor ve belirli bir nedeni değil, birçok sebebi olduğu kabul ediliyor. Buzul çağında yani milyonlarca yıl önce atalarınızın yaşadığı açlık dönemlerinde genetik şifrede oluşan değişikliklerin temel faktör olduğu belirtiliyor. Vücudunuz o uzun açlık, kıtlık dönemlerinden aldığı dersleri genlerine yazmıştır ve genetik hafıza hiçbir şeyi unutmuyor. Siz kilo vermeye başladığınızda kilo kaybını önleyen hormonal ve metabolik sistemleri hemen devreye sokuyor.
Bana niye atiyosun bunu
engelleyemez dedin ya.
Benim dedigimle aynı şeyi söylüyor. O da kaybınin azaldığını görürsünüz diyo. Bende yavaşlar diyorum. Aynı şey
Zaman gectikce kılo vermen yavaslar sureklı tartılma ama tamamıyle kılo vermen durmaz yavas yavas kılo verırsın
Metobolizmanı şaşırtman gerek
ne gibi
Şu an senin bünyen oluşturduğun diyet listesine alışmış o yüzden kilo veremiyorsun google a bak daha detaylı bilgi alacaksın ya az ya da daha fazla yiyerek bunu sağlayacaksın
anladım. çok teşekkür ederim yorumun için
Zaten doğru olan budur
öyle mi dersin.
Her vücudun ideal çalışma kilo aralığı vardır. Kilon çok olunca fizyolojik olarak vücut da yağları atmak için diyete yardımcı oluyor lakin ideal kiloya ne kadar yaklaşırsan vücudun kendi konumunu korumak istemesi ile karşılaşıyorsun.
İlk 2 hafta vücut en fazla ödemleri atar ve sağlam bir program ile vücut suyu tamamen yenilendiği için yağ yakımı konusunda çok isteklidir.
Sonrasında vücut ideal çalışma şartlarına yaklaşıyor ve otomatik olarak süreci yavaşlatıyor
ya salak salak bahaneler üretme veremiyorum de işte şişko
ya bir defol git it oğlu it. zaten sinirim bozuk. o. çocukluğunu git anana yap
ahahahahha osssurdu
anan mı o. surdu. çok kokmuştur desene.. şu suratına bak. bok gibi. belli ki anan baya bok taşıyor karnında.
ahahaha hem çirkef hem şişko bak gerçek yüzü çıktı🍼🍼🍼🍼
herkese hakettiği gibi davranıcan. havlayan bir ite taş atarsın anca.
ahahahahahah 🍼🍼🍼🍼🍼🍼
. l.
hah işte o
ne yüzsüzsün
🍼🍼
Bılmıyorum kı