Lütfen imdat.. kilo vermeyi başaranlar?

yaklaşık iki aydır kilo verme sürecindeyim. çok sağlıklı bir diyet listem var.. inanının tek bir gün bile diyetimi bozmadım.. fakat kilo vermem giderek duruyor. ilk başlarda çok iyi gidiyordu şu an durdu gibi.. araştırdım genetik olarak vücudun kilo vermekten korktuğunu bu yüzden metobolizmayı yavaşlattığını yazıyorlar... eğer aranızda bunları yaşayan varsa lütfen akıl versin.. bu süreç geçiyor mu? yoksa hep böyle mi devam ediyor... tamamen kilo vermeyi engelleyebilir mi vücut..
Güncellemeler
+1 yıl
Başlangıçta her şey yolunda gidiyor. Kilolarınız azalıyor, yağlarınız eriyor. Ama 3. veya 4. hafta gittiğiniz kontrollerde kilo kaybının azalmaya başladığını öğreniyorsunuz. Canınız sıkılıyor, keyfiniz kaçıyor. Sakın üzülmeyin! Bu normal, fizyolojik, beklenen bir gelişmedir. Nedeni vücudunuzun kendini koruma mekanizmalarını devreye sokmasıdır.
SEBEBİ GENETİK HAFIZADIR
Vücudunuz kilo almaya direnmez ama sıra kilo vermeye gelince kısa bir süre sonra direnç sistemlerini harekete geçirir. ...
Güncellemeler
+1 yıl
böyle yazıyor.. yaşayan var mı merak ediyorum. bu süreci nasıl atlattı yaşayan..
Lütfen imdat.. kilo vermeyi başaranlar?